Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko ima akciju telenor SuperSet i dalje je koristi, ne gase je, ali je nema za nove korisnike EON paketa.

"Telenor i SBB zadržavaju pravo da naknadno vremenski ograniče promociju, ali korisniku garantuju minimum 6 meseci uživanja promocije od datuma aktivacije iste". Sve su lepo napisali.

Ja Supers Set koristim sigurno već tri godine. Nadam se da ga neće ukidati.

U četvrtak uveče sam poslao potrebne podatke a juče ujutro su došli i sve montirali

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja ih vec 10 dana cekam. Mislim da cu opet do njih da se raspitam oko raskida saradnje, mozda ih to malo ubrza, posto ocigledno neki imaju prioritet.

Huawei P10

Kao da gledam novog virtualnog provajdera mobilne telefonije SBB.
Na čijoj mreži to će da vidimo.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja Supers Set koristim sigurno već tri godine. Nadam se da ga neće ukidati.

Мени се по овоме што се до сада писало и десило (уклоњена ставка са Теленор апликације) чини да је он већ укинут. :mad:

^
Nije Super Set ukinut, evo gledam kanale koji idu uz tu promociju, već novi korisnici nemaju mogućnost aktivacije na portalima mojsbb i mojtelenor.

Ako stari korisnici žele da promene paket, recimo sa Trio Golda na EON Full a imali su Super Set, sada ne mogu da ga aktiviraju.

Nadam se da će to izmeniti. Kada uz EON pakete vežu akciju Super Set, tada ću razmisliti o prelasku na neki od EON paketa.

Sada sam još uvek na Trio Goldu + Super Set a ugovorna obaveza mi je istekla u maju 2018. godine.

Imam potpisan anex na 4000din mesecno za trio gold extra, nisu u stanju da mi normalno odgovore na pitanje da li me kaci ovo povecanje i koliko cu tačno plaćati...
Onaj vladan na fb mi svaki put nebuloze odgovara, vec sam ga zapamtio.

Inace anex kaze da ako ga bilo ko raskine, placam sve do kraja uo (jos 10mes)

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Ljudi pišite im pismenim putem na zvaničan email. Tako su u zakonskoj obavezi da vam pismenim putem odgovore. Batalite Twitter i Facebook dopisivanje za neke ozbiljne stvari. Ja sam skoro reklamirao račun koji sam dobio jer je uvećan bio za 721 dinar. Dostavio dokaze da su *****ali i oni nakon svih provera poslali pismo sa reklamacionim zapisnikom gde mi uvažavaju reklamaciju i smanjuju račun za taj iznos.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Поскупљење качи све кориснике и односи се на оно што они називају " месечно одржавање ". Увек је качило све.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Поскупљење качи све кориснике и односи се на оно што они називају " месечно одржавање ". Увек је качило све.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Ovo je direktno i različito povećanje cena paketa. Premium paketi nemaju povećanje cena.

Nažalost mora mrežni kabal ako želiš da koristiš "napredne" funkcije tipa vraćanje 7 dana i slično i to je jedan od većih razloga što meni ne odgovara prelazak na EON pakete (uz ignorisanje nas starih korisnika, gubitak superseta etc.).

E bas bezveze.
Zbog tog dodatnog kabla sam svojevremeno i vratio neki mini resiver koji je isao za drugi tv (morao da se poveze sa d3 mreznim kablom).
Ne da zena da stavljam vise ni jedan kabli po stanu..:p
Meni se modem nalazi u jednoj sobi, a box bi bio u drugoj, koja gnjavaza.
U eri kad svi prelaze na bezicne funkcije, sbb uvodi jos jednu zicu.:smash:

Poslednja izmena:
Znam, čisti idiJotizam...

Možda bih već i prešao preko toga što ne može superset sa EON paketima ali s obzirom da mi je modem u hodniku, iznad ulaznih vrata a TV na suprotnom kraju dnevne sobe povezivanje kablovima ne dolazi u obzir.

A korišćenje okrnjene usluge, pa još uz plaćanje pune cene tek ne dolazi u obzir...

Posle jučerašnjeg podnošenja zahteva za raskid ugovora, kao korisnik paketa Trio Gold Extra po ceni Trio Golda cija je UO istekla 30.oktobra, danas sam dobio poziv iz call centra i ponudjeni su mi isti uslovi za EON Premium (12x1990 i 12x4990) kao sto to dobijaju novi korosnici ukoliko potpisem novi ugovor na 24 mes.
Prihvatih i sada cekam da dodje novi ugovor brzom postom.
Eto, mozda nekom ova info bude od koristi.

Meni su ponudili novi ugovor za 24 meseca Eon Premium po ceni sadašnjeg paketa, Duo Net Gold, trenutna cena 3299 mesečno, još se nisam odlučio.

Послато са A0001 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Meni su ponudili novi ugovor za 24 meseca Eon Premium po ceni sadašnjeg paketa, Duo Net Gold, trenutna cena 3299 mesečno, još se nisam odlučio.

Jesi li podnosio zahtev za raskid?

Huawei P10

Sad nesto gledam po njihovom forumu...nije mi nesto jasno.
Ako predjem na ove EON pakete, da li moram da imam i mrezni kabal od modema do TV-a (EON box-a) ili ostaje kao i do sad samo koax??

Za najslabije pakete Eon Light i Eon Light Duo piše da se dobija D3 box uređaj. Ne znam koji je to uređaj tačno, ali ako može da se dobije onaj PDS 3121, onda će na njemu raditi gledanje unazad i druge napredne funkcije bez povezivanja sa modemom.

Jesi li podnosio zahtev za raskid?

Huawei P10

Jesam, da ne citiram ponovo sebe ovde

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?277774-SBB-Generalna-diskusija&p=5672467&viewfull=1#post5672467

sam opisao kako je ta prepiska mail porukama tekla.

Kao da su čitali ovaj forum, jutros su me zvali i ja sam manje više ponovio zbog čega ne želim da nastavim ugovor, razgovor sa izvesnom Slađanom čini mi se, je tekao onako baš normalnim tonom.

Više sam ja nešto pričao, bio sam otvoren, rekao sam da je menil lično internet najbitniji deo iz njihove ponude i pomenuo sam da imam alternativu.

Ona je na kraju rekla, pa dobro, ali vi me niste ni saslušali, i onda mi je ponudila Eon Premium po ceni dosadašnjeg paketa i da se javim ako mi ta ponuda odgovara, a ja sam rekao da ću razmisliti.

A koliko ti je ostalo do kraja prethodnog ugovora? To i nije lose ponuda.

Edit-Vidim u ovom posto iznad da je istekla

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Posle jučerašnjeg podnošenja zahteva za raskid ugovora, kao korisnik paketa Trio Gold Extra po ceni Trio Golda cija je UO istekla 30.oktobra, danas sam dobio poziv iz call centra i ponudjeni su mi isti uslovi za EON Premium (12x1990 i 12x4990) kao sto to dobijaju novi korosnici ukoliko potpisem novi ugovor na 24 mes.
Prihvatih i sada cekam da dodje novi ugovor brzom postom.
Eto, mozda nekom ova info bude od koristi.
Ja sličan manevar planiram da probam. Ako mi daju tu akciju kao za novog korisnika onda pristajem. I probaću da mi ostave pds2100.
Zna li neko da li se, pri odabiru eon paketa, gube pogodnosti za superset samo kod sbb ili i kod telenora?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jesam, da ne citiram ponovo sebe ovde

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?277774-SBB-Generalna-diskusija&p=5672467&viewfull=1#post5672467

sam opisao kako je ta prepiska mail porukama tekla.

Kao da su čitali ovaj forum, jutros su me zvali i ja sam manje više ponovio zbog čega ne želim da nastavim ugovor, razgovor sa izvesnom Slađanom čini mi se, je tekao onako baš normalnim tonom.

Više sam ja nešto pričao, bio sam otvoren, rekao sam da je meni lično internet najbitniji deo iz njihove ponude i pomenuo sam da imam alternativu.

Ona je na kraju rekla, pa dobro, ali vi niste ni saslušali šta možemo da vam ponudimo, i onda mi je ponudila Eon Premium po ceni dosadašnjeg paketa i da se javim ako mi ta ponuda odgovara, a ja sam rekao da ću razmisliti.

To je isplativije nego 12x1999, 12x4999. Razlika je 4.800.

Mislim da je kljucna polazna tacka.
Meni je polazna tacka trio gold za koji je nova cena 3829, tako da sa 12x1999 i 12x4999 dobijam prosek od 3499 mesecno u narednih 24 mes, sto u razlici izmedju starog i novog iznosi 330x24=7920 din.
To je meni ok

i ja digitronišem ceo dan, dolazim do te računice, prosto mi deluje nerealno, ipak ću morati do poslovnice da vidim šta ću tamo da dobijem ili izgubim.
Ja bih pristao odmah po toj ceni.. Sa duo gold na eon premium.. Puška..

Jel to placas 3200 sa sve odrzavanjem?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Da li je neko probao da raskine ugovor ako isti nije istekao,povodom povećanja cena. A da je izboksovao recimo eon premium 12x1999 + 12x4999.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Duo Net Gold 3299 do kraja godine.

Nenaviknut sam kao i svi mi na iskreno dobre ponude, ko zna možda su stvarno rešili da promene odnos prema starim korisnicima, ili ima tu još nešto što nisam dobro shvatio, sutra idem do poslovnice da se pozovem na razgovor i vidim šta će oni da mi kažu.
Ako mi potvrde ovu ponudu, produžiću ugovor sigurno.

Da li neko zna cene za Giga Paket? Za Novi Sad daju popust 50%. A ne znam ni šta spada u taj Giga paket. Nigde ništa ne piše. Samo može da se informiše preko onog njihovog korisničkog broja.
Ja sam inače na Trio Gold Extra. Ugovor mi ističe u martu 2019.godine i cena bi od 01.01.2019 bila 4539 dinara.
Juče sam bio u MTS. Ponudili su mi BOX 3 paket sa internet brzinom 150/20. Za kanale ne znam koji su jer TV i retko gledam.I plus fiskni telefon (I njega retko koristim). Ono što su mi ponudili je 6 meseci po 1 dinar a 18 meseci 3600 dinara (Inače je 4000,a li imam 10% popusta pošto sam korisnik Omorika paketa njihove mobilne mreže). To mu dođe za dve godine da im platim 64806 dinara.
Ukoliko bih u SBB ostao na ovom paketu za koji bih od 01.01.2019 godine plaćao 4539 dinara, za 24 meseca bi im dao 108936 dinara.
Ono što su mi nudili kao krajnju varijantu je da pređem na EON Premium. Prvih 12 meseci 1999 dinara a ostalih 12 meseci 4999 dinara. Za 24 meseca bi bilo 83976 dinara
Gledajući kako da se uštedi,mislim da je najbolja varijanta MTS. Napominjem da govorim samo o uštedi. E sad ko šta voli. Neko voli isključivo brz internet,nego što bogatiji izbor kanala.

Ja kada sam produzavao pretprosli ugovor sam dobio ponudu preko telefona, isto je bilo narednih 24meseca po istoj ceni, ali za veci paket, kada sam im rekao da cu razmisliti i otici do poslovnice ako se smislim, rekli su mi da ponuda vazi iskljucivo preko telefona i da salteruse ne mogu tu opciju da mi ponude, isteklo mi je tih dve godine pre par meseci i naravno podigli su mi cenu pretplate na cenu koja je bila redovna za taj paket, s tim da sam na ovom produzenju ugovora dobio 24 meseca HBO tri kanala, bilo je ili to ili 6meseci premium HBO i HBO go, mada to i imam preko super seta.

Ja sam se raspitivao za Giga i receno mi je da se prvih godinu dana placa upola od redovne cene, a drugih godinu dana redovna cena, mislim da je to bilo 2000 i 4000din, u proseku 3000din, internet je tada 1000mbps, ali to je dodatak na redovnu pretplatu, znaci ako je paket eon 3500din, ovo mu jos dodje 2000din na tu cenu, a posle godinu dana jos plus 4000 gore.

Poslednja izmena:
Jesi siguran da su ti ponudili Eon Premium a ne Eon Premium Duo koji je 4599 ali nema telefon? Nekako mi je to logičnije pošto si dosad bio na Duo Net Gold. I ja sam inače na njemu i sad gledam nešto da izmućkam zbog ovog najnovijeg poskupljenja.

@Osoba A

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno