Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Narode, ukratko, da li je se note 9 pokazao kao dobra kupovina ili ne?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Uzimaj to je najbolji i najmocniji uredjaj koji postoji

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ako ti ne smeta veliki telefon, onda jeste, najbolji je.
AKO ti ne treba olovka, slobodno uzmi S9+.
Ako su ti ovo veliki telefoni onda uzmi S9 ...

Jel vam se pojavljuje zelena svetlost sa strane kad koristite prednju kameru i blic?
Imam foliju od prvog dana, a ovo od sinoc krenulo da se pojavljuje...

A da ti nisi telefon nosao po dzepovima pantalona, pozadi na guzu, sedao a telefon se natezao i malko savijao ili s preda pa si ga stiskao i on se opet malko savijao...?

Poslednja izmena:
pozadi na guzu, sedao a telefon se natezao i malko savijao ili s preda pa si ga stiskao

5f629978b6ab2035ca44185fa9a0b73d.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Prateci ovakve forume, Note 9 je medju najbolja 3 telefona, zajedno sa Huawei Mate 20 Pro (kada dobijete dobar ekran) i Apple iPhone XS Max.
Odmah tu su i Google Pixel 3 XL, LG V40 ThinQ i HTC U12+ (kod ova dva zadnja baterija krace drzi).
Najbolje je uzivo probati uredjaj i videti da li "cuci" u ruci, posto je malo veci.
Meni licno je jedina mana - cena.
:-(

@zeha

Naravno da ne. Ovih dana ga nosim u unutrasnjem dzepu od jakne.

Bezbedniji je od mene :D

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

"Natezao guzom telefon "?... A da ga nije silovao? [emoji23]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Natego ga kao pracku [emoji23]

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Uzeh i ja danas ne planirano N9, malo mi zao n8... mnogo ga volim. Mada morace na prodaju.. :(

Skinuo, večeras ću da vidim o čemu se radi ;)

Ubacio Beta Pie , za sada sve radi - nisam uočio niti jedan problem mada sam samo uradio nadogradnju (update zip) bez reseta .

2rxcllz.jpg
2zhqhir.jpg
2ytr19d.jpg
2vnqix2.jpg

Poslednja izmena:
Meni sve radi extra osim clock aplikacije koja zabode čim podesim alarm. Sem toga nijedna zamerka. Baš dobra prva beta.

Jesi ga brisao skroz ili nisi kad si presao na 9.0?mene zezalo isto to pa sam danas iz recoverija izbrisao sve i danas mi alarm.radio normalno
Meni sve radi extra osim clock aplikacije koja zabode čim podesim alarm. Sem toga nijedna zamerka. Baš dobra prva beta.

Nisam, samo sam odradio update I obrisao cache.

Ista stvar je bila i kod mene ,meni nije hteo da instalira aplikacije sa stora ni sa galaksi stora dok nisam.vratio na fabricko ,sada sve radi kako treaba,jedino jos nisam vezao sat da vidim da li sve radi kako treba

Extra je one hand operation, nije mi jasno sto je nema u storeu(samsungovom). Jel su objasnili ikada zbog cega good lock moze samo u us i koreji

Mislim da 9.0 ima problem sa sd karticom,naime torente jako sporo skida,prebacivanje sa int memorijev na karticu je dosta sporo,kada se pusti film sa kartice stuca a vidim da i na xda spominju da se u recovery-ju sd kartica ni ne vide,da li se jos nekome ko je presao na 9.0 ovo desava,hvala

Meni na s9+ takodje. Sve ostale update sam morao preko ADB sideload.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno