Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

Poz svima, iscitah dosta vasih postova oko tel-a... Imam Huawei P9 vec 2 godine, isplati li se doplatiti za ovaj tel 80e ?

Je l ima neo od vas problema sa wifiem? Primetio sam da dosta slabije hvata signal od ostalih telefona koje sam imao i cesto se diskonektuje.

Da, primetio sam i ja da ima slabiji prijem drugih telefona.
To me je bas nerviralo na a1, tamo je jos slabiji prijem bio. Evo npr u dvoristu kuce ja nemam wifi uopste dok devojka na p20 ima sasvim ok prijem za surf.

Da, primetio sam i ja da ima slabiji prijem drugih telefona.
To me je bas nerviralo na a1, tamo je jos slabiji prijem bio. Evo npr u dvoristu kuce ja nemam wifi uopste dok devojka na p20 ima sasvim ok prijem za surf.
Ja bih odmah sa tom devojkom raskinuo. Bezobrazluk.
Salim se. Zena ima A2 i nisam primetio problem.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Potvrđujem, i meni je nešto slabiji bio WiFi na iP 6s u odnosu na A2.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

jel ima šansi da camera 2 api u android pie 9.0 bude uključen po difoltu bez ikakvih tweakova....vidim kojekakve glasine na xda....ali ima li još neko kakvih info ili link...

Ma ukljucili ne ukljucili, bas mi je svejedno, uvijek se moze editovati build.prop :D
Samo da oni izbace Pie sto prije, fakat je primjetna razlika u fluidnosti, puno brze djeluje telefon.

Sent from my MI 6X using Tapatalk

jel ima šansi da camera 2 api u android pie 9.0 bude uključen po difoltu bez ikakvih tweakova....vidim kojekakve glasine na xda....ali ima li još neko kakvih info ili link...
Šanse su 0%.

Ma da to se lako ubaci u pravu ste. meni ovako radi OK na osmici sa camera2 api Google cam osim prednje kamere koje radi sa 5 megapiksela umesto pune rez

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Jel koristi neko kupljen nova prime? Uzeo bih, ali vidim da je najnovija verzija na play store-u iz 2016...

To je samo licenca, launcher je ona free verzija, kad platiš licencu dobiješ full otključanu verziju

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Koristim ja ima vec 6 godina. Prime je samo kljuc za prime features, a oktobar 11. je bio zadnji update. Kupis prime i snimis Nova Launcher koji je up to date. Meni je nezamjenjiv vec godinama...

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Zašto plaćati kad istu tu plaćenu apk imaš za download..?,

Majko mila... A ja je još kupio dva puta. Prvi put preko koda putem PayPala za $5 jer mi nije radila kartica na Gplay, a posle je upecao na akciji na Gplay za $1 pa čisto da je imam lepo na listi u prodavnici... I uopšte mi nije žao što sam je platio dva puta.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja sam uvek prime apk koristio, ali vreme je da ga kupim, jer generalno mislim da nema bolji launcher a cena app je kao jaci dorucak, tako da sutra umesto 10 jaja uzimam novu prime [emoji23]

Ko nema para i ne moze da placa...
Taj u firmi radi za dž [emoji16]
Uvek je za ng 1-2$. Veći je tu problem ko nema karticu za net plaćanje. Ali vredi tih 5$ i imaš je zauvek za razliku od nekih koje plaćaš na mesečnom nivou i po 10-15$.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

A gde su oni sto izdvoje 1000e, pa ne kupuju aplikacije...

Ko nema para i ne moze da placa...
Evo i žena i ja živimo od mojih 300€ mesečno i naravno da ne mogu baš da odvajam pare za gluposti tako da ne kupujem igrice i sl. ali odvojiti 1 do 5 dolara za nešto što ćeš kotistiti svaki dan mislim da uopšte nije bacanje para.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Evo da se pohvalim. Pazario sam MI A2 6/128. Telefon je prelep,radi kao zmaj. Jedino malo razočarenje je sa ovim čistim androidom. Mnogo oskudna podešavanja. Nisam nikad koristio čist android,možda se naviknem vremenom. Slušajući korisnike kako je super taj android,ja sam malo pufff...
Kako da promenim navigacijske tipke? (strelica,krug,kvadrat)

Evo da se pohvalim. Pazario sam MI A2 6/128. Telefon je prelep,radi kao zmaj. Jedino malo razočarenje je sa ovim čistim androidom. Mnogo oskudna podešavanja. Nisam nikad koristio čist android,možda se naviknem vremenom. Slušajući korisnike kako je super taj android,ja sam malo pufff...
Kako da promenim navigacijske tipke? (strelica,krug,kvadrat)

Kakav ti je utisak o bateriji?

Kada sam ga upalio oko 15h bilo je 70%. Čačkao i instalirao aplikacije,sa vibracijon na dodir uz korišćenje kamere do 23h,uz pauze naravno,ne konstantno korišćenje. Ostalo mi 20%,preko noći nisam siguran da je skinuo 3%. Jutros me je opomenuo da je na 15%. Na YouTube sam spičio tih 15%. Evo sada se puni. Testiraću ga danas. Mislim da za jednog zahtevnog korisnika,koji koristi sve moguće društvene mreže,može da izdrži ceo dan. To je OK!

Hvala... da, sasvim ok, citao sam razne komentare u vezi baterije, uglavnom negativne...

Nazad
Vrh Dno