Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Dajte meni "slepcu" putanju do tog "merenja" jacine signala, nikako da nadjem gde je... :trust:

Pa ne bi pogrešio i da si uzeo, ali kao što kolega reče, kod nas kad uzimaš exynos jedino je prednost garancija.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
У Италији сам, али је прича идентична као за Срб. Само ексинос :/

Kontam. Mada ako sam dobro razumeo, u italiji se ne gubi garancija i ako se rutuje telefon odnosno okine knox?!...ili beše neka druga zemlja, ali mi info beše skroz zanimljiv!
У Италији сам, али је прича идентична као за Срб. Само ексинос :/

Губи се, губи се.
Нисам га рутовао, нити ћу. Први телефон који ће остати у фабричком стању. Ал зато са стране стоји MiA1 [emoji23]
Свиђа ми се Samsung PAY :D много готивна ствар :)
Не морам да памтим шифре, не морам да вадим новчаник.

Primetio sam da mi je u poslednje vreme kod kuce 4G dosta slab (1-2 crtice, ponekad 3, do skoro mi je uvek bio oko 3 crtice).

Nikad nisam proveravao jacinu signala, sad sam prvi put pogledao, vidim da je katastrofa.

2G:
3a0bea135d5bec95cc41ebce208478f0.jpg

3G:
9e43b7f6c25b0319dd20bfbcdd1abfbb.jpg

4G:
170f0898ee85bd04c18a5670b2de3b3a.jpg

Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk
Druga priča... Kako su se reklamirali da su najjači, dza bu, evo kakvi su im signali. Pokrivenost na putevima užasna, malo se pomeriš iz naseljene sredine i ode sve u pm...

Svojevremeno sam ja ovo pisao čak i pre pojave prevare zvane exynos , ali na ovom forumu se za takvo pisanje dobija permaban :)

Kakvu iskusnu prevaru Samsung odrađuje godinama , sve review primerke koje šalje šalje ih sa Snapdragonom unutra (ako gledamo najuticajnije youtubere ) , da prevara bude još gora ti uređaju sa njim koštaju manje nego sa njihovim jeftinijim i lošijim exynos rešenjem .
Korisnici trpe ovu prevaru jer su svi mediji plaćeni , šteta

Ja radim donekle šta je do mene , ko god me pita za savet oko kupovine moba kažem uzmi šta god samo da nema exynos u sebi :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
"prevara" ? po tebi SD je onda duplo bolji a ne par procenata... [emoji16]

Sent from my SM-T825 TAB S3

Ako je suditi po glasinama razlika ce tek da bude jos veca sa exynos 9820 i sd 8150.
Sd 845 je imao bolju autonomiju na 4G i bolje gpu performanse uz manje grejanja, dok su cpu performanse bile slicne. Sad ce 8150 i tu da ga odelje za jedno 40k + na antutu.
Nije uredu to sto radi samsung. Ako vec nisu u stanju da naprave soc koji je 1/1 kao kvalkomov onda lepo stave svuda zmaja, a exynos za a i j seriju.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Sto bi to radili kada ovako uzmu mnogo vise novca,mi kupujemo a oni razliku u ceni soca stave u dzep,mi smo krivi kao krajnji kupci sto kupujemo,ja sam hteo da predjem na m20 pro ali sam odustao zbog hulka,samsung me je isto razocarao tj njihova poslovna politika davanja sata na poklon ni 2 meseca posto je note izasao,isto su uradili i prosle god sa s8 i n8,ispadaju ljudi koji uzmu tel u preorderu budale em damo besne pare em ne znamo sta dobijamo em posle 2 meseca ljudi dobiju poklon vredan 250e,sto se mene tice nece vise moci sigurno,i mail sam.im lepo srocio o njihovom marketingu tako da su mene bar sto se preordera tice izgubili kao kupca,na stranu to sto ce za iste ili manje novce Amerikanci i jos po neki dobiti bolji tel

Poslednja izmena:
Svojevremeno sam ja ovo pisao čak i pre pojave prevare zvane exynos , ali na ovom forumu se za takvo pisanje dobija permaban :)

Kakvu iskusnu prevaru Samsung odrađuje godinama , sve review primerke koje šalje šalje ih sa Snapdragonom unutra (ako gledamo najuticajnije youtubere ) , da prevara bude još gora ti uređaju sa njim koštaju manje nego sa njihovim jeftinijim i lošijim exynos rešenjem .

Ja radim donekle šta je do mene , ko god me pita za savet oko kupovine moba kažem uzmi šta god samo da nema exynos u sebi :)

Kako saznati jel mob ima exynos u sebi? Di to mogu provjeriti? Postavke?[emoji6]

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk

Ознака телефона. Snapdragon је 9600 ако е не варам?
Исти је легално доступан у америци и Кини.

Ako ste telefon ovde pazarili ili bilo gde u Evropi onda je exynos sigurno

Ниси у праву. Тј, не потпуно.
Ако под куповином сматраш куповину у продавници, где добијеш и фискални, онда да.
Ако под куповином сматраш и куповину на ибеју (ти физички купујеш у Европи, ал телефон можеш наручити из Кине), онда не :)

Nazalost ne razumijem..ni pročitati neznam[emoji852]

Um... SD varijente su u USA, mislim da su cak u obavezi da izbacuju SD verziju zbog QC-ovog monopola. Niko nama nije kriv sto su najveci YT review-eri bazirani u USA i samim tim recenzije su im predvidjene za to trziste.
U EU recenzenti, recimo par "poznatih" iz Nemacke rade recenzije sa Exynos verzijom i tu se vidi koliko je sati. Ko ima pola mozga moze vrlo lako da izgugla i pronadje razlike u performansama...
Ne branim njihovu funjarsku politiku (niti zilotizam korisnika/fanbojeva) i isto bih voleo da makar ponude SD i Exy verzije u EU pa da korisnici sami izaberu a ne da moraju da posezu za importovanjem... Nije nikakva prevara jednostavno im se moze i koriste rupe...

Opet na drugu stranu nismo u obavezi da kupujemo Samsung, ima i drugih povoljnijih brendova/modela telefona na trzistu koji nude podjednako ako ne i bolje Android iskustvo, ali treba i vecina prosecnih kupaca koji su bombardovani reklamama da skapiraju to... Kupovina novih modela samsunga/jabuke je odavno postala kupovina statusnog simbola za pokazivanje u javnosti, odnosno za "produktivnost" i "jer takav telefon nije za svakoga"... :)

Super to izgleda. Meni još nije stiglo. [emoji58]

Kako bre ne kapirate? Nezna ćirilicu. Da ga hebem I ja se ne sećam kad sam je pisao... A ona je hrvatica.. Ni ja nisam znao šta je "zaslon" kada je pisala ali sam preveo [emoji12]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kako bre ne kapirate? Nezna ćirilicu. Da ga hebem I ja se ne sećam kad sam je pisao... A ona je hrvatica.. Ni ja nisam znao šta je "zaslon" kada je pisala ali sam preveo [emoji12]

Bravo ..da nezz citat ćirilicu! Ali snasla sam se kasnije ..i kako je Dark Side rekao google translate radi ko lud [emoji23][emoji12]

Skines app phone info sa google play i tu dobijes. Inace oznaka tel 960f jeste exynos

Bravo ..da nezz citat ćirilicu! Ali snasla sam se kasnije ..i kako je Dark Side rekao google translate radi ko lud [emoji23][emoji12]

Не мора скидати ниједну апликацију, сам Tapatalk јој каже који је њен модел [emoji16]

@Dark, како бре ниси знао шта је заслон? Ваљда си некад гледао Тонијеве рецензије (smartphone Hrvatska?) :)

Poslednja izmena:
Не мора скидати ниједну апликацију, сам Tapatalk јој каже који је њен модел [emoji16]

@Dark, како бре ниси знао шта је заслон? Ваљда си некад гледао Тонијеве рецензије (smartphone Hrvatska?) :)
Jos je covek u godinama. [emoji16]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nisam pratio HR recenzente...Samo ove strane plaćenike preko bare...

Toni radi odlične recenzije![emoji106]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Ako je nekome ostala jedna bocica lepka iz whitestone-a, a ne treba mu, nek mi pusti pp, hitno..

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno