Ma ne bi ja [emoji16] Redmi 3s je živ i zdrav ostao posle svakakvih eksperimenata.ubices ga
9.6.3.0?
Nemam problem, doduše ja koristim 5ghz mrežu.
Global verziju imam 4/64 i najnoviju verziju miuijaPosle dosta pročitanih postova postavio bih jedno pitanje: da li ima nekoga kome sve radi onako kako treba, bez bagova, bez restartovanja i sl. a da je na fabričkim podešavanjima? Nisam baš nešto u materiji i pitam zato što me zaista interesuje a kad pročitam sve probleme koje ljudi imaju dođe mi da dignem ruke od ovog modela.
Ćerki sam kupio verziju 3/32 i kod nje neće da snima u 4k preko open camera app a po testovima treba da to radi.
Jednostavno nakon startovanja app počne prikaz da secka i onda telefon zakuca i ne prima nikakve komande.
Ništa nije čačkano i sve je na fabričkim podešenjima.
Ne može da snima 4k ni na gcam. Najbolje je snimati na fhd dok i ako ne omoguće opciju za 4k. Stabilizacija video snimaka radi fino.Posle dosta pročitanih postova postavio bih jedno pitanje: da li ima nekoga kome sve radi onako kako treba, bez bagova, bez restartovanja i sl. a da je na fabričkim podešavanjima? Nisam baš nešto u materiji i pitam zato što me zaista interesuje a kad pročitam sve probleme koje ljudi imaju dođe mi da dignem ruke od ovog modela.
Ćerki sam kupio verziju 3/32 i kod nje neće da snima u 4k preko open camera app a po testovima treba da to radi.
Jednostavno nakon startovanja app počne prikaz da secka i onda telefon zakuca i ne prima nikakve komande.
Meni sve lepo radi, ne mućkam ništa sa custom romovima i flashovanjima, nemam nikakve primedbe. 4K video je totalno nepotrebna stvar, retko ko ima 4K televizor gde bi to mogao da gleda, a i da ima, ljudsko oko ne može da napravi razliku između HDR i 4K. Po meni, snimanje u 4K je više marketinški trik nego nešto što može da se praktično koristi.Posle dosta pročitanih postova postavio bih jedno pitanje: da li ima nekoga kome sve radi onako kako treba, bez bagova, bez restartovanja i sl. a da je na fabričkim podešavanjima? Nisam baš nešto u materiji i pitam zato što me zaista interesuje a kad pročitam sve probleme koje ljudi imaju dođe mi da dignem ruke od ovog modela.
But why no 4K? There is obviously no shortage of power. The Snapdragon 636 and its DSP are more than up to the task. The only thing standing in their way is market segmentation. Well, this trick is definitely not universal, but it turns our Xiaomi is using standard camera APIs. So, we just downloaded the OpenCamera app from the PlayStore and bingo! 4K@30fps.
Despite the hack, the MP4 video has no issues, and runs very smooth, with a rock-solid frame rate of 30 and over 40 Mb/s bit rate on the AVC video stream. Resolved detail is clearly better. Other than that, quality looks bout the same.
U bre, napraviste cudo ako mob od 180e ne snima u 4k.
Najzaokruzeniji uredjaj svoje klase i tu nema vise sta da se diskutuje. To je vise puta ovde naglaseno. To sto mi ovde cackamo sve i svasta i hocemo da odlicno bude jos bolje (trazimo preko hleba pogacu) to je vec hobi i nema veze sa sjajnim radom ovog modela.
Koga plasi to sto je xiaomi uvek moze da kupi samsung za iste pare...j3...on snima 4k sve u 16.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari