Šta je novo?

Battlefield V

Kako bre kada izlazi 20og :D Ko ima origin access premium moze da igra par dana ranije i to je ono sto ja znam
Na koju foru ti sada igras?

Ko ima premier origin access, trebalo je da igra od sutra, ali, oni su pustili danas, dan ranije.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Boli te uvo, ja pre ordovao na instant gamingu. Tako da moram da cekam 19i 20i...mada mozda uplatim premier na mesec dana samo.
Nista javi utiske [emoji3]

A jel od danas mogu i ovi sa origin access da igraju onih 10h trial?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Evo skida se, mada mislim da je to greškom pušteno.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Kako da nije greska,bas se takve pocetnicke greske redovno desavaju kod multimilijardnih konglomerata...

Sve je to marketing, i ti leak-ovi i greske takodje.

Pazi ko igra trial verziju,neračuna mu se ....trijal je trijal,kad kupiš igru,počinješ sa lv 0

Ovi sa premium aces i deluxse verzija počinju od danas,trebalo bi od sutra....mašala,sretno

Ovo ni potvrđena informacija!!

Poslednja izmena:
O cemu ti. Kakav trial , ne postoje trial verzije. Igras dokle placas pretplatu. U ovom slucaju premier za BF5. Ako kupis igru, nastavljaš gdje si stigao. Isto i sa testnih 10h. Kupis i ostaje progres. Kupljena igra i preko pretplate nema razlike osim sto su neki naslovi na pretplati bili bez DLC-ova. Poput recimo BF4.

Poenta pretplate i jeste da se igre ne kupuju vec placas mjeseco ili godisnje odredjenu sumu za veliki broj ponudjenih igara u katalogu. PREMIER je trenutno tanak sto se novih naslova tice. Basic sub je vec super. Za 25€ na godinu se mozes dobro izigrati.

Poslednja izmena:
cek, jel ovo znaci ako imam premier origin nalog, onda mogu danas da skinem bf5 i igram je do izlaska igre, iako nisam kupio preorder igru?

Mozes da je igras, dokle ti traje premium nalog.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

a jel moze onda mala brza pomoc, posto origin imam tek od pre koji dan kad sam kupio bf1 na popustu na PC, da kupim taj mesec dana za 15e i sta onda, gde idem da skinem igru i kako dalje?

Glen,,Isto i sa testnih 10h. Kupis i ostaje progres,,....čini mi se da ne ostaje progres,al nisam 100%

Zato sam i napisao,da info nije potvrđen!!

Ne napadaj ljude,nismo svi ratoborni ko ti....ima nas pacifista :p

Edit:eek:staje progres...sry svi,posebno ljuti Glen :p

,,And if you decide to buy the game, you'll save 10% and your progress carries over.,,

Poslednja izmena:
a jel moze onda mala brza pomoc, posto origin imam tek od pre koji dan kad sam kupio bf1 na popustu na PC, da kupim taj mesec dana za 15e i sta onda, gde idem da skinem igru i kako dalje?

Znaci, uzmes taj Premier origin access, i od tog dana , imas sve igre, pa u narednih 30 dana.
Mozes da prekines pretplatu, kada hoces, a igre ces imati do isteka tog placenog perioda.
Igru ces naci, tako sto u Originu, ides na Origin Access, pa na Vault games.
Tu ces naci taj BFV, zatim skines i mozes odmah da igras.

Ne zaboravi da odmah otkazes taj premier jer ce se u suprotnom po isteku meseca sam refundirati ako imas sredstava na platnoj kartici s kojom si uzeo premier.

ali najinteresantnije kad god placam sa ovom master karticom, trazi mi dodatne provere pre finaliziranja uplate, koje sam ostavio u banci, a sad mi nista nije trazilo i skinuo mi odmah lovu, hahahahaha

EA se pobrinuo da korisnik nema nikakve poteskoce prilikom davanja love :D
Elem stavio sam da se skida, dok dodjem s posla to ce biti to to :D

Koja konfa bi bila ok za high postavke fhd 60+ fps? Sad imam 280x i i5 4460 bf1 je bio oko 60fps al kako vidim bf5 nema sanse. Inace cijene kartica su nenormalne sta je ovo.

skinuo je sinoc, peglao jutros do 4h na netu, a ustao u pola 7 za posao, polu mrtav sam sad...... uzas :D

inace @jericho, evo ti moja konfa i7 870, 8gb ddr3, gtx1050Ti/4gb, igra se sama podesila na medium setts, u 1080p drzi 52-60fps......

Auu druze sretan rad :D
Znaci da je dobra igra :D
Nego reci mi taj tvoj procesor je kakav u poredjenju sa ryzen 5 2600?
Takodje mislim da ti je 8gb memorije malo za bf. 8gb je malo bilo i za bf 1. To to ozbiljno bottleneckuje konfu. Ja kada sam u bf 1 sa 8 gb preso na 12 prodisala mi je igra. U Amiensu pogotovo.

I7 870 je dosta slabiji od ryzen 5, bar 50%, mada zavisi od namene.

Nazad
Vrh Dno