Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Dobar dan dobri ljudi.
Da se prijavim i ja na ovu temu kao novi vlasnik ovog telefona, posle Note 4, ponovo Note

Pametno, tako se preskaču generacije, a ne k'o mi ovce što uzimamo na svakih 6 meseci novu podgeneraciju.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Шта не разумијеш, а шта не знаш прочитати? :zgran:

Kako bre ne kapirate? Nezna ćirilicu. Da ga hebem I ja se ne sećam kad sam je pisao... A ona je hrvatica.. Ni ja nisam znao šta je "zaslon" kada je pisala ali sam preveo [emoji12]

Bravo ..da nezz citat ćirilicu! Ali snasla sam se kasnije ..i kako je Dark Side rekao google translate radi ko lud [emoji23][emoji12]

Sve sam ja shvatio, ti "mracna strano" naivan, a ja samo malo izokolo bockam, Jana "nepismena" sta da se radi...
Nekada se ucila u HR cirilica u 2. razdredu sonovne skole, od 2 godisnja pismena sastava ih hrvatskog (hrvatsko-sprpskog jezika) jedan se pisao cirilicom, oba pisma bila ravnopravna (iako se nije cirilica nigde koristila), elem a zasto ja to pisem, pa da "upitam" da li je bi bolje bilo da se nastavila uciti cirilica... onda ne bi bilo potrebe za "prevodjenjem" srpskog na hrvatski niti "guglanja" cirilice...
Meni to tužno sto Jana ne zna cirilicu.
Pokazalo se da je mnogo bolje znati vise i sto čovek (žena i muškarac) zna vise, to više vredi...
Jana ako treba čitanka i neka pismenica za učenje ćirilice javi, šaljem sve o mom trošku... ;)
Bude i knjiga neka lepa pride, da proveris nauceno i utvrdis gradivo.

Poslednja izmena:
Sve sam ja shvatio, ti "mracna strano" naivan, a ja samo malo izokolo bockam, Jana "nepismena" sta da se radi...
Nekada se ucila u HR cirilica u 2. razdredu sonovne skole, od 2 godisnja pismena sastava ih hrvatskog (hrvatsko-sprpskog jezika) jedan se pisao cirilicom, oba pisma bila ravnopravna (iako se nije cirilica nigde koristila), elem a zasto ja to pisem, pa da "upitam" da li je bi bolje bilo da se nastavila uciti cirilica... onda ne bi bilo potrebe za "prevodjenjem" srpskog na hrvatski niti "guglanja" cirilice...
Meni to tužno sto Jana ne zna cirilicu.
Pokazalo se da je mnogo bolje znati vise i sto čovek (žena i muškarac) zna vise, to više vredi...
Jana ako treba čitanka i neka pismenica za učenje ćirilice javi, šaljem sve o mom trošku... ;)
Bude i knjiga neka lepa pride, da proveris nauceno i utvrdis gradivo.
Sorry u moje vrijeme se u skoli nije ucila cirilica!! A i nismo zbog toga ovdje! Tema je Note 9! Lijep pozdrav!

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk

Hajde da se vratimo na temu please... Koga zabole više za ćirilicu kada 99% foruma je i ne koristi.. Ali zato ima ovde vlasnika Note 9, pa me zanima koje aplikacije koriste za Spen.... Ili samo stock app se koristi?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja za sada samo stock app za pen. Ako ima šta zanimljivo pišite pa da pogledam.

Evo zanimljive igre, iako se slabo igram na telefonu, ali mozda se neko igra.
Scribble Race 2, sa S-penom se igra. [emoji847]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Дуле, ти си у Немачкој?

Sad cu i ja da uradim update, nesto usporili serveri pa nikako da se zavrsi download.

Флешујете преко одина, или?

Ne mora nemački firmware. Ja sam na see I uredno je prošao update. Bitno je samo da da imaš ark2 zadnji build pre prelaska na pie.

@SretenBG tačno sam znao da ćeš "grlom u jagode"...briga te, sad bar imaš black notifikacije (nadam se) [emoji23] Ae javljaj utiske, baterija, zvuk i ostalo [emoji6]

Ima koji lag tu i tamo. Clock app malo zabada, i par nekih zabačenih menija iz podešavanja. Sve ostalo radi lepo, ja nisam radio clean install, možda bi to rešilo trenutačne probleme. Baterija mi se čini boljom ovako na prvu loptu, bar kada je pitanju standby režim. Notifikacije za viber su glasnije. Dark mod je extra. Samo zbog toga se isplati preći na betu. Radi i dalje package disabler.

A sta daje taj dark mod što dark tema je daje?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Crne notifikacije [emoji16]

Upravo to, ono što mi godinama "bode" oči, konačno rešeno!

A kada se očekuje regularno P9, u januaru ili...?

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Kako ovo dobro izgleda,uf

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Pita radi dobro ali nista revolucionarno nije osim dark teme,mozda brze ulazi u settings i moguce da je bolja baterija ali to cemo videti za par dana,sve ostalo samo kozmetika

Iskreno ni meni se ne sviđa, ali 100 ljudi - 100 ćudi ;)

Ne znate vi šta je lepo. [emoji16]
Trip je uživo, neobično je za videti.

Jel vam se pojavljuje zelena svetlost sa strane kad koristite prednju kameru i blic?

Nazad
Vrh Dno