Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ja sam paket cekao 50 dana, cimao Kineza da mi produzi zastitu (nisam vise ljakse da se vatam odmah za refund kada moze lepo recima da se pokusa), paket stigao sutradan.

I meni se isto desilo juce

Sent from my iPhone using Tapatalk

alijeva aplikacija za android u kojoj sam ulogovan mi je izbacila kupon za novog korisnika od 100$ za sve porudzbine. da li to znači npr ako registrujem burazera da ce imati ekstra keš bonus?
edit: registrovo sam ga....nije im fora...4$ na 20 i 6 na 120$ porudžbine pffff....100 dobiješ aso naručiš od 1000$....pf pf pfffffff

Hahaha, baš me nasmejao ovaj komentar :d
Dali si zaista očekivao 100$ za džaba :d
80% ma aliju nije zaista 80%...

Kad nešto kupiš prodavac te uputi na to da doplaris neku opciju slanja ili tako neku doplatu, za recimo 5$ kliknes 5x na to

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Preporuka za fleš drajv? 64-128GB USB 3.0

Crko mi transcend, ubodem ga, kaže da ima problema, da li da nastavi ili da proba da ga "popravi", bez obzira šta se izabere odma ga diskonektuje i to je to.
Sad gledam ima dobrih cena za samsungove micro sd kartice, tipa 13$ za 64GB samo neki dobar čitač i deluje mi kao bolje rešenje od fleške!
Duže već gledam onaj mikro samsungov fleš od 128Gb međutim cena mu ne pada ispod 38$ a to je malo mnogo.

Ja sam uzeo kineski Natec na sajtu zapalas.com, nešto kao gearbest samo im je fokus na Australiju (naravno šalju širom sveta).
64 GB za nekih 13.5 $ sa sve praćenjem pošiljke.
Trebalo mi nešto jeftino da držim crtaće za decu na TV-u. Već 6 meseci radi bez greške, ima opisa i testova na YouTube.

Poslednja izmena:
Jel moze nekako da se izbegne ovaj preorder? Ne trebaju mi nikakvi popusti i cuda, samo hocu da mi prodavac to odmah posalje, da se ne ceka 11-ti

Ne može, zato sam ja na kraju onu majcu tako i uzeo jedino ako ima kod drugog prodavca sto ja nisam imao.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Malo van teme ali... Da li radi samo za Transcend ili može i neki drugi USB? Imam jedan Kingston od 32gb usb3.0 koji čeka spašavanje.

Meni je na ipadu par puta prijavio da ne mogu da uradim preorder, koji nisam ni želeo, ali mi je onda nakon par pokušaja omogućio kupovinu i prihvaćene su narudžbine...prodavci imaju 4 dana da to pošalju...

pokrenuo sam dispute za djelomični refund za cafele zaštitno staklo. u opisu stoji "bubble free, perfect fit" itd, itd... i nigde se ne spominje da treba ono ulje da bi leglo, međutim dobio u pakovanju i to ulje i odma sam znao šta me čeka. vazduha na sve strane, negde i po 5mm, zatim oko prednjeg zvučnika isto, dakle ni reči od onog "bubble free, perfect fit". isto kao da su spakovali staklo od pola dolara u neko fensi šmensi pakovanje sa cafele logom i to prodaju za 3,99 dolara. uslikao sam sve, nisam uopšte hteo više nikakve poruke ovo, ono, čekao sam skoro dva meseca... i ne bi ni naručivao to staklo da je u opisu pisalo da treba to ulje da bi sve leglo kako treba, a nije pisalo. i to sam takođe naveo u onoj dispute formi.

Ako kupuješ zaštitno staklo za bilo koji telefon koji ima zaobljene ivice ekrana, uvek ti treba to ulje jer nije moguće bez njega zalepiti zaštitno staklo bez bele ivice.
Ako kupuješ tempered glass za bilo koji 2.5d ekran znaj da ti treba to ulje.

Ja sam za svoj telefon posle nekoliko tih stakala i stavljanja ulja kupio hydrogel, i više sam nego zadovoljan.
Pokriva ceo ekran, lako se stavlja i stvarno nema nikakvih balončića i skoro je neprimetno.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

@kapetan_Miki

Da ti nije ostali sitnih čestica prašine na ekranu? U 99% slučajeva na zaštitnim staklima upravo zbog sitne prašine nastaju mehurići. Osim na ivicama gde je nekad potrebno to ulje, ili barem duže masiranje :D

Poslednja izmena:
Jel moze nekako da se izbegne ovaj preorder? Ne trebaju mi nikakvi popusti i cuda, samo hocu da mi prodavac to odmah posalje, da se ne ceka 11-ti

Može, napišeš prodavcu da hoćeš odma da kupiš proizvod bez popusta i on će ti poslati link ka istom tom proizvodu koji može normalno da se plati...
Nije mi se čekalo za 80 centi. Dve porudžbine sam tako odradio bez problema...

Cafele stavlja to ulje uz svako staklo. Ja ga nisam jos koristio, a lepio sam jedno 6 kom. Jeste veliki zez da se stavi bez baloncica i dobro centrirano. Ali mislim da nije neki razlog za dispute, jer nece samo da se zalepi kako treba.
Javi kako si prosao sa disputom.
Meni je jedno puklo, jer nije htela da se skine folija. Povuces onaj jezicak slabo - nece, nece. Povuces jace - puce. Njihova greska 100%, cist feler, ali kako to dokazati. Dao im slabu ocenu i idemo dalje.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Evo čuvenog 11.11 sale-a
62c5cb59e2a34999440a749d74c5877a.jpg
2e37a72e42ad1b8a829e3e136e40b7f0.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Jel to aplikacija za telefon, za praćenje promene cena?
Tako nešto za telefon bi mi trebalo, jer uvek tako i tražim/kupujem sa AE.

To nije ni išlo na carinu, odmah su pustili ka tvojoj pošti.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Lol, gledam sad par proizvoda koji su mi bili u "možda" kategoriji, dva sam pronašao već koji su na pre-order akciji za 11.11 međutim ne mogu se kupiti jer "Sorry, the current product is sold out."...

Link ili ovaj
Takođe imam dosta proizvoda u korpi koji su bili free shipping a sad mi za njih piše "The shipping method has been changed due to the change of your shipping address. " iako mi je adresa ista od registracije na aliju, i šiping je 3-4$...

Nazad
Vrh Dno