Šta je novo?

Battlefield V

Ljudi spominjao se neki mod koji usledjuje kao poslednja faza operacija. U kojem kad umres umro si i spektatujes do kraja runde. Da li je neko cuo za nesto slicno posto sam ja ubedjen da sam negde cuo a ne vidim ovde nigde taj mod.

Pola stvari uopste nije u igri. Sacekaj iducu godinu. To je nesto kao last man standing. Koliko se sjecam iz izvjestaja, battle royale je nesto drugo. To o cemu ti pricas su bitke koje ce se viditi par dana.

Ljudi spominjao se neki mod koji usledjuje kao poslednja faza operacija. U kojem kad umres umro si i spektatujes do kraja runde. Da li je neko cuo za nesto slicno posto sam ja ubedjen da sam negde cuo a ne vidim ovde nigde taj mod.

Ovo postoji vec, i to je zadnji dan operacija tj kada je borba izjednacena u prva tri dana.. do kog na zalost retko stizes jer 60+ ljudi umesto da igra PTFO(objektiv) oni igraju DeathMatch u operacijama.Ljudi su flegme bez mozga na zalost(pre da kazem deca verovatno).Vecina Operacija se zavrsava 0-3 ili 3-0.

Ovo je cisti battleroyal.Zona se skuplja i tera vas ka sredini mape , ako te neko ne ozivi umires i to je to_Ovo je mini-showcase onoga sto ce biti Firestorm tj battleroyal mod.Verujem da ce praviti posebne zone/mape itd kad bude dosao Firestorm.

Ovo postoji vec, i to je zadnji dan operacija tj kada je borba izjednacena u prva tri dana.. do kog na zalost retko stizes jer 60+ ljudi umesto da igra PTFO(objektiv) oni igraju DeathMatch u operacijama.Ljudi su flegme bez mozga na zalost(pre da kazem deca verovatno).Vecina Operacija se zavrsava 0-3 ili 3-0.

Ovo je cisti battleroyal.Zona se skuplja i tera vas ka sredini mape , ako te neko ne ozivi umires i to je to_Ovo je mini-showcase onoga sto ce biti Firestorm tj battleroyal mod.Verujem da ce praviti posebne zone/mape itd kad bude dosao Firestorm.
Sve tacno kako si rekao. Jao igrao to, bilo 32 na 32 i na kraju ostane 1 nas na njih 14 hahaha :D Ne vredi to osim ako ne igras sa 31 likom u ekipi koji znaju sta rade. Ovi moji svi rush kao da ce opet respawn i pukosmo :D Mislim, briga me za poraz ali taj mod postoji i to je to. Pored mene bila 3 moja i umesto da me ozive oni trce, pucaju, bole ih. Niko ne igra za ekipu, svako za sebe :) BTW, patch je izasao i mislim da je bio oko 1.5GB kada mi je skidao.
EDIT: The update will be the following sizes:
PC: 1.56GB
XB1: 530MB
PS4: 350MB

Ali i dalje igra ima bagova :/

Poslednja izmena:
pa meni je skinuo sam taj patch, sinoc kad sam proverio, vec je apdejtovan..... :)

Ali i dalje igra ima bagova :/

Pretpostavljam da si novi battlefield igrac. DICE-u treba oko godinu dana da sredi igru. To je jos od 2010-te pravilo. A BF5 je trenutno u najgorem stanju. Ne nuzno sa tehničke strane kao BF4 ali je problem sto su sada izdali pola igre + tehnički bagovit port + implementacija ray tracing pi*darije. A povrh toga su odgodili igru.

Kao da su prepolovili studio. Prijasnje igre su imale vise sadrzaja, vec spremljen novi DLC sa čeetiri nove mape. Cijelu kampanju. Ili kao u BF3 vrijeme, na sve to, CO-OP mod poptpuno novih misija. I da, morali su tada engine od nule praviti (kada su selili sa frostbite 1.5 na F2).

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 260743
Nije vezano za bf5 ali..
Citer u mom timu, uzeo 100 killova za par minuta od pocetka gejma sa machine gun-om..morali smo svi zajedno da mu unistavamo sa dinamitom machine gun da se smiri malo

edit: ne gledajte mi skor, to je zbog njega sve :D, inace dobio je 50 kilova tako je sto ubijao nozem sa 200m

Poslednja izmena:
A u tri lepe....ogadili ste mi igru skroz,em bugasta em čiteri

Btw kad prije su nabili toliki lvel?

lol....nemoj mi to više radit,ja sam malko stariji,imaćeš me na duši :p

Uzeo i ja, čekam 20 ti [emoji2]

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

bagovi, cheatovi, neoptimizacija

sve vec vidjeno i reklo bi se normalno, cemu iznenadjenje kao opet...

Zasto da to bude normalno? Za to ne trba pare da se daju samo zato sto je EA naslov. Da je neko drugi razapeli bi ih.

Tapatalk from Poco loco

Svaka nova igra ima grešaka više nego što bi trebalo, treba bar pola godine sa 5,6 dobrih zakrpa da se to dovede na lep nivo, čitera će uvek biti, jer svaki zakon ima rupa tj. svaka zaštita se može provaliti, kao i u svakom drugom sportu tako i ovome uvek će doći bolji od onog prošlog boljeg itd..

