Šta je novo?

Battlefield V

Koje su novine u odnosu na betu?

Ima 139 pdf strana ispravki u odnosu na betu :) Ako te ne mrzi Link

Neki od najvaznijih aj da kazemo :

Podesili su "osvetnjenje" na modelima igraca pa se sad bolje vide.
Sredili su da svako oruzje ne bude laser/no recoil skoro (Kao u beti) kad se dodaju "abilities"
Sredili su netcode - U beti je bilo "podeseno" tako da kad assault zapuca sa nekim SMG bukvalno ti kao zrtva imas osecaj da je puko shotgunom na tebe, bukvalno 5metaka u pola sekunde i nisi imao vremena da reagujes tj samo padnes mrtav.
Avione su sredili isto - nema vise osecaja da vozis ciglu.

Ja cekam cetvrtak 15ti pa ce da vidimo.So far vidim da random ljudi ostavljaju i dalje troll negativne komentare dosavno im izgleda, a da ljudi koji igraju(van youtube/twitch price), hvale igru.

@ooga - Cemu ostavljanje

https://www.screencast.com/t/LQKnw7TY

I ovoga : https://www.screencast.com/t/K98muA6PT

Frame limiter isto zakljucaj na 100. Ove gluposti isto sve na low ligthing/Posto process quality . Najbitnije su ti texture i Mesh quality ovo na low stavljaj sve.

Dzaba efekti u gluposti u Online MP FPS igri koje ni ne stignes da vidis kad ti se kasapi FPS i nije stabilan.Performance over quality uvek bilo u Online FPS-ovima. :D

Kasapi ti se FPS na sekunde koliko vidim u jednom trenutku pada i na 40.. Pogasi sve to pa probaj :D

Poslednja izmena:
Da,samo mesh i teksture. Ako opet secka,onda gasite i teksture,ostavljate samo mesh

cim dodjem kuci s posla cu probam, a texture quality i filtering, oba da pojacam, ili samo koji?

E ok. Kad dodjem kuci da podesim to.
Inace ko hoce da mu se pokaze fps u igri u konzoli treba da napise komandu: perfoverlay.drawfps 1

Nema potrebe, za tim.
Imas opciju, u samom Originu.
Ides na Origin in game, i tamo ces naci.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

eto, probah i to, e sad, kad ove dve stvari na slici iskljucim:

bf5setts1.JPG

frejmovi padnu na 35. kad ih ukljucim, povrate se:

inace, evo snimak, vide se i podesavanja:

https://www.youtube.com/watch?v=mg8MIGcI6X8

odigrao hamada, aerodrome, 62-72fps, Narvik, gde veje snegmalo izdropuje i do 55, ali dize se do 70

ako imate jos neki predlog za setts, slusam :D

Vsync stavi na OFF, FFR stavi na ON.

Future frame rendering je render.device.force.render.ahead.limi. To je prije bila config komanda. Koliko ces imati pre-renderovanih frejmova. I tada igra ide tecnije, imas bolje performanse ali se dobije mali mouse input lag.

Kada je na off, nema pre-renderovanih frejmova i tada nemas input lag ali su performanse losije i igra optereti najvise CPU.

ja nikako nemogu da se otmem utisku da mape u bf5 ko da nije sve radila ista ekipa, hamada, aerodrome, ona gde je snezna oluja i narvik nocu, su mi bas dobro uradjene i odlicna im je grafika , a ovo sve ostalo mi je uzas, sve nesto kockasto i pravolinijski, a boje toliko jarke da bode oci. i danas i juce sam paralelno igrao bf5 i bf1, i nemogu da se otmem utisku da mi je za sada i dalje bf1 broj 1, mnogo mi je bolja a i lepsa

Ja imam suprotno misljenje.
Bas te mape, Aerodrom i ona pustinja, to su mi jako lose mape, a i ona snezna, u planinama, nije nista bolja.
Ne govorim o grafici, nego o igrivosti.
A sto se tice BF1, igrao sam ga, zato sto nisam imao sta drugo.
I jedino je nesrecni Hardline gori od njega.
To je moje misljenje.

naravno, svako igra sta voli i ima svoje misljenje...... za mene je bf1 jedno pravo malo remek delo :)

Aerodrom i nekako ali Narvik je uzasno losa mapa. Sinoc sam igrao malo i opet sam se razocarao u igru. Opet bagovi sa squad-ovima, opet netcode zeza... Igra mi ima neku cudnu nijansu, tesko primecujem ljude, svi se zale na to. Igra je potpuno razlicita od BF1 naprimer da je to neprirodno. I dalje mi ne deluje kao da igram BF naslov.
Cudna igra skroz.

Tapatalk from Poco loco

ja na mapama Aras i Twisted metal prosto neznam gde da gledam, toliko su mi jarke boje da mi sljasti i izbija oci, i generalno posmatrajuci te dve mape i naprimer aerodrom i hamada, kao da nije ista igra, barem ja takav utisak sticem.... i objekti na te prve dve pomenute mape su sve nesto kvadrasti, nikakva grafika, e sad, ja volim kad gejmam nesto online, da to i izgleda dobro i lepo, pa malo zanovetam, ali hbg....

Poslednja izmena:
Kako vi uopste igrate Battlefield V?Hteo sam da uzmem sinoc Premium Acess,ali sam odustao posto jos nije dostupan!

Uzmes premium origin access, i odes na vault games, i tamo nadjes.

Jel' kupovao neko igru negde drugde sem na Originu? Vidim da je po raznim sajtovima jeftinija ali ne znam koliko je sigurno? Ima da se nađe za oko 50 eur i ispod

Poslednja izmena:
ja sam bf1 kupio pre desetak dana na cdkeys, sve ok tamo :)

Ima i petica za 50$, zato i pitam. BF3 kad je izašao sam kupio od nekoga sa foruma ko je prodavao ključeve i sve je bilo ok

Poslednja izmena:
Video sam i cenu na Instant. Iskreno, razlika od 15 eur nije mala. Nije baš da je vredno rizika banovanja ali ako je sve regularno što da ne

uzeo tamo za Steam PBUG i Vietnam 2,za Batlenet Diablo 3 i dodatak........u PBGU imam 1500+ sati

Nazad
Vrh Dno