- Učlanjen(a)
- 25.11.2017
- Poena
- 20
Ja sam paket cekao 50 dana, cimao Kineza da mi produzi zastitu (nisam vise ljakse da se vatam odmah za refund kada moze lepo recima da se pokusa), paket stigao sutradan.
alijeva aplikacija za android u kojoj sam ulogovan mi je izbacila kupon za novog korisnika od 100$ za sve porudzbine. da li to znači npr ako registrujem burazera da ce imati ekstra keš bonus?
edit: registrovo sam ga....nije im fora...4$ na 20 i 6 na 120$ porudžbine pffff....100 dobiješ aso naručiš od 1000$....pf pf pfffffff
Preporuka za fleš drajv? 64-128GB USB 3.0
Crko mi transcend, ubodem ga, kaže da ima problema, da li da nastavi ili da proba da ga "popravi", bez obzira šta se izabere odma ga diskonektuje i to je to.
Sad gledam ima dobrih cena za samsungove micro sd kartice, tipa 13$ za 64GB samo neki dobar čitač i deluje mi kao bolje rešenje od fleške!
Duže već gledam onaj mikro samsungov fleš od 128Gb međutim cena mu ne pada ispod 38$ a to je malo mnogo.
Crko mi transcend
Uzeo Transcend JetFlash 700 USB 3.0 kao brend ovo-ono i evo ga riknuo a nije nešto puno ni korišten...
Istekla garancija i mogu da ga bacim...
Ne može, zato sam ja na kraju onu majcu tako i uzeo jedino ako ima kod drugog prodavca sto ja nisam imao.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ne može kad je obeleženo kao shippedVidim da ne može ni da se otkaže porudžbina?
Jel moze nekako da se izbegne ovaj preorder? Ne trebaju mi nikakvi popusti i cuda, samo hocu da mi prodavac to odmah posalje, da se ne ceka 11-ti
Ne može kad je obeleženo kao shipped
Stvarno je glupost.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Jel to aplikacija za telefon, za praćenje promene cena?Evo čuvenog 11.11 sale-a
![]()
![]()
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Probaj ovo: (nebrojeno puta sam vraćao u život time)
https://www.transcend-info.com/Support/Software-3/
Dobro je, neki cpu 22 dolara platio sa alija [emoji3]To nije ni išlo na carinu, odmah su pustili ka tvojoj pošti.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Pitao ja, za sada bez odgovoraNeko pitaše jel program radi samo za transcend fleške?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari