Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Može preporuka za aplikaciju za Daljinski preko IR,ne preko wifi?

Redmi 5 Plus

Znaš li koji uređaj se gađa sa markom Vox?

Redmi 5 Plus

Koja podesavanja za Mi Remote i Fox TV?

Nije mi poznato, ja sam koristio Skyworth i Samsung. Probajte Philips i Skyworth.

Fox nije Vestel kao ni aktuelni Vox modeli

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Neki voxovi su jvc ili obrnuto.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Može neko da mi ostavi link do topika gde pokazujete screenshot ekrana? Video sam par dobrih wallpapera i widgeta, ali ne mogu da je pronađem preko search-a...

Znaš li koji uređaj se gađa sa markom Vox?

Redmi 5 Plus
Instaliraj Sure, ja ga koristim godinama na Vox klimi.
U spisku ima preko 250 različitih klima ali nema Vox, pa ga pusti da skenirao i kada ti se upali klima memoriši. Meni je broj 44 ako se dobro sećam

Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk

Koju apk koristite za Vox TV?hvala

Sent from my KING 7 using Tapatalk

Instaliraj Sure, ja ga koristim godinama na Vox klimi.
U spisku ima preko 250 različitih klima ali nema Vox, pa ga pusti da skenirao i kada ti se upali klima memoriši. Meni je broj 44 ako se dobro sećam

Jel može Sure da se koristi za sbb-ov d3?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Za skoro svaki TV može Sure da se koristi, retko za koji mi nije radio, može na projektore i na razna čuda ali to za sbb d3 nemam pojma, ne znam ni šta je to iskreno.

Program je besplatan pa ga možete slobodno koristiti. Čak i ko nema IR na telefonu ovaj program može da radi i preko wireless, pa ako vaš uređaj ima wireless ona je problem rešen.

Jedina razlika je što plaćena verzija nema reklame a besplatna ima, ali nije strašno

Evo koje sve uređaje podržava:

577927a531ce588998ba4acd040fde7a.jpg

Poslednja izmena:
Moze preporuka da povracaj podataka sa SD kartice?
Probao neke,ali uglavnom mi prikazuje djubre od stikera sa vajbera,tako da mi treba neka koja vidi sve sto je obrisano.
Slucajno malopre obrisah folder koji mi je bitan.

Da li može na Nova launcheru da se ukloni sat iz nav bara? Sećam se da je postojala opcija, mislim da se nalazila u Look&Feel sekciji ali ne mogu da je nađem.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Navigation bar je dole, ti verovatno zelis da ga uklonis iz status bar-a. Ne moze samo sat da se iskljuci, ali moze ceo status bar - (Nova) settings - look and feel - show navigation bar.

Edit: nightshadow je i slikovito pokazao; jedino gde nije u pravu jeste to sto misli da treba root za ovo.

Poslednja izmena:
Zavisi od telefona, ja sam sat uklonio sa aplikacijom "system ui tuner"sa GP i ne treba root....

from komsa's S8

Poslednja izmena:
Da, pobrkao sam status bar sa nav barom. Imam root, screen lock je podešen na root ali nemam opciju.Screenshot_Nova_Launcher_20180802-010645.jpeg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kod mene je verzija 5.5.4, u beta programu sam.
Ali znam da sam oduvek imao ovu opciju, može biti da je do telefona..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Vrh Dno