vladimir00
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2017
- Poena
- 70
PS Izgleda da je do signala nesto, sad je sve okej [emoji3]
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Je l' se isplati kupiti Note 5 u Americi..Florida...Da li koristiti Aliexpres ili ima tamo neki bolji sajt? Za preporuku mi trebaJa za bolje ne znam sad. hahahaha Note 5 ima sve
I koja bi bila cena za 4/64 global...a moze i link da prosledim...
Hvala!
Pa ako se ne varam, na svom aliexp sam podesio ship to usa, dhl 11dolara...Pogledaj koliko kosta siping do tamo, pa vidi da li ti se isplati ili ne.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Ma imam 25gb slika na onedrive, ko ce to sve prebaciti. A da krenem sad da ga koristim pa uporedo da saltam jedan i drugi klaud malo je neprakticno, plus sto mi je povezano sve sa nalogom na kompu pa je mnogo lakse sa OD.Prebaci ih na Google Photos.
Onda nije problem da se uzme. Izaberi neku prodavnicu sa dobrim ocenama i to je to.Pa ako se ne varam, na svom aliexp sam podesio ship to usa, dhl 11dolara...
Ocekivao sam po tvojoj poruci neki haos.
Ili nisam lepo nasao to na sta ciljas.
Hvala puno na izdvojenom vremenu. Onda cu morati na google photos.Evo probao sam ja. I meni briše slike isto. Inače ova aplikacija je mnogo bagovita i nepregledna. Prelazi na Google Photos što prije.
Edit: slike ne možeš vidjeti preko telefona već samo preko računara, nisu izbrisane ipak.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
samo apk [emoji3]Najsigurniji način je download pa upload, ali možeš probati i sa multcloud sajtom.
Edit: da li i vama svaki put izbacuje poruku da skidate veliku aplikaciju i da li želite da preuzmete preko wifi na Google Play? Čak i za manje aplikacije od po par MB izlazi poruka..
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
na 5.1 moras ugasiti hdr da bi radila prednjaInstalirao Magisk modul. Probacu rucno.
PS: Radi. Probao 5.1.018 i neku 6, meni Gcam slike izgledaju losije, ovako na brzaka slikano, i na telefonu gledano. Na RN4X napredak je bio ogroman i jasno vidljiv. Ovde mi na stocku slike bolje izgledaju
PS2: 5.1, prednja portraid ne radi. Crna slika.
Magiske mogu naknadno da flesujem? Vec sam flesovao jedan, mogu istim putem da flesujem taj magisk fix?https://drive.google.com/drive/u/3/folders/1KdlaY8LEFwpzoNVfzniUZRLxBvjh_xI3
Na linku imate twrp i magisk verzije fixa za samo prednju kameru i takođe ceo peč koji utiče i na kvalitet zadnje, ali slikanje sa stock miui kamerom ne radi sa tim pečom. Video, portret i ostali modovi sa stock kamerom rade.
Ovi problemi ne važe ako se koristi samo fix za prednju. Full peč takođe sređuje 4k na gcam, 60fps, slow mo 720p240fps I 1080p120fps
Upravo to pitam [emoji3]Nisam baš razumeo pitanje. Poželjno bi bilo da imaš aktivan ili flešovan samo jedan modul da se ne bi klali međusobno.
E dobro, ako ne slikaš mnogo sa stock miui kamerom možeš probati i ovaj camera booster 3.1. Po mom mišljenju ima prirodnije i lepše boje a i dobijaš sve iznad nabrojane stvari.Upravo to pitam [emoji3]
Meni se to desava od prvog dana. Ne držim ga na cool jer mi ima previše plave. Uključim reading mode na minimumu, više mi tako odgovara i onda nema retentiona.Šta rekoste za image retention? Najbolje staviti boje na cold? Ostade mi tel. na glupom FB, šta sam ja radio, gde sam otišao, nemam pojma...Vratim se, ono sve ostali tragovi na displeju. Najviše se primećuje na sivoj pozadini. Odradih posle neki display fix jedno par minuta. Sad je malo bolje...Čini mi se da ne vidim ništa ali i oćoravih od buljenja u ekran...
E da...Koga muči ovo blago kočenje prilikom korišćenja FSG neka proba aplikaciju sa GPlay koja se zove Fluid Navigation Gestures. Mnogo bolje korisničko iskustvo. Sad sam je tek instalirao. Treba malo podešavanja ali na prvu loptu je sve mnogo mnogo bolje odrađeno...
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Flešuj jedan od ta 2, razlika je samo u načinu instalacije. Nakon ovoga ne moraš gasiti HDR+, ali portret mod i dalje ne radi uvek u slabijem osvetljenju.Da da.
Od kada sam instalirao gcam retko ulazim u stock camera, jedino kad slikam prednjom na brzinu jer vamo moram gasiti hdr za prednju pa opet paliti za zadnju.
Edit: Ovo dvoje najbolje da ubacim?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari