Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima na sajtu, ali ne može da se aplicira za njih, jer ih nema u katalogu. Takođe, iznos je smanjen sa 1.000.000 na 250.000 i nema više varijabilne kamatne stope, samo fiksne.
Maksimalan rok otplate je 36 meseci, a mogu da apliciraju samo oni koji primaju platu preko Telenor banke. Bar je to razlika koju sam uočio.

Ova banka je jos ziva? :)

Jos uvek koristim besplatan racun iako je uvedena provizija od 1% na inoplacanje karticom. Za manji obim placanja se jos uvek isplati.

Rekoh ja, da mi nije kredita, odavno bih zbrisao. Nije normalno da se mi jos vodimo pod telenor bankom, a da ni neznamo ljudski ko nam je gazda ?u
A da su gulanferi to potvrdjujem. Jos mi nisu uradili dozvoljeni minus, evo vec peti mesec ! Nije moguce da banka nema para da plati nekog valjanog programera, obzirom da ih sama nema. Bice da ih zabole i stare i nove vlasnike, za nas korisnike.
Ako se neko pita koji drustveni sistem vlada u svetu obzirom da je prevazidjen komunizam i kapitalizam, odgovor je bankarska strahovlada, ili preciznije, vlasnika banaka.

Samo jedna informacija. Danas je osmi dan od kada sam trazio storniranje transakcije. Nisu odgovorili ni usmeno a kamoli pisanim putem.
Sto se duze ceka storniranje ima manje smisla.

Nisu mi prosledili ni trazene podatke o propisanoj proceduri kako bi mogao da podnesem zahtev u propisanoj formi ako takva procedura kod Telenor banke postoji.

Ne mogu ni da zamisljim sta bi bilo da su stvarno morali da urade nesto hitno. Cak su mi rekli da ne moram da ih zovem da ce se oni javiti, uz komentar da sam ih zvao mnogo puta, jedan poziv u ponedeljak i drugi danas u cetvrtak. :)

Poslednja izmena:
^ Koju transakciju želiš da storniraš?

Sent from my Z2 Plus using Tapatalk

Samo jedna informacija. Danas je osmi dan od kada sam trazio storniranje transakcije. Nisu odgovorili ni usmeno a kamoli pisanim putem.
Sto se duze ceka storniranje ima manje smisla.

Nisu mi prosledili ni trazene podatke o propisanoj proceduri kako bi mogao da podnesem zahtev u propisanoj formi ako takva procedura kod Telenor banke postoji.

Ne mogu ni da zamisljim sta bi bilo da su stvarno morali da urade nesto hitno. Cak su mi rekli da ne moram da ih zovem da ce se oni javiti, uz komentar da sam ih zvao mnogo puta, jedan poziv u ponedeljak i drugi danas u cetvrtak. :)
Pises prigovor na [email protected], ne gubi vreme na komunikaciju usmenim putem jer je njih briga za to. ako ne odgovore za 15 dana pises NBS i onda ih oni klepaju po usima.

Ja sam napisao prigovor jos 04.07. i ne odgovaraju, cekace poslednji dan kao proslog puta ili ce probati da izvuku jos 15 dana, pilicari.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

U plusu kao sto je stopa kriminala u opadanju. Ne verujem ja tim statistikama I analizama drzavnih firmi nista.

Sent from my STV100-3 using Tapatalk

Upravo. Kao što je Air Serbia u plusu. Poznato je kako državne firme pišu godišnje izveštaje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odgovor TB za proviziju na ino plaćanja. Poslao sam im screen shot odavde, to im očito nije dovoljno, još neki gde piše da počinje 10.7. (spomonjano ovde)?

===
Naknada na Starter paketu u iznosu od 1% prilikom plaćanja u inostranstvu i putem inostranih sajtova, stupila je na snagu novim tarifnikom 01.06. o čemu ste blagovremeno obavešteni tri meseca pre izmene tarifnika.

I pored toga, obračun naknade u junu je izostao zbog grejs perioda za koji smo se opredelili ali je naplata navedene usluge započela od 01.07.

Takođe bih zamolio da u odgovoru na ovaj mejl dostavite prikaz podatka od kada navedena naplata započinje, kako bismo bili u prilici da proverimo detalje.
===

У принципу они су у праву.Од тебе траже доказе умјесто да ти понуде.:)Кад би имао архиву Тарифа или да знаш у чему је разлика Тарифа од 1.7.(или 1.6.) и 10.7.Могу да кажу да се 1% наплаћује од 1.7. али се онда повећала камата на штедњу(лупам) па нове Тарифе с том промјеном важе од 10.7.Мрка капа.

^ Ima li neko ovo crno na belo? ;)

У принципу они су у праву.Од тебе траже доказе умјесто да ти понуде.:)Кад би имао архиву Тарифа или да знаш у чему је разлика Тарифа од 1.7.(или 1.6.) и 10.7.Могу да кажу да се 1% наплаћује од 1.7. али се онда повећала камата на штедњу(лупам) па нове Тарифе с том промјеном важе од 10.7.Мрка капа.
Dosadan sam, al' zar baš niko nema PDF na kojem stoji od 10.7.? :B

Vi kojima je seckano podizanje, da li ste mozda usli u minus tih dana?;) Ili ste imali ino-transakcije bas tih dana da su izmedju Rezervisane i Proknjizene?

Kod mene, 4 racuna (ccc, svi moji imaju Telenor racun :D), u zadnjih 7 dana sva podizanja su normalno knjizena, cela.

To je smešna provizija, nekih 150din, al' Alfin stav je da im ne smemo puštati da se bahate i da iznos nije bitan.

Danas malo, sutra više, pa se osile.

Uvazen mi je prigovor vezan za naplatu izdavanja kartice.

2:0

33344c609fadcde041e493816656aa0d.jpg

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dividenda od akcija.

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

^ Opa! Mlađane Dinkiću, ruke ti se pozlatile, vodim društvo u kafanu! :)

Šta je još ostalo? Ovo je Aerodrom? I dobijamo dividendu Telekoma Srbija svake godine.

Ovo je Telekom.
Ali dali su cel paru vise :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno