Ako mi dozvolite svi, da vas resim nedoumice...
Podesavanje kvaliteta slike na EON boxu i a samim tim i na EON smart tv aplikacijama je vezana iskljucivo za video koji ide preko interneta. Znaci, za EON smart tv aplikacije se to odnosi na sve (live, catchup, vod) dok na EON boxu to vazi samo za cathup i vod. DVB-C nije nikakako ogranicen na strani home uredjaja niti ce ikada biti.
Da li je slika preko D3 cam-a bolja - to je tema koja nema kraj... koji tv, dijagonala, klasa, koji hdmi kabl za eon box, kakvo podesavanje tv-a, kakvo podesavanje slike... kakve su oci koje sve to gledaju...
Za kvalitet videa si u pravu. Ja sam mislio da je to kvalitet za live (pisao sam utiske u SBB temi). Menjao sam i na najlosije i kvalitet live-a je isti.
Medjutim za kvalitet slike,totalno nisi u pravu...A evo i zasto. Isti TV uredja,ista podesavanja slike,isti hdmi kabl kao sa ciska V2,sve isto,a kvalitet slike i zvuka nebo i zemlja.
Kao sto rekoh pisao sam,mrzi me da se ponavljam,ali primera radi,slika na njihovom "4K" kanalu je istog kvaliteta kao 1080p na cisku i cam-u.