Meni ne[emoji6]Jel vam se pojavljuje zelena svetlost sa strane kad koristite prednju kameru i blic?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
Meni ne[emoji6]Jel vam se pojavljuje zelena svetlost sa strane kad koristite prednju kameru i blic?
Jel imas foliju ili staklo na ekranu?Jel vam se pojavljuje zelena svetlost sa strane kad koristite prednju kameru i blic?
Imam foliju od prvog dana, a ovo od sinoc krenulo da se pojavljuje...Jel imas foliju ili staklo na ekranu?
Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk
Ako ti ne smeta veliki telefon, onda jeste, najbolji je.Narode, ukratko, da li je se note 9 pokazao kao dobra kupovina ili ne?
Jel vam se pojavljuje zelena svetlost sa strane kad koristite prednju kameru i blic?
Imam foliju od prvog dana, a ovo od sinoc krenulo da se pojavljuje...
pozadi na guzu, sedao a telefon se natezao i malko savijao ili s preda pa si ga stiskao
Narode, ukratko, da li je se note 9 pokazao kao dobra kupovina ili ne?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Sad sam se uneredio [emoji1787][emoji1787][emoji1787]![]()
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Urnebes[emoji1787][emoji1787]"Natezao guzom telefon "?... A da ga nije silovao? [emoji23]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Uzdravlje [emoji6]Uzeh i ja danas ne planirano N9, malo mi zao n8... mnogo ga volim. Mada morace na prodaju..
Nisam znao za ovu app. Odlična!Jel koristi neko Samsung one hand operation plus app? Neverovatno dobra stvar. Ko hoće da proba evo link.
Samsung One Hand Operation + 1.9.03.0 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror - https://www.apkmirror.com/apk/samsu...hand-operation-1-9-03-0-android-apk-download/
Meni sve radi extra osim clock aplikacije koja zabode čim podesim alarm. Sem toga nijedna zamerka. Baš dobra prva beta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari