- Učlanjen(a)
- 03.10.2018
- Poena
- 4
ok..hvala
Mozda zato sto jeste?Što se ovo ne stavi u FAQ?
narucujem igracku koja je tipa 32 USD na Beograd ? koja je sansa da je carine i koliko ??? druga varijanta je BiH ali sporije stize i nema carine do 150 eur iznosa, hvala
Nigde ne pise da se javis carini vec da je paket zadrzan na carini. Kad dodje na red pustice ga i stici ce ti dan kasnije. Meni stoji vec nedelju dana kamera, nikako da obrade.Naručio sam ceoni toplomer, stigao u zemlju za 8 dana. Stoji od 11. na carini, tj sajt pošte kaže - za carinu, a aliexpress da je held at customs i da se javim carini... u čemu je fazon?
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
I koliko košta poštarina za DHL ?DHL Express iz SAD stiže za 3 dana. Ponedeljak poručiš i u četvrtak poslepodne ti je isporučeno na kućnu adresu.Stalno poručujem sa iHerb sajta i zadnje 3 godine je uvek isto - 3 dana.
Neka iskustva sa dhl-om? Citao sam dosta postova ali nigde nisam bas naisao na neke detaljnije informacije pa aj da pitam kad sam vec ovde... Planiram da porucim telefon sa aliexpress-a i da ne bi' cekao dugo mislio sam da porucim preko dhl-a. Nikad ranije nisam porucivao preko dhl-a i reko' da malo istrazim na net-u i procitao sam razne informacije, dok su jedni zadovoljni drugi, pa moglo bi se reci dobar deo njih, nije... dosta puta sam naisao na podatak/tekst da "deru kozu sa ledja"... Obzirom da narucujem telefon i da ce paket biti veci znam da cu platiti carinu, spreman sam na to, mada za dhl kazu da naplacuju neke dodatne troskove, spedicije, cuda/m***... i da cesto ta njihova usluga brze dostave kosta vise nego sam proizvod. Pa, zanima me jel to tacno ili ne? (ako je imao iskustva sa dhl-om, bio bi' zahvalan za odgovor
)
I koliko košta poštarina za DHL ?
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk
Pa kao na primer jedne patike,ili mobilni telefon,ili ručni sat..Ili kablo za telefon tako nešto ?Pa zavisi kolike ti je veličine i težine paket.
Pa kao na primer jedne patike,ili mobilni telefon,ili ručni sat..Ili kablo za telefon tako nešto ?
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk
Iako su ispod 50€? Kad pretvorim 45£ u eure to izadje 50,5€ pa ne znam kako ide tad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari