Šta je novo?

Battlefield V

Jel' kupovao neko igru negde drugde sem na Originu? Vidim da je po raznim sajtovima jeftinija ali ne znam koliko je sigurno? Ima da se nađe za oko 50 eur i ispod
Kinguin standardno. Ima standardno na svim sajtovima koji se bave prodajom igara. Svuda je jeftinije nego na origin-u.

Tapatalk from Poco loco

https://www.gamespace.com/all-artic...n/?utm_source=mmorpg&utm_campaign=homepagebox

Ja se pitam kuda ide ovaj svet,čovek,ne samo ovaj sa linka,to je jedan od milijun +++

Al da neznaš,ili nećeš da znaš,i pri tome okrenut istoriju,po svome je vrh vrhova.....

Btw,jel to taj isti tip šta je ćerki napravio po volji?

Gojakla https://www.instant-gaming.com/en/612-buy-key-origin-battlefield-5/
Voimjaoca... Bitno da nije bilo problema da se ubacuju reflex sights i ostale gluposti...

Inače nije isti lik, taj više nije u EA, Patrik Soderlund.

Kako misliš nije??izbacili ga,otišo??obesio se cheers ?

Još ovog da izbace\obese...i krenuće čistka :p

Btw,jel se može vidit kolko ima online igrača u BfV?il kolko ih je pazarilo igru?

Poslednja izmena:
Uzeo im 20 milki $$$ i otperjao

Instant gaming sto se mene tice radi lepo. Kupio sam jedno 10 artikala od njih sto za mene sto za drugare i sve je bilo ok.

Ako bude negde broj igraca online bice ovde
http://bf1stats.com

Upravo kupio na Instantu. Čekam 20-i :)
Ranije sam kod njih kupio PUBG, sve je bilo ok

Au kakva sam ja boranija za ovo!U dve partije 2/20 ratio!Smejurija ziva!

Ma druze ne stiskaj tab. I ne juri killove.
Sinoc sam imao mnooogoo dobru partiju u frontlineo na twisted stillu. Ne znam koliko traje jedna partija ali 1h je sigurna trajala. Konstantna tenzija i borba. Pokuvaj ovako pokusavaj onako, levi flank desni flank, sredina, sa mosta, 300 cuda smo pokusali i nismo uspeli da ih odgurnemo do kraja. Na kraju po isteku vremena su nas dobili jer su bili blizu nase baze. Frontlines ili se okoncava za 10 minuta ili ce da traje 1+h.

uf i ja sam sinoc na twistedu zaglavio dobrih 50tak minuta, imao sam k/d 30/37 :)

twstd.jpg

Za sada sam zadovoljan sa performansama u igri i samim gameplay-om. A ovi stranci koje se mahom žale na WWII propagandu koja se dešava u igrama(CoD i Battlefield franšize) pa ako nećete da igrate ovaj period uvek se možete vratit i uživati u Battlefield-u 3/4. Još uvek dosta igrača igra, još uvek ponekad odigram nekoliko partija u Battlefield 4, OP Locker. A evo se i na Steam-u pojavio i onaj Poljski projekat, WW3 https://youtu.be/ysgzR2jMwNE, ne znam da li je iko primetio tu igru.

Ono što sam primetio je da igrači nekako još uvek nisu svesni mogućnosti klasa sa kojima igraju. Naravno da se ovakve situacije dešavaju u skoro svakom Battlefield-u ali nekako ovde se to baš primeti i nadam se da će igrači nakog nekog vremena provedenog u samoj igri promenti svoju svest i početi da koriste main klase onako kao bi trebalo, bez CoD rush herojstva.
Support igrači u velikom broju slučajeva nisu svesni svog okruženja, mislim nema ništa gore nego kada ja kao Medic moram da ga jurim po skoro celoj mapi i da pucam pištoljem na njega da bi mi dao onaj ammo pouch. Ja sam svestan da se on polako puni, tj. postoji onaj ''recharge'' pre nego što Support može dati ammo ali kada moram da ga jurim okolo kao nekakvog uplašenog zeca/glodara...ufff...
Zatim Medcs, koliko puta sam video da Medic radi nekakav suludi rush, kao da igra Battlefield 4. Igrači treba da osmotre svoje okruženje i da paze na okolinu pri reviv-u ali i da počnu da koriste taj smoke cover, zato i postoje one 2 smoke granate, da prave cover/zaklon dok vadimo špric i pazimo da ta akcija uspe. Znam da su ikone za revive nekako manje od prethodnih Battlefield naslova ali se možemo svi navići na tu promenu. Igra zahteva sporiji gameplay za razliku od svojih prethodnika, čak je i TTK(time to kill) dosta drugačiji od prethodnih naslova, brži je od BF1 ali i nema toliko onaj tzv. RBD Random Bullet Deviation. Sada su nam metkovi nekako brži i imaju normalniju putanju ali su nam zato uveli onaj kontrolisani recoil što i nije tako loše.

Izašla RTX podrška, radi prilično loše i nisu ljudi nešto oduševljeni prikazom tj. razlikom koja se dobija, a drastičan pad fps~a i vraćanje na 1080p, a ja *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* uzeo 1440p[emoji23][emoji23][emoji23]

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Ma koji crni rtx, malo li je 32 protivnika na mapi, jos treba sa njihovim reflexijama da se svadjam :D a i malo li je detalja na mapi i bez rtxa. A i moje je misljenje da ce to tek tamo za 3 godine da valja nesto.

sta mislite da li cu moci bar na mediumu da imam 50-55fps u bf5 sa konfom iz potpisa? imam battlefield 1 vrti oko 50-60 fps ali zna nekad da padne na 40 u zavisnosti od mape(nocna mapa ili mnogo dima). pre neki dan udjem da igram posle mesec ipo i desava mi se micro stuttering ponekad kao i fps drop dok je pre radilo bolje.

Poslednja izmena:
Najbolje je da uplatis 4€ EA accessa i da probas. U potpisu i na profilu ti nije izlistana nikakva konfiguracija.

Grafika ti nije da pozavidis, 8 giga rama je i za bf keca bilo malo, a za procesor ne znam. Najbolje sto ti kolega gore predlozio da das 4e i probas trail.

sta mislite da li cu moci bar na mediumu da imam 50-55fps u bf5 sa konfom iz potpisa? imam battlefield 1 vrti oko 50-60 fps ali zna nekad da padne na 40 u zavisnosti od mape(nocna mapa ili mnogo dima). pre neki dan udjem da igram posle mesec ipo i desava mi se micro stuttering ponekad kao i fps drop dok je pre radilo bolje.

Pogledaj ovaj video kako radi BF 1 na konfiguraciji kao tvojoj, samo 16GB ram-a (na 2966 i procesor OC na 3.7Ghz. Cak i na LOW, igra trazi vise od 8GB RAM-a.

Micro stuttering se desava i kada nemas dovoljno RAM-a pa igra mora da swapuje texture stalno, i da koristi Page File koji se nalazi na hard disku koji je neuporedivo sporiji od RAM-a.

Znam da je ram sada skup, ali ako imas jedan stap od 8GB nije lose da dodas jos jedan.

Poslednja izmena:
meni na 8gb (4x2gb) bf1 (texture i mesh ultra, effects medium, terain high, ostalo na low) sasvim odlicno radi, a nesto se ne zalim ni na bf5 (isto sam podesio iu bf5 kao u bf1), po onim setovanjima od pre dve strane...... a evo sta lik na tom videu ispod kaze:
8gb is even enough for 64 players conquest but dual channel is very good for this game (and other later Dice games). But do not forget that you must pair two sticks of same ram for dual channel. Dual channel: 8x2, 4x2 Quad Channel. 8x4, 4x4

ali svakako sam planirao da ubacim vise rama, pa cu videti sad za vikend ima li razlike sa 16gb

meni na 8gb (4x2gb) bf1 (texture i mesh ultra, effects medium, terain high, ostalo na low) sasvim odlicno radi, a nesto se ne zalim ni na bf5 (isto sam podesio iu bf5 kao u bf1), po onim setovanjima od pre dve strane...... a evo sta lik na tom videu ispod kaze:
8gb is even enough for 64 players conquest but dual channel is very good for this game (and other later Dice games). But do not forget that you must pair two sticks of same ram for dual channel. Dual channel: 8x2, 4x2 Quad Channel. 8x4, 4x4

ali svakako sam planirao da ubacim vise rama, pa cu videti sad za vikend ima li razlike sa 16gb
ajde javi da li ima razlike, ja ako nadogradim imao bi 2 x KINGSTON DIMM DDR4 8GB 2400MHz KVR24N17S8/8BK, tako da bi trebalo da bude okej..
Ali gledam razne snimke na yt o razlici izmedju 8 i 16gb, i kod nekog bude razlika par fps-a dok kod drugog bude 10-15

Sinoć sam ostavio da se skine igra i jutros kad sam hteo da je pokrenem svaki put mi se restartuje računar. Nađem na netu da treba da pokrenem Origin i igru kao administrator i pokrenula se ok.
Čisto da znate ako se nekome desi isti problem

Restartuje ? Je li softverski restart ili hard restart kao da "struje nestane" ? Ne bi smjelo, da ti nije do drivera. Meni igra zna izbaciti DX11 error. Nesto su zeznuli sa zadnjim updateom pa ima i dropova i tih zayebancija.

Meni 1 radio sa 1050 ( NE Ti ) kao podmazan na istoj ovoj masini, a sada V sa 1060 3Gb samo przi sve na High. Nemam pojma o kakvih vi 16GB rama pricate. Jes da imam SSD i to, ali svakako nije moranje. Meni je jedino taj Ryzen 1200 na 4.0 OC i memorija na 2666, graficku pipno nisam, niti imam nameru :) Tako da, radice ti V bez problema. Skidaj slobodno ;)

Restartuje ? Je li softverski restart ili hard restart kao da "struje nestane" ? Ne bi smjelo, da ti nije do drivera. Meni igra zna izbaciti DX11 error. Nesto su zeznuli sa zadnjim updateom pa ima i dropova i tih zayebancija.
Hard restart.Najnoviji su drajveri. Kad sam pokrenuo kao admin, nije bilo problema. Prvi put da vidim ovakav "bug"

Meni 1 radio sa 1050 ( NE Ti ) kao podmazan na istoj ovoj masini, a sada V sa 1060 3Gb samo przi sve na High. Nemam pojma o kakvih vi 16GB rama pricate. Jes da imam SSD i to, ali svakako nije moranje. Meni je jedino taj Ryzen 1200 na 4.0 OC i memorija na 2666, graficku pipno nisam, niti imam nameru :) Tako da, radice ti V bez problema. Skidaj slobodno ;)

Nasao sam danas Kingston KVR24N17S8 8 DDR4 8GB 2400MHz (isti model kao sto sad imam) na kp nov, neotpakovan za 7500, mislim da je okej cena. Jedino sto ne mogu da OC Ryzen jer ploca nema tu opciju

Aj da razresimo misteriju oko rama .Dok sam bio na ddr3 1333mhz BF1 je jeo oko 8.7 - 10.5gb rama.Kada sam presao na DDR4 na 3000mhz jeo je oko 6.5gb rama.Iz nekog razloga se dobija i 5-10fpsa (stabilnih) sa dual channelom vs non dual channel.BF5 probajte, radi na svemu i svacemu 416.94 drajveri su ispeglali i patch juce sto je izasao.Danas sam peglap par sati i radi odlicno.Ljudi igraju na nekim mucenim konfama pa im radi super.Igrajte se malo sa podesavanjimq u igri.

Eee da, meni je 8gb ddr3ke bilo malo za bf1. Sada sam na ddr4 pa je mozda zato druga prica odnosno ddr4 trosi manje od ddr3...

@madafak: "416.94 drajveri su ispeglali i patch juce sto je izasao"
patch za bf5?

Vrh Dno