Ne, SE ima slabiju kameru od 7. Čim ih na XDA porede sa iP7 (starim nekoliko godina) onda je jasno koliko je loša fabrička kamera note 8. Probao sam tu verziju, kao i starije, kao i one za S9... uglavnom okine 2 slike i zakuca, mnogo potrošenog vremena i nerviranja (a imam iskustva sa GCam i to dugo od predgodnih modela). Sa GCam su tek kakve treba da budu sa uređajem ove klase i cene. Problem je što čas radi, čas ne, treba u pasulj da se gleda. Ne može se na nju osloniti. Na SD procesorima to radi kako treba, na našim Exy više ne radi nego što radi. Nisam ni ja neki tip što non stop slika prednjom kamerom, ali kad mi zatreba to mora biti odlično, spram cenovne klase koju koristim.
Zvuk dolaznih poruka/poziva na viberu je sramno tih, nema šanse da se čuje da zvoni u jakni. Baterija loša. Ostale stvari su odlične i zadovoljstvo je koristiti ih na Note 8, ali te tri su me jako nervirale.
Po meni Samsung šiša vunu gore nego Apple za poluproizvod koji su izbacili (za mene i ovu lovu to mora biti kompletan uređaj). Ne mogu samo da stave bruka ekran i da odvale cenu, sve treba da bude egal.
Zvuk dolaznih poruka/poziva na viberu je sramno tih, nema šanse da se čuje da zvoni u jakni. Baterija loša. Ostale stvari su odlične i zadovoljstvo je koristiti ih na Note 8, ali te tri su me jako nervirale.
Po meni Samsung šiša vunu gore nego Apple za poluproizvod koji su izbacili (za mene i ovu lovu to mora biti kompletan uređaj). Ne mogu samo da stave bruka ekran i da odvale cenu, sve treba da bude egal.