Posle neuspesnih pokusaja da saznam sta se desava preko call centra i online, pokupim ugovor od caleta i odem u poslovnicu (ugovor na njegovo ime) i aktiviraju bukvalno za minut rese sve, kaze devojka, zaista ne razumem kako ovo kolege nisu mogle da odrade... Tako da bukvalno posle 7 dana aktivirase novi ugovor.Ja ne znam sta se sa njima desava, produzen ugovor 11.12. I jos nije aktivan i call centru vodaju tamo, vamo proveravaju, preusmeravaju na druge, posle izvesnog vremena kaze, aha proverili smo podneliste zahtev, mozete otici do poslovnice da potpisete ugovor, reko aman zeno drzim u ruci potpisan ugovor jos pre 2 dana...
Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
Deaktivirano automatski.Evo, sad sam zvao, kažu da će se deaktivirati automatski, a ako se to ipak ne desi, da zovem. Meni dva meseca ugovora ističe 17. ovog meseca, pa ćemo videti.
Poslato sa AGS-W09 uz pomoć Tapatoka
Od sutra do kraja godine bi trebalo da zaživi promocija 8 meseci po dinar, nezvanična informacija
Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk
Koliko znam moras odjaviti, ali ne moras ici u poslovnicu, dovoljno i poziv.
Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
Ne čudi me. Bahati su, drski, bezobrazni i loše informisani o sopstvenom poslu i zaduženjima, čast izuzecima. Svaki dan ih zovem i posećujem poslovnice da mi sprovedu fiksnu liniju kako bih potpisao novi ugovor 8 meseci za dinar dok još traje promocija, ali ne vredi, šetaju me danima već. Proći će ova godina i promotivna cena, i ima da izvisim.
Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk
Stigli CineStar kanali u osnovni paket.SVAKA CAST,za ovo skidam kapu,prvi put da vidim neke normalne kanale ubacene.
Koliko vidim i HBO se moze gledati,verovatno neki novogodisnji poklon.
Ako nisi uzeo telefon, a uzimas sada sigurno moze. Bez uredjaja u oba slucaja je kako sam opisao.
Sta bi sa 8 meseci po dinar zvanicno, nema ni u poslovnicama i dalje, sem u odabranim "reklamiraj trzni centar" poslovnicama?
jel moze novi box 4 da se uzme na 10mb konekciji , posto vise ne moze linija. a tamo pise za box do 20mb brzina.
i jel bi uopste radila televizija na 10mb konekciji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari