Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Je l se dešava nekome u Whatsappu da neće da okrene sa prednje na zadnju kameru? Izbaci obaveštenje da je potrebno restartovati uređaj, jer kamera nije mogla da se pokrene. Onda me vrati u sam chat, pa kada kliknem ponovo na kameru on je na zadnjoj kameri... Inače, pokušao sam i restartom, medjutim, vrati se na staro čim napravim jednu fotku prednjom i pokušam da vratim na zadnju. Takođe, očistio sam keš memoriju, čak i reinstalirao aplikaciju, ali nema poboljšanja.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Evo ja je vrtim, sve je ok.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

I meni je sve okej,bez problema prebacuje.

Je l se dešava nekome u Whatsappu da neće da okrene sa prednje na zadnju kameru? Izbaci obaveštenje da je potrebno restartovati uređaj, jer kamera nije mogla da se pokrene. Onda me vrati u sam chat, pa kada kliknem ponovo na kameru on je na zadnjoj kameri... Inače, pokušao sam i restartom, medjutim, vrati se na staro čim napravim jednu fotku prednjom i pokušam da vratim na zadnju. Takođe, očistio sam keš memoriju, čak i reinstalirao aplikaciju, ali nema poboljšanja.

Meni se desava isto to na S9+

I, ima li neko ideju kako rešiti ovo čudo?
9bffca4bc454af568aa4520036d8123d.jpg

Што бре црни :)

Ja sam malkice zbunjen fotkama?
Ko moze da pogodi šta me buni na njima? :d

Ne, sat dolazi posle, dosta posle AKO ih bude ostalo, ipak je danas pretposlednji dan ... nesto drugo me "zbunjuje"...

Ne, sat dolazi posle, dosta posle AKO ih bude ostalo, ipak je danas pretposlednji dan ... nesto drugo me "zbunjuje"...
Sat dolazi, dobio sam potvrdni mail. Mada mi je rekla ova u Vipu da će biti i posle akcije, samo treba potegnuti malo vezu.

@Proday dobrodošao u klub. [emoji3]

@SretenBG bolje vas našao!...sad možemo opet zajedno da kukamo na sve vrline i mane :D

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Стиже и мени тел за пар дана [emoji23]

I tako, mrtvak na ekranu [emoji24] uvek sam govorio da je bolje kupiti polovnu stvar, bar si siguran da je 100% ispravna!
30727626b16183ccb5fde1f5e506ab7c.jpg

Možda je samo zaglavljen piksel, probaj standardne metode za takve situacije.

Ma nikad meni te standardne methode pomagale nisu. Ili radi ili je crknut...al ako imas neku preporuku sta da Jos pokusam, Slobodno pisi

Da li taj 1 pixel spada pod garanciju ?

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Pa još najbolje sad da ne spada!! Mene više interesuje koja je sad procedura...jel nositi pravo u vip i tražiti na licu mesta zamenu ili ipak mora da prođe kroz ProMobi da oni aminuju neispravnost? Znam da je neko sa foruma ranije pominjao kako je više komada s8 otvarao u poslovnicama na licu mesta

Poslednja izmena:
@Proday
Sta bi sa Mi8? [emoji28]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

@sinda doslo vreme da se menja [emoji1787]

Nemas srece ,mislim da si prvi ovde koji ima problem sa displejom,ja misl.da po novom zakonu moras dobiti novi uredjaj

Nazad
Vrh Dno