Šta je novo?

Huawei P10 lite

Da li se sme brisati, firmware na telefonu, posto vidim da zauzima skoro 8GB?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Trebalo bi u njemu da ima kratak opis postupka. Mislim da ima neku run.bat koji instalira iz fastboot.

Haha, video sam ja to odavno, ali mi skida 40kb/s, ko dial up. I sto najgore prekine posle 6,7h na pola :) Ajde ako uspes skini I postavi na Mega, pelase pa da procesljamo.

Ovo sam nasao za Mate 10 i KangV za njih postupak,
Install adb/fastboot to your pc. Make sure to make it global so you can access adb in any folder.
2. If you're using Win10, you need to apply a windows registry fix so your phone can be discovered/recognized in fastboot mode.
2. Download ROM (usually only the system.img file is provided).
3. Open ROM download directory.
4. Type cmd in file path to open command prompt with the current directory.
5. Type in 'fastfoot flash system *system.img*' without quotes. Provide correct system.img file name. Make sure to include .img extension.
6. Wait for it...
7. After flashing, reboot your device with 'fastboot reboot' without quotes.
8. While rebooting, press Vol Up button to enter eRecovery.
9. Wipe data.
10. Reboot and enjoy.

Ili ovako
Installation instructions
1. You should have stock EMUI 8 rom installed
2. Unlock bootloader
3. Unpack downloaded zip
4. Connect your phone with FASTBOOT mode and run RUN.BAT file. Choose "1" to install rom
5. If the Kangvip ROM version differs from the last stock ROM installed on your device, you should also flash BOOT.IMG , same number as the last stock ROM installed

Poslednja izmena:
If the Kangvip ROM version differs from the last stock ROM installed on your device, you should also flash BOOT.IMG , same number as the last stock ROM installed
Kako da znam da li je ista verzija?

If the Kangvip ROM version differs from the last stock ROM installed on your device, you should also flash BOOT.IMG , same number as the last stock ROM installed
Kako da znam da li je ista verzija?
Mislim da je to nesto za emui 5 ostalo. U emui 8 nisam ni nasao boot.img. Valjda je samo bitno da build bude noviji od kangv, a ne obratno.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ma moze da se instalira play, kao apk.
Ma ima tu dosta, nije to taj screen, na onom sajtu ima bas dosta slika, ubacen face unlock, 5x5, 6x6, GPU accelerator, svasta nesto….
Ovo moje bice za 6h ako ne prekine nesto.
b5c961f94f1db6ae5d54dd25c82aecb6.jpg

Poslednja izmena:
Evo sta sadrzi KangV u PDF prevedeno po Vuku ;)

Prilozi

• General info KangV 335.pdf
    237.2 KB · Pregleda: 17
Pa razmisljao sam o tome, ali ajde da pitam.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Da ovako:
2. Unlock bootloader
3. Unpack downloaded zip
4. Connect your phone with FASTBOOT mode and run RUN.BAT file. Choose "1" to install rom
5. If the Kangvip ROM version differs from the last stock ROM installed on your device, you should also flash BOOT.IMG , same number as the last stock ROM installed

Da ovako:
2. Unlock bootloader
3. Unpack downloaded zip
A gde si naso boot.img. U zipu? Ja to nemam kad raspakujem update.app za b362...

Ima boot.img u ovom fajlu kad se skine kangV ali nisam flešovao nikakav boot.img.
Evo ga sadržaj rara.

Poslednja izmena:
Ima boot.img u ovom fajlu kad se skine kangV ali nisam flešovao nikakav boot.img
Jel imas oem u developer. Aktivan jel da? Vracanje na stock pretpostavljam flesne se original system.img od b362 i moguce ramdisk.....
Cudni su ti romovi bex twrp..

Napisao sam već moraš preko internet download managera da ubaciš link i onda ide brzina do 500kb :D
Nisam uspeo google da aktiviram.

Napisao sam već moraš preko internet download managera da ubaciš link i onda ide brzina do 500kb :D
Nisam uspeo google da aktiviram.
Ma nece, meni drlja na 50 kb/s. I prekida. Imalo je u K settings rsnije ono omoguci google servis. Mozda ti je deaktiviran...

Da li ovde treba nešto da se menja da piše drugačije jer ovde je sve isto kao i posle stock roma?
Nije isključen google service u k settings a vidi ovo reklama preko celog ekrana hahah

Poslednja izmena:
Da li ovde treba nešto da se menja da piše drugačije jer ovde je sve isto kao i posle stock roma?
Pa nije neophodno. To rade ovi Peruanci menjaju u build prop. Nego sad mi nije jasno imas Magisk? Kako to bez twrp... Vidim ima u xposed kao radi.

Nema magisk ima supersu i radi sad sam aktivirao i xposed i dobijem bootloop haha

Nazad
Vrh Dno