Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Ja nikad ne bih koristio i ne koristim foliju na mobilnom. Em sto to jako ruzno izgleda, em sto se desava da ostanu mehurici vazduha, a cak i ako se stavi neka kvalitetna, gde ne ostaju mehurici, opet ne volim taj osecaj kad mi je ekran duplo deblji, i kad mi prst nije direktno na ekranu, vec na foliji, kao i to da je malo slabiji odziv, malo vise ima laga kada pritiskas preko folije, nego direktno preko ekrana mobilnog, jer ga teze detektuje preko folije.
Zato sam za resenje da se uzme maska koja stiti i ekran, da strci malcice sa strane. Naravno ne i one na preklop, koje su mi isto uzasne.
Ovaj gel sto sam ja kupio je bas ono sto ti treba,kao da nema nista na ekranu,meni takodje sve to smeta sto si ti napisao ali sa ovim je sve kako treba.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

https://www.google.rs/amp/www.bgr.i...on-199-yuan-xiaomi-crowdfunding-platform/amp/

Xiaomi izbacuje fon za matorce. Ako ovog bude bilo kod nas sa bar jednim servisom sa mogućnošću poziva i poruka preko neta i eventualno yt i fb, nema više sedenja pored matoraca i bezuspešnog učenja da šalju poruke i čuvaju kontakte. Amin

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Deluje zanimljivo, mogli su makar zadnju kameru da stave, ovako je to telefon za ljude odb80+ godina...

Vidim izasao update 8.8.2, pa bih se sa Losa vratio na global, da li je dovoljno da ga samo flesnem iz twrp-a? Ranije sam mogao ali mi izbrise twrp sto je logicno, ali me sad brine brick [emoji16]

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Deluje zanimljivo, mogli su makar zadnju kameru da stave, ovako je to telefon za ljude odb80+ godina...

Mogli su. Neka samo počnu da izbacuju ovakve telefone. Lako će stići i kamera. Pa imam više ljudi koji će radije uzeti ovako nešto nego touchscreen. Samo da mogu da razgovaraju i dopisuju se preko neta i eventualno fb i yt. Meni je Nokia Asha 302 bila odlična i koristila sam je dugo, a androidi su već uveliko stigli do Samsunga s3. Mada je moglo samo da se dopisuje preko wa. što su kasnije ukinuli za nokijine telefone. A ne računam Samsunga što je skoro izbacio onaj na preklop koji košta prodaću bubreg.

Koja je verovatnoća da dobijemo Android p? Jel ko redmi 3s nugat?

Jel stiglo ostalima?
ee6435fbf709b85912125e3a084ba756.jpg

Jel se tripujem ili su sjebali kameru na miui 10? Gledam neke shotove na istim mestima miui 9 vs 10 i bolje je bilo na stable, ovde kao da je beauty mod uvek u funkciji..

@danijell

Sta pise da je promenjeno?

Optimizacija I system app.
Zanimljivo sad mi ne daje vise apdejt [emoji3]

Postoji li opcija da fm radio prikazuje RDS na ovom telefonu. Inace je aplikacija za FM radio jedino sto me razocaralo kod ovog telefona

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

ima li još iko problema sa hotspotom kao ja :( na primer, povežem tv sa telefonom, i posle desetak minuta nema neta... kako je to na miui 10?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Za miui 10 ne znam, ali ja na 9-ci nemam tih problema. Pravio sam hotspot i koristio po nekoliko sati, nikakvih problema nije bilo.

čudno... ne znam šta probati... možda factory reset...

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Tassoti, provjeri da li je uključena opcija Timeout za mobile hotspot (automatsko isključivanje nakon definisanog vremena, ukoliko niko nije aktivan)

Samo da javim da mi je danas stiglo staklo poruceno preko alija.
https://m.aliexpress.com/item/32866...0_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32866506182&
Meni se jako svidja,prvi put sam ovo stavljao(yt sam gledao tutorijal),prekrije ceo ekran i vise je kao neki gel nego kao staklo,skoro pa neprimetno na telefonu,iskreno za sada sam prezadovoljan sa ovim.

Kako se stavlja? Meni izgleda kao noćna mora. Na slici pridržava sa dva prsta gore i dole. Tako se ne stavlja obična. Može ostati zrnce i posle je za bacanje. I kakp nacentriras rupe kad je tako nežno savitljiva?

Šta mi radi ovaj mi nalog u pozadini? Sinoć ostavim fon na punjaču i noćas ga skinem jer ne svetli lampica, računam dopunio se do 100%. Malopre ima 71%. Možda je se iz nekog razloga prekinulo punjenje. Pre 2 dana na r3s nije bilo dometa na vipu, morao da se restartuje fon. Danas na rn5 nema dometa na vipu, ni crtica, morao da se restartuje fon. Jedan miui 9, drugi miui 10. Jedino ako nešto rade ovi iz Vipa.
a2ed44d9e35653be9e9af19029ce0871.jpg

Kako ugasiti app vault na poslednjem stable-u?

Šta mi radi ovaj mi nalog u pozadini? Sinoć ostavim fon na punjaču i noćas ga skinem jer ne svetli lampica, računam dopunio se do 100%. Malopre ima 71%. Možda je se iz nekog razloga prekinulo punjenje. Pre 2 dana na r3s nije bilo dometa na vipu, morao da se restartuje fon. Danas na rn5 nema dometa na vipu, ni crtica, morao da se restartuje fon. Jedan miui 9, drugi miui 10. Jedino ako nešto rade ovi iz Vipa.

Јел ти укључен "клауд" на ми налогу?

Купујмо домаће!

Јел ти укључен "клауд" на ми налогу?

Купујмо домаће!
Jeste bekap početnog ekrana, diktafon, beleške, wifi, kalendar i pretraživač. Kad odem u mi oblak piše da čeka sinhronizaciju. I pronađi uređaj mi je uključen a on je znao da pravi neki problem.

Bekap mogu da isključim ali pronađi uređaj ne. Izbacuje grešku kad ukucam lozinku.
cfcaf1fb6b1692a389c3940e62891fa4.jpg

vip je izgleda izbagovan i ja mucim muku pa sam poceo da tripujem da je do telefona, u stanu skroz gubim domet, a ovako malo malo pa seta, al sinoc i devojka kod mene izgubila domet, takodje vip, pa me utesilo :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jel vam se desava da vam kada udjete u kameru secka? Tipa prvih 5 do 10 sekundi posle se unormali sve ok?

Мене само убија сецкање приликом свајп уп....дође ми да метим пиксел експиријенс

Купујмо домаће!

Slab taj sd636 za svajp...mora barem sd835 da bi to bilo tecno :)

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Kod mene svajp radi savrseno

P.s. je l zna neko sta znaci polumesec na statusnoj traci, ne znam kako mi se to pojavilao [emoji16]

Ugasi DND u settings....

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Na Masik rom-u laguje jednom u 10 svajpa,preporuka za rom.

Nazad
Vrh Dno