Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

I to onim matorcima koji penziju neće ostaviti ni pola dana na računu, već se od prvog jutra, prvog dana isplate, gužvaju na šalterima.

Mora sve u slamaricu. :)

Još ako im pomeneš trajni nalog za plaćanje računa, to je đavolja rabota. :d

U bre, gde vi zivite, ovi kod nas nece ni da se cimaju za penziju dok se ne ociste redovi, a i koriste bankomat ;)
Znam samo jednu koja trajni nalog smatra shugom za novcanik :D

Ево ја сам маторац (мада је пензија ипак далеко) па могу да прихватим придруживање без сумњања на навлакушу. Нисмо сви исти. ;)

Da li sam obavezan pridružiti neku liniju u box da bih imao tih 100 gb na raspolaganju ili ih sam koristim ukoliko nikoga ne pridružim?
Da, u obavezi si. Ne možeš da ih koristiš ako ne pridružiš nikoga. U suštini ne pridružuješ nijednu mobilnu liniju u Box (osim svoje, naravno), svako nastavlja regularno da placa svoje račune.

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

Ti koristis net, ne moze, ne racunas se! :)

Da, u obavezi si. Ne možeš da ih koristiš ako ne pridružiš nikoga. U suštini ne pridružuješ nijednu mobilnu liniju u Box (osim svoje, naravno), svako nastavlja regularno da placa svoje račune.

Da li je dovoljan jedan da se pridruži i onda imamo 100 gb na raspolaganju ili moraju 4? Pokušavam razumeti koja je poenta tog pridruživanja i kakvu mts ima korist od toga što sam nekoga pridružio a on svakako već ima svoj paket koji plaća i čija mu se cena neće uvećati pridruženjem.

• Like
Reagovanja: M J
Jedan.
Pokusavaju da isti ljudi predju u MTS, i tamo uzmu postpaid?

• Like
I to onim matorcima koji penziju neće ostaviti ni pola dana na računu, već se od prvog jutra, prvog dana isplate, gužvaju na šalterima.

Mora sve u slamaricu. :)

Još ako im pomeneš trajni nalog za plaćanje računa, to je đavolja rabota. :d

Naravno bato. Zato što su matorci mudri, jer se mudrost stiče kroz život.

Napravim ja trajni nalog za Infostan - i onda Infostan u račun samo pridoda još jednu stavku, npr. nekakvo "osiguranje" isl. "Neobavezno" je, niko me ništa nije pitao, ni obavestio, niko me ništa ni "ne tera" (kako vole da kažu liberalni omladinci)... ali se smatra da sam ja uplatom prve rate (znači plaćanjem tog računa) sklopio ugovor?

Ili mi Telekom isto tako pridoda neku "dodatnu uslugu"?

Ili mi EDB greškom obračuna 10 puta veći račun za struju, pa kad ustanove gde je greška - kažu mi da će višak novca biti prebacivan na naredne račune, jer oni nemaju mogućnosti da meni vrate pare na račun ili daju keš na ruke?

E pa bato, to onda vi omladinci idite u Infostan isl. da tamo stojite 5 dana u nekim redovima ispred 15 različitih šaltera i kancelarija. Ja neću. Ja sam jednom bio, i to bez trajnog naloga, i dosta mi je za ceo život.

Kako se vidi potrošnja dodatnih 100gb na pridruzenom telefonu?
Ili se samo vidi na onom broju koji je u okviru boxa.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Pitanje,da li se posle dva meseca promocije paketi otkljucanih programa sami deaktiviraju,ili se mora ici u poslovnicu zbog toga!? Meni su rekli da ce se sami iskljuciti,a drugar juce sklapao ugovor njemu rekli da mora doci da ih deaktiviraju,pa mi nista jasno nije

Znaci ja imam mts broj i njega ubacim u box a pridruzim drugi mts broj koji je kod zene, a vodi se na moje ime i sve radi ?? Mislim tih 100 gb se deli ko koliko potrosi? I sto kaze covek gde se kontrolise tih 100 gb, i da li to ide nakon potrosenih onih gb iz paketa ??

Poslednja izmena:
- BOX 4 paketu možete da pridružite bilo koju od sledećih aktuelnih tarifa: Soko, Omorika ili Morava; Mobilni Net; Kontrola troškova.
- 100 Gb se troši nakon potrošenih Gb iz paketa.
- Provera stanja bonus 100 Gb *797*97#

Naravno bato. Zato što su matorci mudri, jer se mudrost stiče kroz život.

Napravim ja trajni nalog za Infostan - i onda Infostan u račun samo pridoda još jednu stavku, npr. nekakvo "osiguranje" isl. "Neobavezno" je, niko me ništa nije pitao, ni obavestio, niko me ništa ni "ne tera" (kako vole da kažu liberalni omladinci)... ali se smatra da sam ja uplatom prve rate (znači plaćanjem tog računa) sklopio ugovor?

Ili mi Telekom isto tako pridoda neku "dodatnu uslugu"?

Ili mi EDB greškom obračuna 10 puta veći račun za struju, pa kad ustanove gde je greška - kažu mi da će višak novca biti prebacivan na naredne račune, jer oni nemaju mogućnosti da meni vrate pare na račun ili daju keš na ruke?

E pa bato, to onda vi omladinci idite u Infostan isl. da tamo stojite 5 dana u nekim redovima ispred 15 različitih šaltera i kancelarija. Ja neću. Ja sam jednom bio, i to bez trajnog naloga, i dosta mi je za ceo život.
Jeste, samo zaboravljas da skoro sve u životu mozes da nadomestis samo vreme ne. A kad izgubis 10% svog zivota u redu za placanje računa postavlja se pitanje sta si iskustvom dobio a sta izgubio.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pitanje,da li se posle dva meseca promocije paketi otkljucanih programa sami deaktiviraju,ili se mora ici u poslovnicu zbog toga!? Meni su rekli da ce se sami iskljuciti,a drugar juce sklapao ugovor njemu rekli da mora doci da ih deaktiviraju,pa mi nista jasno nije

Ovo i mene zanima...

Mislim da će korisnici box4 paketa biti na ceni i tražena "roba" od mobilnih kroisnika zbog ovog pridruživanja post paid linija za deljenje 100GB :)
Bukvalno, spas za one koji ne troše mnogo minuta, Morava paketi, a troše malo više neta. Idealna kombinacija.

Poslednja izmena:
  • Like
Aha, ok, hvala!

Послато са 8079 уз помоћ Тапатока

Mora da se zove mada na sajtu pise da ce da se automatski deaktivira ali Telekom je to.Tako da ce meni uracunati verovatno 3 dana te dodatne kanale sto su bili ovaj mesec.

Evo, sad sam zvao, kažu da će se deaktivirati automatski, a ako se to ipak ne desi, da zovem. Meni dva meseca ugovora ističe 17. ovog meseca, pa ćemo videti.

Poslato sa AGS-W09 uz pomoć Tapatoka

Ja ne znam sta se sa njima desava, produzen ugovor 11.12. I jos nije aktivan i call centru vodaju tamo, vamo proveravaju, preusmeravaju na druge, posle izvesnog vremena kaze, aha proverili smo podneliste zahtev, mozete otici do poslovnice da potpisete ugovor, reko aman zeno drzim u ruci potpisan ugovor jos pre 2 dana...

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Bas ugovor, ne zahtev (drzis u rukama)?
Ako si isao preko agenta, moguce da on jos nije ni predao, ili da nije zaveden..

@Alfa,da bas ugovor, u poslovncici potpsan.

Jel pridruzeni brojevi imaju uvid za potrsonju ovi 100gb?

Samo broj koji je u Box paketu i to preko koda *797*97#

Ovaj kod, pridruzenim brojevima, prikazuje njihove pogodnosti za Viber i aktuelne aplikacije.

Ka sam im u poslovnici rekao koje brojeve da dodaju kad sam produzavao ugovor, nista naknadno u vezi s pridruzivanjem nisam ni popunjvavao ni potpisivao.

Potpisao sam početkom meseca prijavu za box 4 plavi, 8 meseci za dinar, ali iz Oriona me jašu i ne daju mi migracioni kod do 31. decembra. Osim toga, ta linija mi je na ISDN-u i mora da se prebaci na običnu, za šta sam se pojavio još pre 15 dana, ali niko da dođe da to zameni. Kako bih izbegao da radim sve u pet minuta do praznika, prijavio sam se za novu fiksnu liniju na koju bih stavio box za koji sam se prijavio. Međutim, danas mi kaže lik sa kojim sam potpisao prijavu da ne moze da se prebacuje prijava na drugi broj fiksnog, iako ime, prezime, adresa, broj stana i mobilnog ostaju isti. Ne znam sta da radim, da li da otkazujem novu liniju, da otkažem sve i oteram ih gde sunce ne sija i uzmem kablovski, ili šta...

Istraj i baci sve sa Oriona od poznatih, pa neka se smisle sledeci put.

To da ljudi izgube volju ce biti sve gore i gore.

• Like
Vrh Dno