Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

U kom pogledu kineska verzija nema srpski? Ako se flesuje global rom, jedina razlika izmedju kineske i globalne verzije je Band 20.

Ima srpski... Nije imalo pre godinu ipo uopšte na global romu sad ima. Nije bitna verzija telefona.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Pre nije bilo tako. Prodavali su i global i cn verzije po istoj ceni, pa sta ti zapadne. Naravno da su neinformisanima gledali da uvale cn verziju jer njih kosta manje u nabavci.
Kad je kum trebao da uzima rn5 (koji je na kraju zavrsio kod mene) nije hteo sa oglasa od nasih ljudi ovde kako sam mu preporucio, zapeo bio prodavnica pa prodavnica. I onda ja zvao logic mesto njega, ali sam jasno naglasio kada sam pitao da mi treba global model. Zena koja se javila odgovori nesto u fazoni "mi samo takve i prodajemo", sto naravno nije bila istina. Rekoh da mi ne podvaljuju cn verziju sa global romom jer odlicno znam razliku, nego da mi odmah lepo kaze ako nemaju da ne dolazimo i trazimo parking po raskopanoj Balkanskoj. Ona u fazoni nista ne brinite. Kad smo dosli lik ispred nas isto kupuje rn5 i ja spazim da mu daje cn verziju, a kad smo mi dosli na red i kad sam rekao da sam zvao malo pre za global, iz drugog ormarica izvadi kutiju sa global verzijom.
E sad, ocigledno da su podcenili informisanost prosecnog forumasa u srbiji pa im svi trazili global sto je rezultiralo da za njega povecaju cenu.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Da ne prelistavam temu od pocetka,mozeli pojasnjenje oko razlike u ambalazi global i cn verzije.Naravno poenta je da iznesu telefon koji je zapakovan u celofanu

Da ne prelistavam temu od pocetka,mozeli pojasnjenje oko razlike u ambalazi global i cn verzije.Naravno poenta je da iznesu telefon koji je zapakovan u celofanu
asdqweqrasd.jpg

Xiaomi-Redmi-Note-5-def-1-1280x738.jpg

Na kutiji pise Global version u crvenom okviru.

Evo ambalaze.
a2f2d97cd8c230404bce341d0083d9d9.jpg

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Zahvaljujem svima na korisnim informacijama

Sestri otišao ekran, pao na pločice u običnoj silikonskoj futroli. Neki predlog za zamenu u bg-u ili bar cena otprilike?

Hvala za linkove, evo da javim ishod. Trebalo joj je danas za danas, odnela u logic gde je i kupila telefon. Pogodilo se da imaju beli ekran i isti dan zamenjeno = 7000 din ukupno.

Bolje da si nosio u zvanični servis. Original ekran je tamo, a ovde su ugradili onaj od 10e.

Nisam video telefon posle zamene, valjda bi primetila neku razliku da je toliko lošiji. Šta znam, važno da je sestra zadovoljna i da su rešili isti dan.

Meni sistem troši 57% od toga Bluetooth 0,6% jer je upaljen zbog banda. Procenti se snižavaju brže nego inače. Jer moguće da je to zbog mi band-a?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Eh da, kod mene ovde samo 3g...
b785adc7108dbd6dc2ea2850b2a8de0c.jpg

Je l' se isplati kupiti Note 5 u Americi..Florida...Da li koristiti Aliexpres ili ima tamo neki bolji sajt? Za preporuku mi treba :) Ja za bolje ne znam sad. hahahaha Note 5 ima sve :D
I koja bi bila cena za 4/64 global...a moze i link da prosledim...
Hvala!

Imam problem, od jutros sagovornici me lose cuju.Znaci bas se tiho cuje, kao iz tunela nekoga.Jel zna neko sta je?
I kad snimam mikrofonom glasovnu, takodje jako tiho...

Poslednja izmena:
Vratih na fabricka I opet isto, sta je ovo........

Pogledaj rupu na dnu tel, sa leve strane usb dzeka, mozda ti je upala prasina.

Snimam record mikrofon normalan, samo kad pricam.

Stock rom ili...?

Ja sam imao slične simptome sa Xiaomi Redmi Note 3, morao sam da menjam kabl koji povezuje matičnu sa mikrofonom, nadam se da nije to u pitanju.

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

Da da, miui zadnji.Ne znam odjednom, nista onda moram u logic, garancija je

Probaj slusalice neke sa mikrofonom, vidi da li je isto.

Jedino da probas drugi rom, ako i tada zeza onda je definitivno hardverski problem.

Ma bilo koji, samo vidi da li radi.

Pricao sam sad dva-tri puta.Mogu da me cuju kaze normalno.Ko zna sta je bilo.

Nazad
Vrh Dno