@Globaltel-supp hvala na info za parking, u mom slučaju u pitanju je bilo plaćanje parkinga u Kruševcu.
Može li info o korišćenju stranih brojeva na SIM-u?
Hvala Puno na odgovorima
Videla sam da se vodi se polemika kako da se obrise stari broj (nakon sto korisnik odabere novi broj, ostavljamo mu i stari, moze da se koristi samo kroz aplikaciju)
- neki korisnici su odabrali novi broj tokom kupovine, a neki posle odredjenog perioda korišćenja starog broja, zbog toga smo smatrali da je bolje da korisniku ostane i stari broj (ukoliko neko bude želeo da ga kontaktira na isti)
- ukoliko korisnik ne želi da koristi stari broj može uvek u aplikaciji da podesi da je nedostupan i neće dobijati pozive na njega
- ukoliko ipak želi ponovo da ga koristi, u aplikaciji ima mogućnost da vrati taj broj na sim karticu, a da novi broj bude dostupan samo u aplikaciji
- u suštini Globaltel je zeleo da ostavi korisnicima da odluče šta im više odgovara i pre svega nije hteo da ih uskrati za drugi broj ukoliko im ikad zatreba
Lepo je sa vaše strane što imate i takve stvari na umu, ali zaboravljate da je reč o usluzi koja se odnosi na PROMENU postojećeg broja, a ne na DODAVANJE broja postojećem broju. Lepo je i što mislite na one koji bi se nekim slučajem vratili na stari broj, ali isto tako bi bilo lepo kada bi ste onim drugima, koji ne žele više da koriste stari broj, omogućili uslugu da ga u potpunosti izbrišu. Mene je zbunilo i nimalo prijatno iznenadilo kada sam u aplikaciji video da je moj stari, zamenjen broj, još uvek aktivan. Naravno, opcije za brisanje tog broja nema kao što to imaju oni koji kupuju brojeve preko vaše aplikacije.
Sve u svemu, da sam znao da je tako, ja ne bih ni koristio ovu uslugu, već bih preko vašeg sajta naručio svoj trenutni Globaltel broj koji ne bi bio opterećen starim brojem. Doduše, pre promene broja iščitavao sam neke stvari na vašem sajtu i nigde nisam našao da se promenom postojećeg broja isti zadržava!?
... ili da mi izbrišete ovaj novi broj pa da isti naručim preko sajta?
Kako god, omogućite nam tu opciju što pre ili je pojedinim korisnicima (kao na primer, meni) odradite na zahtev.
Lep pozdrav![]()
@Globaltel-supp
Kada se ocekuje da pustite postpaid tarife i dal ima nekih naznaka kako ce da izgleda ponuda?
Sent from my LG G4 using Tapatalk
What's New
– Zbog izmena zakona samo registrovani korisnici će nastaviti korišćenje Mastercard® kartica. Izvinjavamo se na neprijatnosti koju smo izazvali radimo na razrešenju problema.
Isto sam primetio. P(ostali) su i oni šibicari. Idu na kartu da zaboravis da obnovis pa da ti propadne ono sto si prenosio neiskorišćeno ranije.Danas sam primetio da mi je iskljucena opcija "automatska obnova" i da ne moze da se ukljuci. Inace posedujem paket 4Gb + 4Gb .Posto tog paketa vise nema u ponudi, verovatno je je to razlog nemogucnosti obnove istog.
Aplikacija se ruši kad pokuša da se kopira ili briše broj iz liste poziva, čini mi se da je počelo pre dva ažuriranja. Ne pomažu ni tri takčkice.Sorry, malo menjam temu.Primecujem u poslednje vreme jedan bug u najnovijoj verziji aplikacije. Na kartici sa primljenim i pozivanim brojevima, ako duze zadrzim prst na nekom od brojeva kako bih otvorio meni sa opcijama, ako kliknem na opciju za brisanje broja, aplikacija se crash-uje i ne mogu nikako obrisati neki od brojeva. Da li je jos neko primetio ovaj problem?
Jedno mozda glupo pitanje...
Dal moze sa virtualnog broja da se ukljuce mobilni podaci?
Sent from my LG G4 using Tapatalk
Aplikacija se ruši kad pokuša da se kopira ili briše broj iz liste poziva, čini mi se da je počelo pre dva ažuriranja. Ne pomažu ni tri takčkice.
Preusmerenje na virtuelni sedmocifreni broj je radilo sa telenora. Sad imam šestocifreni i takođe radi bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari