Uvek su se voleli[emoji3] meni whitestone nije pravio problem ni sa jednom maskom a imam ih dostaJa pak poručio whitestone i spigen tough (opet) [emoji56] ...nadam se da će da se vole i sarađuju [emoji1787]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Nema na čemu. Valjda će biti dobra, baš mi se sviđa taj fazon. [emoji6]Poručeno, hvalaa [emoji847]
Odakle si porucioJa pak poručio whitestone i spigen tough (opet) [emoji56] ...nadam se da će da se vole i sarađuju [emoji1787]
Pa amazon.com druže imam drugare i brata koji na smenu putuju preko pa uvek nekog mogu da cimamJa sam sinoc stavio moutfitteers foliju. Legla je savrseno ali zastita od pada verovatno ne postoji.
@Proday, daj plz neki link toga gde si porucio. Ja sam spigen ranije narucivao direktno ali me upropaste sa prevozom
Svaka castЈа сам већ раније нудио помоћ око доношења робе са Амазона. Те ситне глупости увек могу да донесем кад долазим у Бг.
Без провизије увек![]()
Nema ironije i ja nisam dvosmislen nikada. Osim toga nema navodnika da bi bila ironija.Мени је сигнал криминалан. Показује 4/4 цртице, а кад одем у подешавања, јачина сиг ала - 95, - 100 :/
Беше то оператер сам одлучује колико цртица ће показивати за одређењу јачину сигнала? Бар сам ја то прочитао негде, типа водафон 2 цртице могу бити 3 цртице код Телекома Италије, и слично...
@Dark, то била иронија или?
Izvini, ali signal od - 95 do - 100 ne moze nikako biti kriminalan. Kriminalan je signal od - 115, - 120. Tada se otprilike gubi 4g signal i prebacuje na h+.Мени је сигнал криминалан. Показује 4/4 цртице, а кад одем у подешавања, јачина сиг ала - 95, - 100 :/
Беше то оператер сам одлучује колико цртица ће показивати за одређењу јачину сигнала? Бар сам ја то прочитао негде, типа водафон 2 цртице могу бити 3 цртице код Телекома Италије, и слично...
@Dark, то била иронија или?
Nikada ovo nisam proveravao.. evo sad pogledah izmedju -75 i -85 centar BG..
Ebay и решен проблем.Bogami biće ko kanda cimanja naredne godine da se dovuče s10/n10 sa snapdragon i u duos izvedbi...moram jedan exynos da preskočim i uverim se lično u tu snap nadmoć!
Pa ne bi pogrešio i da si uzeo, ali kao što kolega reče, kod nas kad uzimaš exynos jedino je prednost garancija.Ebay и решен проблем.
Ја сам због тебе умало наручио snap, ал сам се на крају предомислио.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari