Je l ima neo od vas problema sa wifiem? Primetio sam da dosta slabije hvata signal od ostalih telefona koje sam imao i cesto se diskonektuje.
Ja bih odmah sa tom devojkom raskinuo. Bezobrazluk.Da, primetio sam i ja da ima slabiji prijem drugih telefona.
To me je bas nerviralo na a1, tamo je jos slabiji prijem bio. Evo npr u dvoristu kuce ja nemam wifi uopste dok devojka na p20 ima sasvim ok prijem za surf.
Šanse su 0%.jel ima šansi da camera 2 api u android pie 9.0 bude uključen po difoltu bez ikakvih tweakova....vidim kojekakve glasine na xda....ali ima li još neko kakvih info ili link...
A propast ćeš za tih 5 dolara, 1 na akciji, za nešto što koristiš svaki dan?... ŽalosnoZašto plaćati kad istu tu plaćenu apk imaš za download..?,
Zašto ne bi džabe radio jedan dan u firmi?Zašto plaćati kad istu tu plaćenu apk imaš za download..?,
PobedaZašto ne bi džabe radio jedan dan u firmi?
Ne vredi objašnjavavati.......Zašto ne bi džabe radio jedan dan u firmi?
Zašto ne bi džabe radio jedan dan u firmi?
Taj u firmi radi za dž [emoji16]Ko nema para i ne moze da placa...
Onda mu ne treba telefon od 150eKo nema para i ne moze da placa...
Evo i žena i ja živimo od mojih 300€ mesečno i naravno da ne mogu baš da odvajam pare za gluposti tako da ne kupujem igrice i sl. ali odvojiti 1 do 5 dolara za nešto što ćeš kotistiti svaki dan mislim da uopšte nije bacanje para.Ko nema para i ne moze da placa...
Evo da se pohvalim. Pazario sam MI A2 6/128. Telefon je prelep,radi kao zmaj. Jedino malo razočarenje je sa ovim čistim androidom. Mnogo oskudna podešavanja. Nisam nikad koristio čist android,možda se naviknem vremenom. Slušajući korisnike kako je super taj android,ja sam malo pufff...
Kako da promenim navigacijske tipke? (strelica,krug,kvadrat)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari