Šta je novo?

Huawei P10 lite

Meni ovo deluje impresivno. Ali sam na XDA temi video da se svi žale i da brikuju telefone sa njim. Kako je tebi prošla instalacija? I da li funkcioniše brzo punjenje? Inače sam želeo da razmotrim malo o tome, koliko je važan security patch level?

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Ima brzo punjenje. Ne pise na ekranu fast, ali puni brzo. Preko 1200mA cak sta vise mozda i bolje nego na stock. IMG_20180715_204240_276.jpeg

Poslato sa VKY-L29C432B370

Kakav je sto se tice baterije i kamere taj Havoc. Ja sam i dalje na elemental v1 i jedina zamerka mi je baterija.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Kakav je sto se tice baterije i kamere taj Havoc. Ja sam i dalje na elemental v1 i jedina zamerka mi je baterija.

Onako. Malo pregreva, osvetljenje zeza, navikao sam na Huawei cloud, backup i tt. Baterija nije bas najbolja, brzo skida. Kamera kao na emui 5, me bas najsrecnija. Ide to servisni b362, ne mogu ja da se zezam s tim. Ok je, ali emui 8 stock je bolji.

Znaci da ne vredi da prelazim.
Koji je sot otprilike na najnovijem stock romu?
Meni ovde ne prelazi 5h.

Znam da vec smaram ali imas li neki link ili neki video jos bolje gde je objašnjeno kako da se vratim sa ovog custim roma na stock.
Baterija me ubi.

Elemental v1

Idemo sad izasao i b366 [emoji6]

Screenshot_20180716-131342.jpeg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Inače izgleda da nema ništa od GpuTurboa za ovaj model!
a046bf93767361b017b81c9a574f8a3e.jpg

Što se tiče Carbona v3.1 nije loš ali npr. ne može da se instalira instagram i slušalice nekad rade nekad ne... Evo dve slike za bateriju za 1h uz korišćenje samo wifi-a i fb lite-a.

Poslednja izmena:
Kod mene na carbonu 3.1 može da se instalira instagram.Screenshot_Google_Play_Store_20180716-210523.jpeg1531768114326_295.jpeg

Zdravo narode,

Gledah sad na stranicama radnji poput tehnomanije, gigatrona itd. nema huawei p10 light nigde u prodaji. svuda pise da nije na stanju ili nesto slicno. Da li znate sta se desava? Vec duze vreme planiram da ga uzmem.

Čekaj ako je to custom rom, kakve veze ima koji je sistem bio pre njega?

Ne znam sad baš tačno sve detalje ali kao što npr koristiš hwota7 za emui 5 i hwota8 za emui8 tako i ovo npr. recovery se ne flešuje istom komandom na emui8 i na emui 7 verovatno ima tu još nekih stvari. Evo šta kažu i na sajtu "the device must be running EMUI 8.0. Other versions are not supported and you will likely brick your device. You have been warned!" znači ima veze. Sad u vezi carbona verotvatno meni neće instagram jer je 364 izbačen kasnije nego ova verzija 3.1 i verovatno ima neke zakrpe koje koče sve to.

Poslednja izmena:
Nisam baš stručan, ali kod treble projekta vendor ostaje od stock roma, samo je system custom.

Tako da može da ima veze i koja je verzija emui.

Čekaj ako je to custom rom, kakve veze ima koji je sistem bio pre njega?

Recimo b321 i b361 imaju razliku ne u sistemu nego mogu imati razliku u vecini ostslih particija, a ima ih podosta ukljucujucini vendor, product, kernel, ramdisk i sl.
Tako da sve zavisi od developera sa kojom verxijom i bazom od emui 8 je radio. Sistem je povezan sa svim ostalim. Inace naravno da ne moze direktno sa emui 5 jer se velicina particija, memorijski sektori, razlikuju kod emui 5 i emui 8. Tako da fleshovanjem nekog custom roma sa bazom emui 8 na emui 5 dovodi u 90% slucajeva u ostecenje particija i brick.

Recimo b321 i b361 imaju razliku ne u sistemu nego mogu imati razliku u vecini ostslih particija, a ima ih podosta ukljucujucini vendor, product, kernel, ramdisk i sl.
Tako da sve zavisi od developera sa kojom verxijom i bazom od emui 8 je radio. Sistem je povezan sa svim ostalim. Inace naravno da ne moze direktno sa emui 5 jer se velicina particija, memorijski sektori, razlikuju kod emui 5 i emui 8. Tako da fleshovanjem nekog custom roma sa bazom emui 8 na emui 5 dovodi u 90% slucajeva u ostecenje particija i brick.

Hvala. Znam da je ranije bilo drugačije.

Probah kangV ali nikako google da pokrenem. I sa kineske appgalery i sa apkmirror ali nece.
Onds nadjoh za p20 za kangv gapps ali ode u bootloop. Nista, vratih se na servisni.
Ako neko zna kako da to aktiviramo. Inace ovako nije los rom.

Nazad
Vrh Dno