U četvrtak uveče sam poslao potrebne podatke a juče ujutro su došli i sve montirali
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ja Supers Set koristim sigurno već tri godine. Nadam se da ga neće ukidati.
Поскупљење качи све кориснике и односи се на оно што они називају " месечно одржавање ". Увек је качило све.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Nažalost mora mrežni kabal ako želiš da koristiš "napredne" funkcije tipa vraćanje 7 dana i slično i to je jedan od većih razloga što meni ne odgovara prelazak na EON pakete (uz ignorisanje nas starih korisnika, gubitak superseta etc.).
Jesi li podnosio zahtev za raskid?Meni su ponudili novi ugovor za 24 meseca Eon Premium po ceni sadašnjeg paketa, Duo Net Gold, trenutna cena 3299 mesečno, još se nisam odlučio.
Послато са A0001 уз помоћ Тапатока
Sad nesto gledam po njihovom forumu...nije mi nesto jasno.
Ako predjem na ove EON pakete, da li moram da imam i mrezni kabal od modema do TV-a (EON box-a) ili ostaje kao i do sad samo koax??
Jesi li podnosio zahtev za raskid?
Huawei P10
Meni su ponudili novi ugovor za 24 meseca Eon Premium po ceni sadašnjeg paketa, Duo Net Gold, trenutna cena 3299 mesečno, još se nisam odlučio.
Ja sličan manevar planiram da probam. Ako mi daju tu akciju kao za novog korisnika onda pristajem. I probaću da mi ostave pds2100.Posle jučerašnjeg podnošenja zahteva za raskid ugovora, kao korisnik paketa Trio Gold Extra po ceni Trio Golda cija je UO istekla 30.oktobra, danas sam dobio poziv iz call centra i ponudjeni su mi isti uslovi za EON Premium (12x1990 i 12x4990) kao sto to dobijaju novi korosnici ukoliko potpisem novi ugovor na 24 mes.
Prihvatih i sada cekam da dodje novi ugovor brzom postom.
Eto, mozda nekom ova info bude od koristi.
Jesam, da ne citiram ponovo sebe ovde
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?277774-SBB-Generalna-diskusija&p=5672467&viewfull=1#post5672467
sam opisao kako je ta prepiska mail porukama tekla.
Kao da su čitali ovaj forum, jutros su me zvali i ja sam manje više ponovio zbog čega ne želim da nastavim ugovor, razgovor sa izvesnom Slađanom čini mi se, je tekao onako baš normalnim tonom.
Više sam ja nešto pričao, bio sam otvoren, rekao sam da je meni lično internet najbitniji deo iz njihove ponude i pomenuo sam da imam alternativu.
Ona je na kraju rekla, pa dobro, ali vi niste ni saslušali šta možemo da vam ponudimo, i onda mi je ponudila Eon Premium po ceni dosadašnjeg paketa i da se javim ako mi ta ponuda odgovara, a ja sam rekao da ću razmisliti.
Meni su ponudili novi ugovor za 24 meseca Eon Premium po ceni sadašnjeg paketa, Duo Net Gold, trenutna cena 3299 mesečno, još se nisam odlučio.
To je isplativije nego 12x1999, 12x4999. Razlika je 4.800.
Ja bih pristao odmah po toj ceni.. Sa duo gold na eon premium.. Puška..i ja digitronišem ceo dan, dolazim do te računice, prosto mi deluje nerealno, ipak ću morati do poslovnice da vidim šta ću tamo da dobijem ili izgubim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari