Kod mene je sad ovo staklo:
Cafele Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi Redmi Note 5 Pro 9H Hardness HD Clear Glass for Redmi Note 5 Pro(Dual Camera)
http://s.aliexpress.com/nmMniEn6?fromSns=Copy to Clipboard
Provericu, sredio sam BBS. Videcu ako bude drain opet, postavicu sutra dumpfile pa nek Djilkosh pomogne.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
CHYIja imaš 2 varijante, jefriniju i skuplju, nije neka razlika u ceni ali jeste u funkcionalnosti koliko sam shvatio, i sam sam kupio takvu skuplju ali je nisam stavio jer je staklo odlicno kao i pre 3 meseca kad sam kupio fon [emoji4]Bilo je dosta postova o staklu.
Je li Cafele sto je uzela @bojilica najkvalitetnije? CHYI valjda nije dobro jer preliva boje..
Možda je do kabla. To je uvek veći problem nego punjač npr... Meni pre neki dan nije hteo lepo da puni sa power bank-a. I posle par proba i zamena kablova vidim da me stari kabl (koji je došao uz power bank) zeza. Sa drugim punio full (skoro 2A)...Pozdrav ljudi!
Nisam toliko pratio ovu temu. Izvinjavam se ako je bilo ovako neko pitanje...
Ujak ima ovaj telefon i kaže da mu u poslednjih par dana puni bateriju oko 4 sata i ne greje tel, a pre toga se punio za manje od 2 sata ali se grejao...
Šta bi to moglo da bude? Da li ima neki problem sa punjačem ili nečim drugim?
Koliko vidim.. lepo ulazi, ništa ne klacka.
Koliko se puni kod vas?
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Kod mene baš ostaju otisci prstiju na ekranu i na suncu dobija dugine boje kad se gleda sa strane. Uspeo je da uđe vazduh na jednoj ivici od drndanja sa stalkom. Ovako je ok. Ne ide skroz od ivice do ivice.Bilo je dosta postova o staklu.
Je li Cafele sto je uzela @bojilica najkvalitetnije? CHYI valjda nije dobro jer preliva boje..
Meni je u obicnoj providnoj silikonskoj futroli koja dolazi uz njega ispao tri puta, izmedju ostalog i na ekran. Mislio sam da ce da ispusti dusu [emoji23]Sestri otišao ekran, pao na pločice u običnoj silikonskoj futroli. Neki predlog za zamenu u bg-u ili bar cena otprilike? Pogledajte prilog 261562
Logic prodaje China sa Global romomKakva su vam iskustva sa prodavnicama u Balkanskoj (Logic shop i sl.), prodaju li telefone u vakuum pakovanju?
Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk
I moj u avgust.Ne mora da znaci. Ovaj sto sam dobio od kumasina je iz Logica i global je. Dosuse kupljen letos.
Kakav mrtvi folder sistem? Stavi sve šta ti treba u downloads folder, to će ti vidjeti. Ako recimo ideš na aosp rom System ti se briše u twrp-u prije instalacije tako da bi ionako sve izgubio iz tog foldera.Imam pitanje jedntkljucao sam bootloader i instalirao twrp i sad hocu da instaliram custom rom.E sad problem se javlja kad udjem u twrp i odem install ne mogu nigde da nadjem folder sistem gde sam prebacio custom rom i gapps.Izbacuje mi svasta ali foldere sa muzikom slikama i konkretno sistemom nema.Sta moze biti?
Meni radi na mcaosp-u sa zadnjim patchim, mislim 1.35 i onaj zadnji gcam od arnove šta je 5.1 verzijaU kojoj gcam radi prednji portret? U arnova 5.1.17 ne sacuva sliku
Da da,moras da omugucis camera2api.Jel I dalje da bi se instalirala gcam mora unlock bl I root?
I na Pocophone u.A jel je moguće da mi8 ne mora da se root-uje da bi se instalirao gcam?
Možeš preko kompa da ubaciš camera2api kad ubaciš custom recovery samo ne ubacuješ magisk ili superSu i onda nemaš pristup rutu. Ne znam da li će ti bez obzira kasnije proći apdejt a gubiš privilegije... a već si sve obavio.A jel je moguće da mi8 ne mora da se root-uje da bi se instalirao gcam?
Ali dobro sta da ti kazem.Meni je burazer koji je u Bg kupio i doneo kad bi cn verzija.Preko telefona kada sam rezervisao rekli global.A ni root ne može pre nego što odobre miui-jevci?
Btw bio sam danas do Logic shop-a, imaju i kinesku i global verziju, global verzija je skuplja nekih 15ak €, nego mi je prodavačica zapela da proda kinesku verziju sa pričom kako zapravo nema nikakve razlike osim u verziji punjača, i da oba telefona imaju i srpski meninavodno ljudi pišu svašta na forumima.
Ne mislim da je namera prodavačice bila da me obmani ili nešto, naprotiv, funkcionalno i nema velike razlike, ali meni je bitan taj b20, šta ću
Pre nije bilo tako. Prodavali su i global i cn verzije po istoj ceni, pa sta ti zapadne. Naravno da su neinformisanima gledali da uvale cn verziju jer njih kosta manje u nabavci.A ni root ne može pre nego što odobre miui-jevci?
Btw bio sam danas do Logic shop-a, imaju i kinesku i global verziju, global verzija je skuplja nekih 15ak €, nego mi je prodavačica zapela da proda kinesku verziju sa pričom kako zapravo nema nikakve razlike osim u verziji punjača, i da oba telefona imaju i srpski meninavodno ljudi pišu svašta na forumima.
Ne mislim da je namera prodavačice bila da me obmani ili nešto, naprotiv, funkcionalno i nema velike razlike, ali meni je bitan taj b20, šta ću
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari