Šta je novo?

Huawei P10 lite

Da li je normalno ovo na emui5 isto mi pokazuje i na 8 ali na 8 u magisku isto gde ima onaj test tu je sve okej piše true true. Bootloader je locked automatski nakog vraćanja preko hwota...
Probaj sa drugim root chekerom. Ima ih nekolko na play storu. Uzgred i meni na c432 B360 svojevremeno je bio Failed. Nije ga google odobrio bio, ali sta ims veze [emoji6]

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ja vec sat, dva na oreu. Inace vip verzija.

Sent from my P10 lite using Tapatalk

jok, meni normalno radi nisam radio factory reset.
nije odobren. :D
28443f99d46f5b195f119b8f9f598f08.jpg
04b24c179bfaf46d47148e768555ff1d.jpg

Poslednja izmena:
Ja isto dobio update, vip u pitanju, i primetio sam da nema zvučnog obaveštenja, kada stigne npr poruka sa Tapatalka, samo notifikacija.
Ne znam u čemu je problem.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja isto dobio update, vip u pitanju, i primetio sam da nema zvučnog obaveštenja, kada stigne npr poruka sa Tapatalka, samo notifikacija.
Ne znam u čemu je problem.

Da tako je i meni na c432b362 nisam istrazivao sta je u pitanju.

Za sms stize uredno, i obavestenje i zvuk, ali za tapatalk samo notifikacija.
Probao sam i pro verziju TT, ali je isto.

Moguce, nisam imao pojma, da i to treba da se ukljuci.

Što se ffinder tiče, kod mene piše i za ove starije verzije da nisu autorizovane. Imam na telefonu b210 a za njega finder kaže da nije approved. A b210 stigao OTA.

Nešto je bilo u vezi Frimware Findera i pisalo je da neće funkcionisati u budućnosti jer su Huawei promenili komunikaciju među OTA serverima.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Nešto je bilo u vezi Frimware Findera i pisalo je da neće funkcionisati u budućnosti jer su Huawei promenili komunikaciju među OTA serverima.

Ne radi vise ff, jer je Huawei ubacio sigurnisnu zakrpu i nema vise proxy ili Dns. Ff moze da se koristi da se skine softver za hwota metodu recimo ili da se proveri autorizacija.

Pa bas ta provera mu nema veze jer kažem, meni je stigao OTA b210 a ff kaže da taj nije prošao.

Telefon radi ok. Ne vidim nikakav problem, al zato cu razbiti tel zbog Swiftkey tastature jeb!!! jer ne mogu da ugasim prediction sada nikako! Pola ekrana zauzme! Auuu sta napravise. I citam na swiftkey forumu, da se ljudi zale, a ovi namerno nece da daju tu opciju. Ako neko zna resenje ili kako da instaliram drugu tastaturu bio bih zahvalan! Ovo je uzas

Telefon radi ok. Ne vidim nikakav problem, al zato cu razbiti tel zbog Swiftkey tastature jeb!!! jer ne mogu da ugasim prediction sada nikako! Pola ekrana zauzme! Auuu sta napravise. I citam na swiftkey forumu, da se ljudi zale, a ovi namerno nece da daju tu opciju. Ako neko zna resenje ili kako da instaliram drugu tastaturu bio bih zahvalan! Ovo je uzas
Skineš Gboard i uživaš.

Скинеш гугл тастатуру, а ову онемогућиш у апликацијама!

Na Emui 8, messanger stalno stoji kao obavestenje iako sam dozvolio da se prikazuje preko drugih aplikacija. Jel mogu ovo nekako da sklonim?

Ja koristim SwiftKey i prezadovoljan sam, naročito predlozima.

Скинеш гугл тастатуру, а ову онемогућиш у апликацијама!

To sam i uradio. Hvala. Meni je Swift bio ok, al sada kada mi non stop gore iskacu predlozi, da poludis.

jel ima jos neko problem sa screenshotom? juce sam dobio update i od tada mi ne radi ss....izbaci neki error

Nazad
Vrh Dno