Pretraži na search ove teme. Dosta je pisano o tome. Ja koristim Safe in Cloud. Predanost što treba da znaš samo master password, a ostale ne moraš da pamtiš. Sve bitne pass izmenio sam uz pomoć njegovog generatora i sve i da hoću ne bih mogao da zapamtim lozinke od nasumičnih brojeva, slova i znakova. Ostale prednosti su windows aplikacija i integracija u Google Chrome. Autofill itd...Jel može neko da mi kaže koje su prednosti korišćenja nekog password managera, u odnosu na recimo neki običan tekst/xls dokument ili ako imaš šablon neki za kreiranje passworda pa ih sve držiš u glavi? I ako su razlozi dovoljno dobri može i preporuka za neki[emoji5]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Probaj applockKoja aplikacija je za zaključavanje instalacija apps na uređaju? Tipa kao što zaključaju izložene telefone na štandovima.
Jel može neko da mi kaže koje su prednosti korišćenja nekog password managera, u odnosu na recimo neki običan tekst/xls dokument ili ako imaš šablon neki za kreiranje passworda pa ih sve držiš u glavi? I ako su razlozi dovoljno dobri može i preporuka za neki[emoji5]
Ja preferiram Enpass i 1Password pristup problemu, jer korisnik bira servis na kome čuva svoju bazu. Kod BitDefendera i, evo recimo pomenutog, LastPassa, sve se podaci čuvaju kod njih na serveru, što ih čini znatno atraktivnijim za napad (LastPass je već jednom fasovao, ali ne znam da li učinjena neka velika šteta, svakako nije lepo znati da su na meti nekome).Ok, zainteresovao si me, zašto vredi dati 10$ za Enpass? Nije mi problem da platim dobru app.
Recimo OBD Car Doctor dobar je.Uzeo sam neki obd II preko alija za par dolara.... probao torque pro.... koji program preporučujete za ovu igračkicu?
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Možda bude bolje rešenje ako postoji specijalizovani softver za tvoju marku automobila. Recimo, meni za Opel Astru G Torque ne prikazuje greške koje nisu aktivne, dok ScanMyOpel prikazuje i to.Uzeo sam neki obd II preko alija za par dolara.... probao torque pro.... koji program preporučujete za ovu igračkicu?
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
A da li tu drzis i podatke o kartici za placanje preko neta?Tu je takođe i automatska prijava na sajt (app popuni polja, ti samo klikneš na login dugme).
Ja koristim Enpass, ali svakome ko neće da plati 10USD za njega, velikodušna preporuka za BitDefender.
Btw, i ja imam šemu, ali sam šemu menjao jednom, nekada me i sam sajt natera da promenim šifru, pa tada moram da odstupim od šeme, a kad imaš 1000+ logina, to postaje logistička noćna mora. Ovako je jednostavnije.
Zasto bi bilo ko drzao podatke o kartici za placanje na nekom cloudu? Security ossue samo tako ako fasuju ko lastpass.A da li tu drzis i podatke o kartici za placanje preko neta?
Ovaj safeincloud mi lepo izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari