Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ja ne znam sta se sa njima desava, produzen ugovor 11.12. I jos nije aktivan i call centru vodaju tamo, vamo proveravaju, preusmeravaju na druge, posle izvesnog vremena kaze, aha proverili smo podneliste zahtev, mozete otici do poslovnice da potpisete ugovor, reko aman zeno drzim u ruci potpisan ugovor jos pre 2 dana...

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
Posle neuspesnih pokusaja da saznam sta se desava preko call centra i online, pokupim ugovor od caleta i odem u poslovnicu (ugovor na njegovo ime) i aktiviraju bukvalno za minut rese sve, kaze devojka, zaista ne razumem kako ovo kolege nisu mogle da odrade... Tako da bukvalno posle 7 dana aktivirase novi ugovor.

Ima nekih koji ne umeju nista, ne zele da saznaju ista, ne rade ista....
I onda devojke, kao ta sto ti je zavrsila, moraju da im ciste ..... :(

Takvih ima jako, jako mnogo u mts-u. Gubljenje vremena i živaca, što može za jedan dan jednim pozivom, treba raditi po više puta, i sve proveravati da li je u proceduri. Katastrofa.

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

Uzas koliko nemaju pojma. Danas me zove likusa da mi da "posebnu promociju" O2 za 1700 dinara. Reko sta je tu posebno? Pa kaze vi sad placate 2k za O1, a ovo je O2 za 1700. Rekoh ja placam 1200 sad, a ne 2k. Ona u soku, kako ja to placam 1200 za O1?! Ja u soku sta me pita cura. :D Znaci ne zelite? Rekoh ne zelim, prijatno. Izneverovao jos par minuta pa sam krenuo da se smejem. Reko sa ovima postaje opasno bilo kakav ugovor praviti. Ko njima radi po poslovnicama i kol centrima pa to je za cirkus.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

^tesko da je ta iz Telekoma, verovatno je iz TeleDirekta i slicnih "uzmi pare od drzavne firme, a kao radi nesto" firmi.

Pretpostavljam da nema više produžavanja mts tv go fraj za box korisnike?

Evo, sad sam zvao, kažu da će se deaktivirati automatski, a ako se to ipak ne desi, da zovem. Meni dva meseca ugovora ističe 17. ovog meseca, pa ćemo videti.

Poslato sa AGS-W09 uz pomoć Tapatoka
Deaktivirano automatski.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Kako koliko? Pa 6 meseci je po dinar, 15 je po ceni koju vidis na sajtu, za paket koji zelis (ima 4 Box4 paketa, sa razlicitim cenama), i ona zadnja 3 zavisi da li ranije produzis ugovor ili ne.
TJ. racunaj sada 6x1 + 18x4300 za Box4 Plavi, sto izadje 24x3225 otprilike. (Mozda nece moci od sledece godine da se produzi 3 meseca ranije, tj. nece biti otpisivana ta 3 meseca)

Od sutra do kraja godine bi trebalo da zaživi promocija 8 meseci po dinar, nezvanična informacija

Malo sam se dokuckavao sa podrskom oko deaktiviranja promo paketa u box 4, slika je u prilogu

mts-chat.jpg

Koliko znam moras odjaviti, ali ne moras ici u poslovnicu, dovoljno i poziv.

Bio juce u poslovnici da odjavim,i ladno me iskulirala,kao u fazonu "koliko ja znam mi tu ne mozemo nista,sistem ne dozvoljava,verovatno ce sam da iskljuci promociju",ista devojka koja je pre nedelju dana rekla drugaru prilikom potpisivanja ugovora da mora sam da odjavi promociju.Jos mi kaze "ti si nov,niko do sada nije dolazio da odjavi,nova je tehnologija,videcemo" :D Pitam sta ako sistem ne iskljuci promociju odgovor "pa nista,dodji dan posle,pa cemo probati". :mad:

Poslednja izmena:
Ne znam za poslovnicu, ja sam preko telefona odjavljivao, al te su bile one ako ne odjavis, posle ti naplacuju.

Ne čudi me. Bahati su, drski, bezobrazni i loše informisani o sopstvenom poslu i zaduženjima, čast izuzecima. Svaki dan ih zovem i posećujem poslovnice da mi sprovedu fiksnu liniju kako bih potpisao novi ugovor 8 meseci za dinar dok još traje promocija, ali ne vredi, šetaju me danima već. Proći će ova godina i promotivna cena, i ima da izvisim.

Poučen ranijim iskustvom (pre 2 godine), najefikasnije ti je u tim slučajevima da pišeš zvanični e-mail ili da pokušaš da dođeš do upravnika poslovnice ili lokalne podružnice Telekoma, kako već, to je meni dalo rezultata kad sam imao prekid u kablu ispred kuće, jer su me pre toga redovno šetali preko kol-centra i izlazaka tehničara na teren. Oni u principu sve rade po PS-u, koliko je definisano i koliko su upućeni, ali u nekim slučajevima samo nadređeni dovedu do ostvarivanja rezultata.
Konkretno, mene je zvao direktor (šef, šta li) iz Pančeva, sa sedištem u novoj pošti, popričao čovek kulturno sa mnom, došao sa ekipom od 5 radnika, proverili sve pa uzeli da kopaju i otkrili nagnječenje i delimični prekid u kablu ispred kuće. Pre toga sam 2 meseca samo povremeno imao net, a telefon je radio normalno. Na kraju smo još i kaficu i rakijicu popili i rekao da mu se javim ako budem tražio posao. :d

Stigli CineStar kanali u osnovni paket.SVAKA CAST,za ovo skidam kapu,prvi put da vidim neke normalne kanale ubacene.
Koliko vidim i HBO se moze gledati,verovatno neki novogodisnji poklon.

Ne čudi me. Bahati su, drski, bezobrazni i loše informisani o sopstvenom poslu i zaduženjima, čast izuzecima. Svaki dan ih zovem i posećujem poslovnice da mi sprovedu fiksnu liniju kako bih potpisao novi ugovor 8 meseci za dinar dok još traje promocija, ali ne vredi, šetaju me danima već. Proći će ova godina i promotivna cena, i ima da izvisim.

Zvao sam MTS telefonom vise puta i tek peta osoba sa kojom sam razgovarao je delovala da zna svoj posao. Rekla mi je da je za dobijanje uslova iz promocije dovoljno podneti zahtev tokom trajanja promocije a da se ugovor moze potpisati kasnije. Kao i da se zahtev moze podneti preko telefona. Hteo sam da uzmem novi broj, da ne cekam kada ce mi SBB vratiti stari. Ali se ispostavilo da jos uvek imam ugovornu obavezu kod SBBa iako su mi oni rekli da nemam.

Da li moze da se obnovi ugovor uz ovaj popust od 6 meseci za dinar ukoliko sam tek na polovini sadasnje ugovorne obaveze (ostalo jos 12 meseci). Inace nisam uzimao nikakav uredjaj...

Verovatno da, jer mislim da Box4 nije bio pre godinu dana, tj. imas efektivno nizi paket ;)
Ako imas bas Box4, onda zvanicno ne moze :( Ali ako nadjes nekog "agenta", da bi mu dali proviziju, verovatno moze.

Moze, meni prihvatili posle 11 meseci, ja sam to uradio pre nekih mesec dana. Uzeo box4 crveni + tel, prvih 6meseci 1din + rata za tel

Ako nisi uzeo telefon, a uzimas sada sigurno moze. Bez uredjaja u oba slucaja je kako sam opisao.

Sta bi sa 8 meseci po dinar zvanicno, nema ni u poslovnicama i dalje, sem u odabranim "reklamiraj trzni centar" poslovnicama?

Ako nisi uzeo telefon, a uzimas sada sigurno moze. Bez uredjaja u oba slucaja je kako sam opisao.

Sta bi sa 8 meseci po dinar zvanicno, nema ni u poslovnicama i dalje, sem u odabranim "reklamiraj trzni centar" poslovnicama?

Ne daju 8 meseci zato što izgleda nisu spremni da prihvate sve one koji bi iskoristili iznenadnu priliku da raskinu UO sa SBBom bez penala pa da pređu kod njih na optiku.

jel moze novi box 4 da se uzme na 10mb konekciji , posto vise ne moze linija. a tamo pise za box do 20mb brzina.

i jel bi uopste radila televizija na 10mb konekciji?

Pitanje..Ima li u osnovnom + porodicnom paketu /boxu 4/ fox kanali, na sajtu ih ne vidim ??

Fox kanali se ne emituju na mts-u

Nazad
Vrh Dno