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Ima li najavljenih pečeva narednih mjesec dana ?

Ima li najavljenih pečeva narednih mjesec dana ?

Pa navodno taj live service obecava redovno patchovanje i ubacivanje novog contenta.Prica za budale.Nikad to ne ide vise od jednog update-a mesecno.Zato sto moraju da testiraju te patcheve, jer izbacivanje patcheva na konzoli ih kosta novca dok na PC-u ne, pa izbacuju sve "o jednom trosku".

Ako mene pitas, u utorak izlazi globalno igra, pa ce morati to da zakpre bar tamo do 10tog decembra.Idu praznici ljudi ce se sad masovno igrati svugde u svetu.

"Zakrpili" su oni neke bagove sa ovim prvim patch-om.Ali opet na Operacijama(sto je navodno popravljeno) se desava da dinamit kojim se miniraju point-i (pricamo za Day 1 operacija) propadne u zemlju kad se spawnuje i ne moze da se pokupi.

Desava se da Frontline's mod ne moze da zavrsi partiju jer vreme nece da istekne.Meni je HUD ceo nestao u sred igre,(Sam reset igre pomaze) i par ljudi su mi prijavili a i meni se desilo da samo se zamrzne igra na 10sec i izbaci na desktop.
Ah da celo vece pokusavamo da neko udje iz squad-a u bomber na zadnje gunner seat.Nope ne moze. :D

Da ne pricamo o njihovom "feature" ili novini za Conquest, sto team koji gubi sa 100tiketa i vise pri kraju partije, kad krene da dize zastavice, zastavice se dizu 2-3puta brze(bez obzira na broj ljudi na njima), pa se kao partije preokrecu u zadnjih 3-4minuta.A oni su hteli da naprave efekat da bude neizvesno do samog kraja.Sto se kao i vidi na kraju mape kad je prividno bila neizvezna partija.

BF igram dugo godina u nazad.Par dana mi je trebalo da se uhodam za BF5.Nije problem top5 uvek. Ali kad sam usao u statistiku Win rate ~ 25% . Wins : 18 losses : 54 .Nesto im ne funkcionise bas najbolje "feature" :D

Poslednja izmena:
Nije meni dugo trebalo. Isti je gameplay deceniju. Igram ga jos od BF2, cak i play4free sam gulio. Pitam za update jer sam uzeo ovih 10h da probam pa ostavio 3-4 sata ako bude kakav patch.

Meni fali vozila. Ukinuli su random bullet deviation pa je napucavanje najbolje do sada ali mi nije to dovoljno. Sto se tice patcha i konzila, ta radost kosta $100K po provjeri na svakoj konzoli ali vec od BF4 oni imaju pravo da krpe PC verziju bez da bude paralelno sa konzolama. Kao sto je to bilo sa BF3 gdje su krpili igru samo kada DLC izlazi. Ako nesto syebu, onda se pati naredna 3m.

Premalo je sadrzaja, par mapa valja, skontaj sta si sve vozila imao na golmud railway. Cak pet tenkova i tri helikoptera + avioni. Baš sinoc malo igrao BF4 firestorm. Promjenis od tenka, AA, transport helikoptera, attack helikoptera, jeta pa onda kao prasinar. Svuda te ima. BF5 je poprilicno jednodimenzionalan i ako opet kazem, ukidanjem RBD, napucavanje je ekstra.

P.S. Znam da je bilo davno ali mi ovo ima poprilicno debeo "vajb" na MOH 2010. Shahikot Mountains i Sharif Airfield ..anyone

Poslednja izmena:
a jel neko primetio neki sitan detalj, neko cudno poskakivanje leseva, kad ostanu ono neko vreme da leze, pa imaju neke cudne tikove i odskakuju i bacakaju se po tlu? :D :D :D

a jel neko primetio neki sitan detalj, neko cudno poskakivanje leseva, kad ostanu ono neko vreme da leze, pa imaju neke cudne tikove i odskakuju i bacakaju se po tlu? :D :D :D
Da, da. Video sam ja i da lete. A na crkvi kada ostane zvono u vazduhu da lebdi, a crkva srusena hahahah :D Ne znam kako se mapa zove ali video sam svaki put kada sam je igrao. Ma kazem, bagova koliko hoces i dalje.

To je refleks, jesi gledao kad kokoski neko otfikari glavu, pa se bacaka celo telo? E ovo ti je isto to. Vidis BF je realan i u tom segmentu.

Da, da. Video sam ja i da lete. A na crkvi kada ostane zvono u vazduhu da lebdi, a crkva srusena hahahah :D Ne znam kako se mapa zove ali video sam svaki put kada sam je igrao. Ma kazem, bagova koliko hoces i dalje.

mislis na ovo?
viber image5.jpg

HAHAHAHAHAHA
znam, video sam i ja i plakao od smeha..... a dok je jos zakaceno, probao sam da pucam u njega, da vidim da li se cuje zvono, kao u BF1, ali jok , nema zvuka :(

teska kokoska od igre...... sad samo cekamo petla da dodje i da popravi stvari :D :D :D

Sto puta ljudi napisali da je svaki bf uvek imao smejurija bagove na početku... Možda je BF1 bio najmanje pogođen.

Nazad
Vrh Dno