Proucavam ove Mts boxove, jer sam jos zarobljen kod sbb-a. Meni bi odgovarao box 4 plavi, zbog brzine neta ali uz omoriku 1 /koju vec imam/, posto dobijam iovako jos 100 GB neta. Jos da moze...Naravno kad aktiviraju optiku.
Da, u obavezi si. Ne možeš da ih koristiš ako ne pridružiš nikoga. U suštini ne pridružuješ nijednu mobilnu liniju u Box (osim svoje, naravno), svako nastavlja regularno da placa svoje račune.Da li sam obavezan pridružiti neku liniju u box da bih imao tih 100 gb na raspolaganju ili ih sam koristim ukoliko nikoga ne pridružim?
Da li je dovoljan jedan da se pridruži i onda imamo 100 gb na raspolaganju ili moraju 4? Pokušavam razumeti koja je poenta tog pridruživanja i kakvu mts ima korist od toga što sam nekoga pridružio a on svakako već ima svoj paket koji plaća i čija mu se cena neće uvećati pridruženjem.Da, u obavezi si. Ne možeš da ih koristiš ako ne pridružiš nikoga. U suštini ne pridružuješ nijednu mobilnu liniju u Box (osim svoje, naravno), svako nastavlja regularno da placa svoje račune.
Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk
I to onim matorcima koji penziju neće ostaviti ni pola dana na računu, već se od prvog jutra, prvog dana isplate, gužvaju na šalterima.
Mora sve u slamaricu.
Još ako im pomeneš trajni nalog za plaćanje računa, to je đavolja rabota. :d
Da, u obavezi si. Ne možeš da ih koristiš ako ne pridružiš nikoga. U suštini ne pridružuješ nijednu mobilnu liniju u Box (osim svoje, naravno), svako nastavlja regularno da placa svoje račune.
Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk
Jeste, samo zaboravljas da skoro sve u životu mozes da nadomestis samo vreme ne. A kad izgubis 10% svog zivota u redu za placanje računa postavlja se pitanje sta si iskustvom dobio a sta izgubio.Naravno bato. Zato što su matorci mudri, jer se mudrost stiče kroz život.
Napravim ja trajni nalog za Infostan - i onda Infostan u račun samo pridoda još jednu stavku, npr. nekakvo "osiguranje" isl. "Neobavezno" je, niko me ništa nije pitao, ni obavestio, niko me ništa ni "ne tera" (kako vole da kažu liberalni omladinci)... ali se smatra da sam ja uplatom prve rate (znači plaćanjem tog računa) sklopio ugovor?
Ili mi Telekom isto tako pridoda neku "dodatnu uslugu"?
Ili mi EDB greškom obračuna 10 puta veći račun za struju, pa kad ustanove gde je greška - kažu mi da će višak novca biti prebacivan na naredne račune, jer oni nemaju mogućnosti da meni vrate pare na račun ili daju keš na ruke?
E pa bato, to onda vi omladinci idite u Infostan isl. da tamo stojite 5 dana u nekim redovima ispred 15 različitih šaltera i kancelarija. Ja neću. Ja sam jednom bio, i to bez trajnog naloga, i dosta mi je za ceo život.
Pitanje,da li se posle dva meseca promocije paketi otkljucanih programa sami deaktiviraju,ili se mora ici u poslovnicu zbog toga!? Meni su rekli da ce se sami iskljuciti,a drugar juce sklapao ugovor njemu rekli da mora doci da ih deaktiviraju,pa mi nista jasno nije
Koliko znam moras odjaviti, ali ne moras ici u poslovnicu, dovoljno i poziv.Ovo i mene zanima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari