Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Apsolutno wireless nikad ne može da bude podjednako jak kao 3.5mm eventualno usb-c, nemoj to ni najmanje da te cudi!Ima jedna stvar koju sam primetio, i voleo bih da čujem mišljenje onih koji su koristili N9 sa kvalitetnijim wireless sluškama.
Kupio sam Jabra Elite Sports wireless bubice, i blago rečeno bio zgranut zvukom. Recimo da one AKG slušalice koje stižu u originalnom pakovanju daju brat-bratu 40-50% snažniji i puniji zvuk od Jabre.
Malo sam guglao, i video da možda može da pomogne Disable Absolute Volume opcija u Bluetooth Developer Settings. I jeste blago pomoglo, dobio sam zvuk na slušalicama koji je možda 10% jači nego što je bio, i recimo da je ova jačina jedva prihvatljiva.
Pitanje bi bilo da li je neko primetio da N9 daje slabijii zvuk na wireless bubicama u odnosu na druge telefone? Video sam neke pritužbe na tu temu na netu.
Od kad je samsung uveo expirience ui i ja defoult...ponekad kad me smori pređem na novu primeGodinama već koristim Novu ali dugo nisam bio na Samsungu pa sad isprobavam malo default... Koji vi launcher koristite?
Opa...možda ti se i posreći!Tamo piše akcija dok traju zalihe, tako da... Možda :d
Ako me sećanje služi (a neko je i pisao u drugoj temi) da su dužni da uvaže mišljenje i od promobija koji je takođe ovlašćen servis!?!Nazalost VIP ne salje u Promobi vec u "#$%^@&$ begram".
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Sent from my SM-G965F using Tapatalk