tarantula888
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.07.2015
- Poena
- 275
Poslednja izmena:
Kako se kod drugih prikazuju podizanja ovih dana, da li je owim jedini dobio podelu?![]()
"Neko" je puno hvalio da je uvela gomilu novina na nase trziste, i samo zbog nje se sve pokrenulo, mora da postoji kao symbolOva banka je jos ziva?![]()
Ocigledno pricamo od dve razlicite banke, tadasnja i sadasnja."Neko" je puno hvalio da je uvela gomilu novina na nase trziste, i samo zbog nje se sve pokrenulo, mora da postoji kao symbol![]()
![]()
Pises prigovor na [email protected], ne gubi vreme na komunikaciju usmenim putem jer je njih briga za to. ako ne odgovore za 15 dana pises NBS i onda ih oni klepaju po usima.Samo jedna informacija. Danas je osmi dan od kada sam trazio storniranje transakcije. Nisu odgovorili ni usmeno a kamoli pisanim putem.
Sto se duze ceka storniranje ima manje smisla.
Nisu mi prosledili ni trazene podatke o propisanoj proceduri kako bi mogao da podnesem zahtev u propisanoj formi ako takva procedura kod Telenor banke postoji.
Ne mogu ni da zamisljim sta bi bilo da su stvarno morali da urade nesto hitno. Cak su mi rekli da ne moram da ih zovem da ce se oni javiti, uz komentar da sam ih zvao mnogo puta, jedan poziv u ponedeljak i drugi danas u cetvrtak.![]()
U plusu kao sto je stopa kriminala u opadanju. Ne verujem ja tim statistikama I analizama drzavnih firmi nista.
Sent from my STV100-3 using Tapatalk
^ Ima li neko ovo crno na belo?![]()
Sent from my Z2 Plus using Tapatalk
Dosadan sam, al' zar baš niko nema PDF na kojem stoji od 10.7.? :BУ принципу они су у праву.Од тебе траже доказе умјесто да ти понуде.Кад би имао архиву Тарифа или да знаш у чему је разлика Тарифа од 1.7.(или 1.6.) и 10.7.Могу да кажу да се 1% наплаћује од 1.7. али се онда повећала камата на штедњу(лупам) па нове Тарифе с том промјеном важе од 10.7.Мрка капа.
Na ovo i proviziju za ino-plaćanja su mi odgovorili:Pa skini:
http://www.telenorbanka.rs/static/file/TB_Katalog_Proizvoda_25.06.pdf
Strana 6, pise od 10.07![]()
Definitivno.Ima tema Komercijalna Banka, u podforumu Online placanja.
Mogli bi modovi da prebace i ovu temu tamo? Jedina je u podforumu za providere mobilne telefonije.
Ja.Ko je sve dobio ovo danas?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari