Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Ima jedna stvar koju sam primetio, i voleo bih da čujem mišljenje onih koji su koristili N9 sa kvalitetnijim wireless sluškama.

Kupio sam Jabra Elite Sports wireless bubice, i blago rečeno bio zgranut zvukom. Recimo da one AKG slušalice koje stižu u originalnom pakovanju daju brat-bratu 40-50% snažniji i puniji zvuk od Jabre.

Malo sam guglao, i video da možda može da pomogne Disable Absolute Volume opcija u Bluetooth Developer Settings. I jeste blago pomoglo, dobio sam zvuk na slušalicama koji je možda 10% jači nego što je bio, i recimo da je ova jačina jedva prihvatljiva.

Pitanje bi bilo da li je neko primetio da N9 daje slabijii zvuk na wireless bubicama u odnosu na druge telefone? Video sam neke pritužbe na tu temu na netu.
Apsolutno wireless nikad ne može da bude podjednako jak kao 3.5mm eventualno usb-c, nemoj to ni najmanje da te cudi!
Godinama već koristim Novu ali dugo nisam bio na Samsungu pa sad isprobavam malo default... Koji vi launcher koristite?
Od kad je samsung uveo expirience ui i ja defoult...ponekad kad me smori pređem na novu prime
Tamo piše akcija dok traju zalihe, tako da... Možda :d
Opa...možda ti se i posreći!
Nazalost VIP ne salje u Promobi vec u "#$%^@&$ begram".

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Ako me sećanje služi (a neko je i pisao u drugoj temi) da su dužni da uvaže mišljenje i od promobija koji je takođe ovlašćen servis!?!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Trebao si uzeti slušalice koje podržavaju LDAC ili aptX codec. Mnogo bolji zvuk bi bio

Ima jedna stvar koju sam primetio, i voleo bih da čujem mišljenje onih koji su koristili N9 sa kvalitetnijim wireless sluškama.

Kupio sam Jabra Elite Sports wireless bubice, i blago rečeno bio zgranut zvukom. Recimo da one AKG slušalice koje stižu u originalnom pakovanju daju brat-bratu 40-50% snažniji i puniji zvuk od Jabre.

Malo sam guglao, i video da možda može da pomogne Disable Absolute Volume opcija u Bluetooth Developer Settings. I jeste blago pomoglo, dobio sam zvuk na slušalicama koji je možda 10% jači nego što je bio, i recimo da je ova jačina jedva prihvatljiva.

Pitanje bi bilo da li je neko primetio da N9 daje slabijii zvuk na wireless bubicama u odnosu na druge telefone? Video sam neke pritužbe na tu temu na netu.
Kao sto rece kolega a mislim da i sam to znas ne mere bez kabla[emoji3],salu na stranu bt ne moze da se meri sa kablom,ja imam jbl bt sluske i mogu ti reci da su generalno ok ,nisam primetio da su tihe nesto medjutim bilo koje zicne sluske koje su 30-40% jeftinije ih siju u kvalitetu zvuka

Koristim Note 9 kao primarni 4 dana i autonomija nije dobra kao što sam očekivao. 5h SOT na 14h, to je neki moj rezultat evo već treći dan, AoD on, 2k, 50% auto osvetljenje, 30min igrica, 4g - wifi.
Takođe zna da se zagrije poprilično (PUBG) , ali se brzo i hladi.

Nešto tu ne valja, znate kako ja arčim telefone, na s9+ 5:45 je prosek...nadam se da ću n9 dobiti na vreme, dok sam još na ovom poslu pa da uporedim u istim uslovima i istim korišćenjem

Samsung note 9 (1.400 KM)
https://www.olx.ba/r/31665188/103204

U medjuvremenu u Bosni... Napisem covjeku zar ga nije sramota da ovo prodaje, on se nasao uvrijedjen kako sam rekao da je kopija i kaze da pojma nemam. Strasno

Poslednja izmena:
Pa prijavi oglas i prodavca ako ima mogućnost, kopija je očigledno...već po kutiji se vidi, pozadinu telefona i da ne pominjem!

Nije to samo u Bosni... U UK ima mnogo vise kopija u oglasima. Recimo na nasem KP je prava retkost da neko podvali kopiju, bar po necemu smo mi zapad za njih. :d

Pa prijavio sam :D. Ali najjace mi je kako se iznervirao, mozda je budali neko uvalio pa misli da je original...

Da li neko ima ovde Note 9 iz Telenora, zanima me da li je sim free na oba slota?
Hvala

Drugi slot je uvek sim free ;)

I tako, mrtvak na ekranu [emoji24] uvek sam govorio da je bolje kupiti polovnu stvar, bar si siguran da je 100% ispravna!
30727626b16183ccb5fde1f5e506ab7c.jpg

Pošto ovi ćurani rade do 20h, bio u Bigu, zavela devojka da sam u roku od 24h prijavio, ali ono sad je i praznik u ponedeljak, da li rade oni, pa onda u utorak da se ide u Vip odnosno ProMobi.
Vas dvojica ste mi stalno na pameti, necu nista da pitam, da "ne solim ljutu ranu" a pomoci ne mogu nikako, samo da javim da sam danas u BG u TC Mekator svratio do VIP-a i MTS-a i upitao sta se radi u ovom slucaju.
Vipovac ko iz praćke kaze da se manja telefon ako je u prvih 48h prijavljeno nesto da niste zadovoljni sa uredjajem jer je tako po zakonu (??? rece po zakonu !), samno ne shvatih da li u poslovnici odma menjaju ili ide prvo u servis, dok je u mts-u "sefica" rekla da ako se prijavi prvi dan onda sigurno bi trebao biti zamenjen ali mora u servis...

U svakom slucaju prijavljeno je u prva 24h i nadajte se najboljem...

Poslednja izmena:
Dobijen je novi telefon koliko sam procitao u drugoj temi. Drago mi je momci da ste zavrsili to! Jer drugacije ne bi smelo. Out of the box felerican uredjaj ne sme servisu ni da pridje!

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

@Zeha Rešeno je sve...bilo je malo povuci potegni ali Đilke se borio ko lav! Ujedno se i zahvaljujem čoveku ovom prilikom na korektnosti i svom cimanju što je morao da preživi! E sad da se nadamo da nam nov device bude dugoročan [emoji4][emoji56]

Inače kaže lik u poslovnici sa su im se do sada 3 uređaja vratila zbog lošeg pixela (nadam se da je to za srbiju a ne samo za tu striktnu radnju)!! Inače novi telefon je stigao sa poslednjim firmwerom, verovatno novi batch!

Si uradio downgrade na prvu verziju sw? Da ne procuri baterija slučajno... :)

@Zeha Rešeno je sve...bilo je malo povuci potegni ali Đilke se borio ko lav! Ujedno se i zahvaljujem čoveku ovom prilikom na korektnosti i svom cimanju što je morao da preživi! E sad da se nadamo da nam nov device bude dugoročan [emoji4][emoji56]

Inače kaže lik u poslovnici sa su im se do sada 3 uređaja vratila zbog lošeg pixela (nadam se da je to za srbiju a ne samo za tu striktnu radnju)!! Inače novi telefon je stigao sa poslednjim firmwerom, verovatno novi batch!

Ipak ode s9+, da nisam morao da menjam komp, otisle bi pare 100% na N9 :) ....kad ti dosadi javi :)

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Proday, kako si zadovoljan baterijom do sada u odnosu na S9+?
Imao sam S9+ neka 2 meseca, sad sam na Xs Max pa da znam otprilike, nesto me svrbi taj Note 9 ali razmisljam za sada...sa baterijom na Xs Max sam prezadovoljan, brutalno.

Proday, kako si zadovoljan baterijom do sada u odnosu na S9+?
Imao sam S9+ neka 2 meseca, sad sam na Xs Max pa da znam otprilike, nesto me svrbi taj Note 9 ali razmisljam za sada...sa baterijom na Xs Max sam prezadovoljan, brutalno.
Iako nisam pitan, ali ajde da prenesem svoje iskustvo. Baterija je za nekih 15 odsto bolja nego na S9 Plus, makar moje potrošnje.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

@ICE druže pojma nemam...još je ni jednom nisam napunio i ispraznio. Evo upravo sam završio sa podešavanjem tj prebacivanjem svega. Loše je što sam napustio posao trenutni i za dva dana treba da krenem preko pa neću biti u mogućnosti na istoj mreži i u istim uslovima kao sve pređašnje da arčim i N9 [emoji849][emoji31]

Inače opet sam morao da kupim neki package disabler (četvrti po redu) pošto ni jedan od ranijih ne radi!

Što sam na prvu primetio s9+ vs n9 je 5-10% slabiji zvuk na n9 i dosta bolji oleo premaz...ekran na s9+ mi je konstantni svinjac (mada ovaj je nov, ko zna za 7 meseci)!

@Proday
Meni na S9+ ekran uopste nije "konstantni svinjac", doduse zastitu ne koristim tek 10-ak dana.

Ja je nisam ni dana koristio

Mebi na note 8 svinjac totalni, ili se ja tripujem ili ovo veze nema sa oleo premazom... kao da ga nema

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Cak se vidi kad ga ne obrisem dan dva, i dubina masnoce, sa hologramima ispod kad neki cistiji krugovi ispod prljavstine tesko je objasniti...

Poslednja izmena:
Vrh Dno