Patch ili ne igra je i dalje puna bagova. Ovo nije smelo da izadje u prodaju ovako nedovrseno, bukvalno nisu nista ispravili od bete, samo su dodali mape. Bas sam razocaran.kako da vidim jel igra pokupila patch ili ne?
Ljudi spominjao se neki mod koji usledjuje kao poslednja faza operacija. U kojem kad umres umro si i spektatujes do kraja runde. Da li je neko cuo za nesto slicno posto sam ja ubedjen da sam negde cuo a ne vidim ovde nigde taj mod.
Sve tacno kako si rekao. Jao igrao to, bilo 32 na 32 i na kraju ostane 1 nas na njih 14 hahahaOvo postoji vec, i to je zadnji dan operacija tj kada je borba izjednacena u prva tri dana.. do kog na zalost retko stizes jer 60+ ljudi umesto da igra PTFO(objektiv) oni igraju DeathMatch u operacijama.Ljudi su flegme bez mozga na zalost(pre da kazem deca verovatno).Vecina Operacija se zavrsava 0-3 ili 3-0.
Ovo je cisti battleroyal.Zona se skuplja i tera vas ka sredini mape , ako te neko ne ozivi umires i to je tvo je mini-showcase onoga sto ce biti Firestorm tj battleroyal mod.Verujem da ce praviti posebne zone/mape itd kad bude dosao Firestorm.
Ali i dalje igra ima bagova :/
A u tri lepe....ogadili ste mi igru skroz,em bugasta em čiteri
Btw kad prije su nabili toliki lvel?
Ima li najavljenih pečeva narednih mjesec dana ?
Da, da. Video sam ja i da lete. A na crkvi kada ostane zvono u vazduhu da lebdi, a crkva srusena hahahaha jel neko primetio neki sitan detalj, neko cudno poskakivanje leseva, kad ostanu ono neko vreme da leze, pa imaju neke cudne tikove i odskakuju i bacakaju se po tlu?![]()
![]()
![]()
To je refleks, jesi gledao kad kokoski neko otfikari glavu, pa se bacaka celo telo? E ovo ti je isto to. Vidis BF je realan i u tom segmentu.
Da, da. Video sam ja i da lete. A na crkvi kada ostane zvono u vazduhu da lebdi, a crkva srusena hahahahNe znam kako se mapa zove ali video sam svaki put kada sam je igrao. Ma kazem, bagova koliko hoces i dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari