Imam i gcam i stock MIUI, portovanu sa MI A2, bukvalno sve radi i još ima dodatnih opcija.Planiram vcrs na los da predjem, koju kameru preporucujete da je stabilna i da ima portret?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kako vam se pokazala baterija na custom romovima? Probala sam na redmi 3s rr i lineage i na oba mi je dosta kraće trajala baterija nego na miuiu. Uvek se na kraju vratim na fabrički sistem.Pixel Experience odlično radi ali nema nikakvih dodatnih opcija. Probao sam i AOSiP, ima dosta korisnih opcija ali nije fluidan kao Pixel Experience.
I ja sam imao slična iskustva, večito neki drain na custom sistemima. Imao sam i na PE sistemu drain ali sam flešovao NoName kernel i Draina nema.Kako vam se pokazala baterija na custom romovima? Probala sam na redmi 3s rr i lineage i na oba mi je dosta kraće trajala baterija nego na miuiu. Uvek se na kraju vratim na fabrički sistem.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Ako si Vip..napravi novu pristupnu tacku sa nazivom, apn, username, passwKZna li neko kako srediti Chrome na data podacima, ne radi search, i to samo preko mob neta, na wifi sve normalno. Isti problem buraz ima na R5+.
Edit: na Lineage OS-u sam
Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk
Radi, hvala [emoji16]Ako si Vip..napravi novu pristupnu tacku sa nazivom, apn, username, passw
vipmobile, spojeno malo, i nju odaberi, restart tel. To je meni resilo problem.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Pa upravo za taj hydrogel sam pitao par desetina postova iznad. Video sam pominju ga po drugim temama pa mi delovalo zanimljivo, a i kao sto rekoh dojadila mi vise stakla, em budze telefon, em se skoro svako odlepi po ivicama pa bude ruzno ko ku**c, ili je po par mm krace od ivice pa je ruzno od starta. Jeste da je za pad najboljanzastita, ali generalno mi retko kad ispadaju telefoni, vise mi treba nesto da zastiti od grebanja.Ajde ako budem imao cime ali se bas bas jako tesko primecuje i da ima nesto na ekranu,pretanko je sto mi se svidja(kad stavim oma stakla telefon mi bude ruzniji i veci)
Settings/lockscreen/advanced i onda prva opcija, show contentJel neko našao neku mogućnost da se na miui-u 9 na zaključanom ekranu vidi tekst poruka? Custom notification apps iz play prodavnice ne odgovaraju jer moram da otključam prvo fabrički lock screen, pa tek onda instalirani a fabrički ne može da se isključi. Na miui-u 10 se vidi tekst poruke ali samo prvi red.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Na miui 10 da, na miui 9 nemam tu opciju na 3s prime. Imam prikaži na zaključanom ekranu ali to ne prikazuje tekst poruke.Settings/lockscreen/advanced i onda prva opcija, show content
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari