Pioneerko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.12.2005
- Poena
- 320
Ovo gameC? Beograd?
Nije, pogledaj logo iza 🙂
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo gameC? Beograd?
I mene zanima, osim rezolucije (sto je ocekivano), realno dok igras razlike nema.
Za mene je xbox kao konzola smece, kad vec govorimo o smecu, dzabe joj sva hardverska snaga ovog sveta, kad ekskluziva nema. Ali dobro to nije ovde tema.:d
Gde ti to vide . Digital Foundry video pokazuje minimalne grafičke razlike između Pro i X, a to potvrđuje i lik koji je radio poređenje. I Ign poređenje iste rezultate daje... performanse su bolje na X, što je i očekivano.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
rdr2_1 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
rdr2_2 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
rdr2_3 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
rdr2_4 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
rdr2_5 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
rdr2_6 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
rdr2_7 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
rdr2_8 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
rdr2_9 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
rdr2_10 by Dragoljub Radovanović, on FlickrNormalno 🙂Nije bitno da l' je X ili Pro, igra izgleda vrh, bice vrh i uzivacemo u igranju, to je jedino bitno. 🙂
Jos jedna jako bitna stvar, kako koja novija AAA igra izlazi za konzole, tako base modeli i xbox-a i playstationa imaju sve vise problema sa performansama. Nije to deal breaker ali itekako primetno.
Ja bih uvek radije 1080p I 60fps izabrao nad ovim "4k" verzijama, makar za ovu generaciju konzola...
Nije, pogledaj logo iza 🙂
Sent from my iPhone using Tapatalk
plus verujem da ce MS da izgura da PC port nikad ne ugleda svetlo dana. 🙂
a zanju da ce se na pc platformi prodati jos vise nego na konzolama.
a zanju da ce se na pc platformi prodati jos vise nego na konzolama.
koliko parica?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari