Gospode bože, pa poenta je da crkneš kakav crni ebike [emoji23][emoji23][emoji23]Umesto svega dovoljno je da imaš drumasa
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Šta bi ja uradio da imam ta 3 bajsa:
prodao sva 3 i uzeo neki Haibike e-bike. Jeste, skupi su, skoro kao auto, ali mislim da vredi, gomilu presnosti i u odnosu na auto i u odnosu na klasičan bajk.
Kada bi dobio neke pare prvo što bi uzeo bi bio e-bike.
Mozda holandija.Kao sto je receno, poenta bicikle je da se rekreiras,izduvas, oznojis, barem tako gledam.
E-bajk dodje mi vise kao skuter, samo sto ne mora gorivo i registracija
Lepo @cisco kaze, dobar je za posao, ali recimo u zemljama gde je biciklizam bas razvijen, oni voze i po kisi obican bajs, dodju i rade. Ni kosu ne suse. Bila reportaza na rts-u, ne mogu da se setim koja je zemlja u pitanju
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Е то је моја жеља. Бицикло или неки скутера 250 кубика, шатор и једно десет дана самоће.Voleo bih da imam "ono" da odem na more bajsom, ali kontam da bi crko nakon 100km puta [emoji14] Jel ima ovde neko da je isao na more bajsom? Tipa 400 500km u jednom pravcu?
sve ovo je potpuno identično i na e-bajku, štaviše e-bajkovi su primetno teži od klasičnih bajkova pa ako je cilj oznojiti se i izduvati isključiš asistenciju i opet dobije bolje znojenje nego na klasičnom bajsu, ili jednostavno pedaliraš preko gornjeg limita asistencije ili se oznojiš i izduvaš a kao nus proizvod odeš duplo dalje nego što si ranije išao...Kao sto je receno, poenta bicikle je da se rekreiras,izduvas, oznojis, barem tako gledam.

I ja sam skroz u tom fazonuJa se preporodio od kad imam drumaša, sad baš idem u jaku kondiciju, ovo je najbolji sport na svetu po meni, toliko sam se zaljubio da je to strašno, kakav bre fudbal i ti manekeni ovo treba voziti [emoji123][emoji123][emoji123]
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Jel ima neka preporuka za rukavice sa Alija?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Planirao sam da uzmem neko malo sire i mekse sediste posto mi je ovo koje je doslo uz biciklu kao da sedim na dasci, posto ide na Capriolo ne bih bas davao nesto preterano para pa ako ima neka preporuka da se ne zeznem
Sent from my MI 6
@nemanjabgd84 Jesi mislio na 3147A ?
Jedino je to sire od 1500 ali je bilo 2000![]()
![]()
Sent from my MI 6
E-bike, nije bicikl. To je poenta....
Ukoliko zelim nesto kao skuter za prolaz kroz grad i odlazak na posao, verovatno bi to bio E-bike.
Imaš ovde nekoliko različitih tipova kitova,pa vidi koji najviše odgovara tvojoj bicikli i to trži.Dajte plz neki link za konverziju, nešto provereno kad već pominjete
Baš mi se svidela ideja da ovaj Fold što imam prepravim u neki e-Bike.
Mozda da procitas kako treba pa da kazes tvoje misljenje ako ga imas.LOL, smešniju izjavu odavno nisam pročitao.
ispada e-bajk = skuter :lupko:
Nadajmo se samo da naši prepametni političari ne dobiju sličnih ideja pa da na kraju imamo tehnički pregledi registraciju za e-bajkove :lupko:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari