Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

isto..smara :D
A jel vam izbacuje neki providan prozor sa natpisom da ne pokrivate gornji deo, kapiram senzore itd...i pise press volume up to turn this off...i ja stisnem, skloni al ponavlja..sad sam odradio update, videcu hoce li i u ovom toga biti. Ne provaljujem kad izbacuje, posto to radi kad ne pokrivam deo oko slusalice, vec otkljucam tel i drzim u ruci

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

A jel vam izbacuje neki providan prozor sa natpisom da ne pokrivate gornji deo, kapiram senzore itd...i pise press volume up to turn this off...i ja stisnem, skloni al ponavlja..sad sam odradio update, videcu hoce li i u ovom toga biti. Ne provaljujem kad izbacuje, posto to radi kad ne pokrivam deo oko slusalice, vec otkljucam tel i drzim u ruci

Meni se to dogadja otkad sam upalio face unlock, ali nema veze [emoji3]

To ti se zove da security da ne ispritiskas svašta dok ti je telefon u džepu.

Uglavnom isključi mislim da se zove pocket mode.

Stade mi instalacija eu roma u twrp na kraju i ne mrda se vec 10 minuta.Sta da mu radim?

Drzi power + volume up + volume down dok se ne restartuje, posle drzi dugme da udjes u twrp na dole ili gore ne znam tacno koje je za note 5. Posle u twrp odradi full wipe i instaliraj eu.

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Uđu u recovery i uradi full wipe

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Sad mi usao activate this device, ja ukucam sifru od miui accounta, kaze nema mreze.Nece da otvori Wlan settings, dodirujem bezuspesno

Ma opusteno, ne mozes da brikujes snapdragon sa otkljucanim bootloaderom, tj moze al' bas-bas retko. Dobro je dok reaguje na dugmad, ili punjac, kad nece na punjac(kao meni u davnim cm11/12/13) danima, super je sve.

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Cini mi se da ne radi IR blaster na eu romu

Kod mene radi, koristim SURE aplikaciju.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Stigla mi je danas ova maska, kupljena na Ali-ju. Kvalitet kao i uvek kod Mofija odličan, lepo izgleda, u ruci bar meni super leži ne kliza, ali zato kad stoji na drugim podlogama leti samo.
2079bfa3c2060f8e06013b8e3c12cdbf.jpg

Kod mene radi, koristim SURE aplikaciju.

to sam i ja primetio...isto korisyim, radi, al bas slabo nekako moram da uperim pod 90° na metar od aparata :D mislim da je na stocku radio bolje

Jel koristi neko novi fw v10.0.6.0? Ja upravo sad ubacio. Vidim na MIUI forumu niko se ne žali. Sve šljaka...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

10.0.2.0?

Kod mene radi i mi daljinski i sure. 10.0.2.0. Jedino što mi dugo ulazi u proveru ažuriranja i piše da je uređaj ažuriran ili postoji problem za više detalja posetiti eu stranicu. Ne znam hoće li uopšte proći naredna nadogradnja a stranica im je nepregledna za eu stable romove, nemam pojma koji je poslednji,samo pišu o ovim nedeljnim abdejtovima. Po sajtu je poslednji 10.0.1.0.

Ispravka, radi ipak.Bio sam malo udaljeniji [emoji16]

Kad promenim rom brisu li se patch fixovi za gcam sto i onemogucavaju stock cameru?

Naravno

Koji pretrazivac koristite?

Chrome - Stvar navike i sinhronizacije sa desktopom [emoji1]

Poslednja izmena:
Stavio twrp i magisk,sve prošlo ok.Sad bih da vratim na miui na 9.
Jel neko vraćao na devetku sa twrp ili bolje da ubacim PitchBlack Recovery pa preko njega oficijalni rom?

Ne možeš. Brikovaces telefon. Mada mozda da vidiš non arb da flesujes ali proveri. Regularno ne može.

Nazad
Vrh Dno