Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Pobogu pa vi kao auto da kupujete!!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pa sve čekao da ga postave na Play, zaboravio da može direktno preko sajta, dok ti nisi postavio [emoji12]

Ae neka te služi! Inače zaboravih da se pohvalim...nemam ni najmanje probijanje osvetljenja duž ivica na novom N9...na onom menjanom duž cele desne strane uz lajsnu je svetlelo [emoji4][emoji56]

Proday, kako si zadovoljan baterijom do sada u odnosu na S9+?
Imao sam S9+ neka 2 meseca, sad sam na Xs Max pa da znam otprilike, nesto me svrbi taj Note 9 ali razmisljam za sada...sa baterijom na Xs Max sam prezadovoljan, brutalno.
Nije valjda već dosadio Ajfon?

Evo da se i ja prikljucim obitelji note 9.
Jucer kupila crni( htjela ljubicasti ali nisu imali)
T-com..
Trenutni dojmovi veliki plus
Medjutim zivcira me sto svaki put kad zakljucam mob izbacuje kao da idem pisat po mobu olovkom i to neznam iskljuciti.
Znaci nakon sto podignem mob i otvorim. maskicu ovo mi se javlja a nezz to iskljuciti. Hvala unapred!
f5c11299d10945ee9c47a61da536356f.jpg

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk

Ko jos koristi iphone? [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
A jedan od onih koji su imali "pik" na Zakerberga bio je i izvršni direktor Applea Tim Kuk, koji je izjavio da on nikada ne bi dopustio da bude u situaciji u kojoj se našao osnivač Facebooka, pošto njegova kompanija poštuje privatnost svojih korisnika. 

Kuk je govorio i o tome da je privatnost za Apple ljudsko pravo, kako bi jasno stavio do znanja šta misli o Zakerbergovoj kompaniji i njenom pristupu privatnosti i zaštiti korisnika. 

Ne samo da mu je Zakerberg odgovorio kritikujući cenu Appleovih proizvoda, već je odlučio da preduzme jedan prilično "zanimljiv" potez. Zaposlenima na visokim položajima u Facebooku, Zakerberg je naredio da isključivo koriste pametne telefone koji rade na Android operativnom sistemu. 

Tako svi dosadašnji korisnici Appleovih uređaja moraju svoje iPhone da zamene za neki od Android uređaja. 

Kao zvanični razlog za ovu pomenu navedena je činjenica da Googleov operativni sistem ima mnogo veći broj korisnika u odnosu na Appleove uređaje. 

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Možda će konačno Facebook app da radi kao na iOS-u.

Security patch i koji zna šta još ako ima...

NOTE 9

Kakvi ste vi pobednici...samo vas posmatram [emoji38]

Daj link da skinem. Isao na Samsungov sajt,skinuo,instalorao,ali nece.

@dule2303
A cisto neki utisak, jel si je zadrzao, sta koristis najvise od nje? Koliko sam shvatio, ona moze da oboji i notifikacije izmedju ostalog?

Dosadiše više sa security zakrpama... Još ako se desi battery drain... Biće deja vu... [emoji35]

Dosadiše više sa security zakrpama... Još ako se desi battery drain... Biće deja vu... [emoji35]

Postoji li rešenje za battery drain? Imam note 9, i ide mi na živce kako zna brzo da ode baterija i ne mogu ništa da uradim. Novog sam ga uzeo u mts-u. Tačno mi dođe da ga menjam za mate 20 pro zbog toga.

@SretenBg čovek iz prethodnog posta u tvom klubu [emoji23][emoji56]

Postoji li rešenje za battery drain? Imam note 9, i ide mi na živce kako zna brzo da ode baterija i ne mogu ništa da uradim. Novog sam ga uzeo u mts-u. Tačno mi dođe da ga menjam za mate 20 pro zbog toga.

Pa to je vise problem Androida nego N9, svaki zna da zabicikla povremeno.
Svakako, kao i uvek, bice update brzo ako postoji neki karakteristican problem.

Ja više problema imam sa iOS nego sa Androidom. iPad poludeo posle update na 12... pokrenem Hangouts a on iskoči kontra rotiran.

Poslednja izmena:
@dule2303
A cisto neki utisak, jel si je zadrzao, sta koristis najvise od nje? Koliko sam shvatio, ona moze da oboji i notifikacije izmedju ostalog?
Korostim to za menjanje.boje notifikacije,routine i menjanje sata,sve radi dobro nema.greske,za instalaciju moras da izvadis sim ,ocistis kes samsung store-a i onda instaliraij ,moglo je tako pre 2 meseca,u svakom slucaju korisna stvar,mozes da probas i kako ce biti recent app na piti ali meni se uopste ono ne svidja,nije prakticno uopste

Zna Andoriod ponekad, dok ios to non stop radi...

Nazad
Vrh Dno