Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Block-this troši manje bateriju jer radi samo kao VPN koji preusmerava saobraćaj na udaljene Block-this servere. Filtriranje reklama se ne vrši na samom telefonu za razliku od ostalih blokatora reklama.
Ma ovom principu može da se koristi i neki DNSChanger sa Adguard DNS serverima.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frostnerd.dnschanger
Ja sam jedno vreme koristio ovaj. Samo ubacim Adguard DNS servere:
176.103.130.130
176.103.130.131
Inače, samo DNS zahtevi idu preko ovih servera, ne ceo saobraćaj. Naravno, latenca može da bude problem pa nije poželjno prilikom igranja igara gde je mala latenca presudna (PUBG, World of tanks Blitz i sl.).

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da video sam da menja isključivo dns, pa po nekoj logici ne treba da utiče na brzinu neta..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Za sve je, ali ako ne blokira nešto, to znači da su izvori reklama nepoznati Block-This servisu.

Block This za sad ima problema da blokira reklame na zvaničnoj YouTube aplikaciji, na drugim app i sajtovima radi solidan posao.

Block-this troši manje bateriju jer radi samo kao VPN koji preusmerava saobraćaj na udaljene Block-this servere. Filtriranje reklama se ne vrši na samom telefonu za razliku od ostalih blokatora reklama.
Ma ovom principu može da se koristi i neki DNSChanger sa Adguard DNS serverima.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frostnerd.dnschanger
Ja sam jedno vreme koristio ovaj. Samo ubacim Adguard DNS servere:
176.103.130.130
176.103.130.131
Inače, samo DNS zahtevi idu preko ovih servera, ne ceo saobraćaj. Naravno, latenca može da bude problem pa nije poželjno prilikom igranja igara gde je mala latenca presudna (PUBG, World of tanks Blitz i sl.).

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
Jel' postoji mozda neki nacin da se namesti da se ova aplikacija pokrece automatski kad udjem u Chrome?

Tasker, pa napraviti shortcut koji će pokrenuti i jednu i drugu app.

Je l koristi neko substratum theme engine?
Morao bih da kupim i andromeda app da bi ga koristio, a i dosta tema se plaća, pa da l se isplati plaćati "sve" to?

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Je l koristi neko substratum theme engine?
Morao bih da kupim i andromeda app da bi ga koristio, a i dosta tema se plaća, pa da l se isplati plaćati "sve" to?

Ako imaš root onda ne treba Andromeda, a ako rom podržava onda je još lakše bez bagova. Generalno se isplati, stalno imaš update aplikacija i sve su lepo odradjene uz temu.

Ma nemam root, Rom LG-ijev fabrički... Nemam vremena iskreno da se zezam sa rootom i svime, a ove stock aplikacije već smaraju.
Misliš da bi radilo dobro sa ovim romom?

Koja je najbolja aplikacija za kontroliranje dječjih mobitela?

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Solid explorer pro dobio lep update. Nova onyx tema je baš dobra.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ima to već mesec dana otprilike

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ako imaš root onda ne treba Andromeda, a ako rom podržava onda je još lakše bez bagova. Generalno se isplati, stalno imaš update aplikacija i sve su lepo odradjene uz temu.
Andromeda ide sa substratum, a to ne ide na LG stock rom, nego ide na AOSP romove.

Sem ako nešto u skorije vreme nije menjano. Video sam još i Samsung, ali LG nisam siguran.

I meni tek sad stigo apdejt. Odlično izgleda a radi još bolje.

Jel postoji još neka aplikacija za lociranje ukradenog telefona osim googleove? U pitanju je s9+ ali telefon nije bio registrovan na Samsung account.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Koje ti opcije trebaju?
(za koji uzrast)

Nekad se traži blokada pojedinih aplikacija, nekada trebaju velike ikonice, nekada da se telefon (ili apps) onesposobljuju posle određenog vremena ili doba dana, nekad samo da se prati lokaija i poruke i sl.

Za blokiranje aplikacija i ukupno mjerenje vremena provedenog na mob.... Koristio sam dinner time Ali je klinac to nekako hakirao pa gledam ima li što bolje

Приметио сам да код Гугловог календара да када правим догађај горе у пољу "унеси наслов" када унесем име догађаје више ми више не даје опције да унесем и "где, да ским...". Раније ми је сам чим унесем нешто и ставим зарез сам понуди те опције, чак и без зареза хоће да понуди те опције. И онда се и оно поље доле ниже за локацију само попуни, кад те локације има на списку убаци и слику те локације. Да ли је то избачено или треба да се нето у подешавањима подеси. Све се то дешава од кафа сам прешао на MIUI 10.

Имам проблем и када унесем неки датум за рођендан да се понавља на годину дана , и када дође тај дан и прође, тај датум ме прати из дана у дан, значи сваки наредни дан је рођендан.

84d7717770956521d640c38e27d389bf.jpg

Послато са MI 5 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Huawei je telefon ... YT mu je ograničen ali nakon isteka ograničenja on ipak uspije uključiti aplikaciju... Otvori history i pokrene ... Ne znam točno ...

Preporuka za neki Dialer, sa tamnom temom, slican Textra aplikaciji(po izgledu) recimo?

Neka aplikacija da gasi tablet u odredjeno vreme za klinca. Takodje, i neki launcher, i program da dozvoli samo odredjene aplikacije, da se zakljuca sve ostalo?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pogledaj app iz moje prethodne poruke, ima zaključavanje pojedinačnih aplikacija, a moguće i detaljniju roditeljsku kontrolu uređaja.

Nazad
Vrh Dno