Па мало је теже бити објективан ако си окорели фан, па ћу ја ево пробати бити мало објективнији
1. Што се екрана тиче, ок је међутим за мој укус морам подешавати осветљење на више него иначе да би био задовољан приказом
2. Што се дугмића тиче, стварно не знам што им је ово требало. Могли су ставити нормалне дугмиће као крштен свет. У 80 посто ситуација дугмићи раде добро, међутим прави је проблем користити их након дужег играња у хорозонталном положају. Телефон се мало угреје, и тотално не распознаје притисак дугмића. Једини начин да притиснем дугмиће је да узмем телефон хоризонтално па да притишћем. Такође када је телефон загрејан дешава се да се избагује и закључава екран сам од себе, или да детектује еџ сенс - како ли се већ зове она глупост са пипањем ивица телефона
3. Што се звука преко звучника тиче - одличан је. Што се тиче усб ц порта, цигани су се потрудили да кабл од слушалица буде прекратак и да не испоруче наставак уз телефон. Такође пола класичних усб-ц на 3.5мм не ради на овом телефону, већ се мора узети наставак који има ДАЦ у себи. А ако се ја добро разумем у ове модерне технологије, то значи да ће то колико је добар звук на слушалицама зависити само и искључиво од слушалица а не од телефона - тако да ће мање више сваки фон имати тај најбољи звук на свету о коме причаш
4. Што се пуњача тиче, зар ниси добио 3.0 уз телефон? Ја сам добио 3.0 и уз ХТЦ 10 и уз У12+, задовољан сам како пуни међутим мораћу купити и онај екстендер који ми омогућава и пуњење и слушалице. Притом и ту је заврзлама, да ли да узимам неки са 2 усб-ц порта или са усб ц и 3.5 па да користим неке друге слушалице. Направише циркус са тим стварима на бази *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*
Осим ових ситних ствари, телефон је стварно добар. За неких 500 евра за колико се може узети мислим да је стварно најбољи избор. Још кад би ХТЦ испоштовао са апдејтом било би још боље, међутим ко зна када ће то бити..... Обећали су га у четвртом кварталу 2018
Иначе успео сам да му поломим оно задње стакло на телефону, држао сам га у држачу за чаше у колима и успео је да се поломи ту [emoji23] Притом не штедим телефоне ни најмање (нисам им роб) и солидно је имало десет пута више прилика да се поломи али ето држање у држачу за чаше му је било кобно. Звао беграм сервис пре три недеље да видим колико кошта замена, кажу 2500 међутим немају део на стању, као зовите следеће недеље. Ево сада сам их звао, треће недеље откада сам их контактирао први пут - цена је 6000 а део идаље немају. [emoji23] Кажу нов је телефон па као зато нема делова, зови следеће недеље опет да провериш [emoji23]..... Наравно није могуће поручити део да стигне.... [emoji23]
На крају ћу узети сам и наручити црвена леђа са нета, пошто само од њих зависи боја телефона, и сам их заменити пошто није никаква компликација то урадити а и више верујем себи него тим квази сервисерима
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk