Šta je novo?

Battlefield V

Igra je dobra, to je prvi utisak.
Bolja je od BF1, to je sigurno, mada, ima dosta slicnosti.
Nekako me, dosta detalja, na samim mapama, podseca na BF1.
Sama nadogradnja oruzja, i te gluposti, po meni su katastrofa.
Toliko mi je konfuzno i komplikovano.
Od mapa, nisam mnogo prosao, pa ne mogu da previse komentarisem.
Na prvu, ne svidja mi se aerodrom, i pustinjska mi je onako.

@fingon82 hvala. A je l bi mogo da uporedis 1050 sa r9 380x 4gb?

Po Vama, koja bi bila idealna konfiguracija da se piče Bf4, GtaV online, BfV i tako te nadolazeće igre u rangu sa ovim pomenutim. Druge nešto i ne igram previše, ali pošto planiram da ispazarim nov komp za neki mesec pa da ne omašim xD Kontam 1050Ti je skroz ok (igrao bfV na njoj par sati u kombinaciji sa ryzen 3) ali bih da čujem i mišljenja drugih :) (ono što imam i ne moram da kupujem su gejmersko napajanje i HDD xD)

Pazi,idealna i 1050ti ne mogu nikako zajedno :) odluci hoces li idealnu ili dovoljno dobru.

Idealna bi bila bar neki ryzen 5, 16gb rama, i 1060 6gb/480 8gb ili bolje. Dovoljno dobra neki i5 otkljucan da se klokne, 12gb rama, 1050ti mada bih pre uzeo polovnu 1060 3gb ako idem na nvidiju, ili rx 470.

Ti sve naravno za FHD oko 60fps. Mada,sve pucacine rade najbolje kad ima sto vise frejmova,tako da je pozeljno da min fps ne ide ispod 60, sto znaci da treba gadjati prosek 90 frejmova.

I jos nesto, nemojte se zacuditi ako u bf (bilo kom) primetite da imate manje frejmova na 64 igraca serveru u odnosu na server sa 24 ili 32 igraca. 64 trazi nesto jaci cpu

Poslednja izmena:
planiram da dupliram ram sa 8 na 16 ovih dana, pa cemo videti onda, aki i ovako sam prilicno zadovoljan kako radi igra.... sad uopste razmisljam da li da je i uzimam za ps4 pro..... na ps4 sam igrao onu open beta i stigao do nekog levela, ne znam da li ce pamtiti levele kad izadje full igra....

Obavezno jos 8gb memorije, ako mozes finansijski, nemoj da razmisljas.

kolko je teška cela igra?u Gb mislim

Sta vam je ljudi,obican reskin BF1...mozda 10% zahtevniji.

Da li neko moze pogledati, da li se moze ugasiti TAA ? Developeri su mi rakli da nema nacina da se gasi u beti ali da ce biti opcija off u finalnoj.

Da li neko moze pogledati, da li se moze ugasiti TAA ? Developeri su mi rakli da nema nacina da se gasi u beti ali da ce biti opcija off u finalnoj.
Za sada nema, pročitah na forumu da bi trebalo da dodje sa sledećem aptejtom.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Nisu normalni života mi.

Hvala za info.

Jel ima nesto da je doslo sa samom igrom ili je sve na obecanjima ostalo?

Tapatalk from Poco loco

Na mojoj masini radi super. Bas sam zadovoljan, a i nije los V naspram 1 :)
Ko zeli da me doda pa da pikamo ORIGIN: filnibg
Ja sam vec tamo. Poyyy :)

Odigrao par sati. Bas mi cuci ovaj BF. Obzirom da sam od bete do sada promenio neke delove na kompu ne mogu da govorim o napredcima u smislu performansi. Municija i helti su sada malo laksi jer odmah po sponu dobijete jedan care i vise municije nego u beti. Kozmetike i upgrade nisam jos dirao jer to cu lako ako je igra dobra(mislim na upgradove, kozmetika me neinteresuje) Mnogo mi je ovo bolje od bf 1 bez obzira na slicnosti. Bunili su se ljudi da je tesko uociti protivnika. To je u mnogim situacijama i dalje isto. Sto se mene tice tako i treba da ostane. Volim obazriviju igru. Npr na narviku kada ste na pruzi, iz gradica kada vas neko roka mora da se pomucite da ga vidite, konstanto trazim muzel flesh i tako jedino mogu da izvalim odakle me roka.

Mnogo mi se svidja sto moze da se koristi vegetacija za steltovanjne. Kroz delove gde je vegetacija mogu lagano da se prisunjam objektivu i da zaskocim vise njih nozem.
Sto se vozila tice tu sam slab tako da to necu komentarisati. Jedino sto mogu da kazem je da se sada lakse unistavaju tenkovi. Uspeo sam sa 2 zolje da unistim jedan, ali sledeceg puta mi te 2 rakete nisu bile dovoljne jer nisam pogodio tenk u pravu tacku. Ali treca raketa bi ga resila.
Probao sam sve mape osim one sa visokim betonskim mostom i sve probane su mi lepo legle.

Ima malo bagova. Po startovanju mape mora da se udje u meni i izadje da bi dobio kontrolu u suprotnom stoji kursor. Po ispaljenoj raketi iz zolje nece da rilouduje nekada. Propao sam kroz mapu kada je medik pokusao da me ozivi, ali to samo jednom.

Trenutno u svim partijama, razliciti serveri, naletao sam u glavnom na dobru ekipu koja ozivljava baca municiju, skautovi su stalno obelezavali tenkove i avione. Assoultovi su rokali tenkove. Sve je prosto divno.

Ovo je sigurno poslednja ww2 igra u dugom narednom periodu. Jer mislim da se trziste nekako brzo zasitilo dugo prizeljkivanog povratka na staro doba. Ili sam to mozda samo ja u tom fazonu. Zato mislim da je ovo BF koji ce se dugo igrati kao BF4 koji se i dan danas igra. I stvarno kada se skloni EA u stranu kao i ostale farse tipa prosteticke ruke, ovo je jedan odlican bf. I mislim da ce veliki broj ljudi ubrzo da predje sa bf 1 na ovaj deo. Kao i sa cs 1.6 na GO. Jesu slicne igre ali V je ipak bolje iskustvo po meni.

Ovo su neki prvi utisci.

Ovoga nema u Bf1
de2c52ca37bbe1c9eda2c3037f4a4825.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

iako sam juce stavio sve na medium u podesavanjima, danas mi igra sama podesila ovako:

slika1.jpg

pa sam se onda par minuta igrao, stavljao sve od ultra, pa na high, pa na medium .... evo u kratkom snimku se vidi:

https://www.youtube.com/watch?v=iwJktwFcHWw

uglavnom, kad je sve na medium, sam super zadovoljan kako radi u 1080p, FPS ide od 55-72 :) mada, i kad je igra podesila sama od sebe kao na ovoj prvoj slici, isto super radi

Imas u podesavanjima da stavis svoju konfiguraciju,pa ce u "moja masina" delu da stalno stoji.

Momci, znaci zadovoljni ste? Vredi kupovati igru ? :)

edit: imam ryzen 3 1200, 8gb ddr4, gtx 1050ti, hoce moci pristojno da se igra? igrao sam betu, nije bilo lose

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno