Šta je novo?

Huawei P10 lite

Mugy kod mene je 360 jer sam ja c185, ali to dal je dual ili single ne zavisi od verzije nego da li je LX1 ili LO1. Cepi koji hoćeš. Moja preporuka je c362 zbog onih patcheva. Najgore što možeš da uradiš je da otključaš drufi sim slot :D

Da li je neko primetio da je veličina Frimwarea 7GB? Dosta manje nego na Nougat.

Upravo mi stigao 362 (a u zagradi c432) . Telefon uzet u mtsu (preko firme ako to pravi neku razliku).

Da li instalirati ovo?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

@OnlyOne,o cemu li mi pricamo ovde?Citaj postove.Pa naravno da trebas da instaliras.Poslao ti huawei apdejt,a ne ja :D Predpostavljam da ti je telefon DS.

Mugy kod mene je 360 jer sam ja c185, ali to dal je dual ili single ne zavisi od verzije nego da li je LX1 ili LO1. Cepi koji hoćeš. Moja preporuka je c362 zbog onih patcheva. Najgore što možeš da uradiš je da otključaš drufi sim slot :D

Ako nema razlike bilo koji da instaliram,zasto na SS stize B361,a na DS B362?

Ma kakvo cekanje.Ne znam samo koji.B361 ili B362.Jer kod mene je SS.Koja je verzija kod tebe?
Mugy, u pravi si Ota ide po starom ako je to tacno sto kazes. Medjutum, u paketima sada za Emui 8 imas za sve verzije Data paketa tj i u nepaenim i parnim imas komplet sve. Na emui 5 toga nije bilo. Pogledaj na ffinder recimo b361 ima i za l01 i za l21, kao i b362. Kod emui 5 tako nije bilo. Uzgred ja imam DS i ugurao sam i b321 betu onu i b361 i sve radi normalno. Ako zelis ubaci b361 da te ne grize savest. Na plus berxiji je isto ovako i isti build stize i ns SS i na DS. Ovde izgleda radi neki lik koji jos nije savladao gradivo ili operateri guraju po starom. Bre Rumuni, Spanci, Nemci svi dobise b362 ja ne verujem da je ceo svet DS. Niko nije stavio screen b361 koliko sam pratio sem u Srbije.

Poslednja izmena:
Baterija na B364 čini mi se nikad bolja (i to uz messenger i fb aplikaciju).
Pogledajte prilog 253962
Super Nemanja, probacu mozds i veceras da ga ubacim. Ali stvarno je taj Mts uzas, pazi koje dugine boje imas u signalu. Tako je i kod mene na Mts. pa ja stavim 3g ili 2g u podesavanju mrezen i bude full signal, zelena trava [emoji6] A mobilne podatke i retko koristim.

Mugy, u pravi si Ota ide po starom ako je to tacno sto kazes. Medjutum, u paketima sada za Emui 8 imas za sve verzije Data paketa tj i u nepaenim i parnim imas komplet sve. Na emui 5 toga nije bilo. Pogledaj na ffinder recimo b361 ima i za l01 i za l21, kao i b362. Kod emui 5 tako nije bilo. Uzgred ja imam DS i ugurao sam i b321 betu onu i b361 i sve radi normalno. Ako zelis ubaci b361 da te ne grize savest. Na plus berxiji je isto ovako i isti build stize i ns SS i na DS. Ovde izgleda radi neki lik koji jos nije savladao gradivo ili operateri guraju po starom. Bre Rumuni, Spanci, Nemci svi dobise b362 ja ne verujem da je ceo svet DS. Niko nije stavio screen b361 koliko sam pratio sem u Srbije.

Buni me to sto je kod kolege stigao Oreo jos prvoga dana kada su ga pustili kod nas i njemu stigao B361.Telefon iz MTSa SS.Medjutim ovima iz MTSa sa DS,stize B362.Ja vise ne mogu da povatam sta ovi ludaci izbacuju,apdejtuju,popravljaju,krpe,mrse.:D

Poslednja izmena:
Zaboravio sam da promenim na 3g ili 2g ali šta je ovo nema je više 364 verzija za naš model na sajtu ?

Još jedan refresh stranice i pojavi se 364...

Poslednja izmena:
Da,sa EMUI 5.Nikada nista nije cackao i menjao po telefonu.Uzeo je telefon dosta posle mene,a apdejti su mu stizali nedelju dana minimum ranije nego meni.Cim se pojavi,neki novi apdejt,njemu odmah stize.
Cudno je to, jer onda fali verzija za SS ako je b364 samo za DS.... Trebalo bi onda da postoji b363 ili b365 uz b364.

Cudna je cela kompanija Huawei.Bas sam danas pitao kolegu,dali je dobio neki noviji apdejt.Kaze da je jos uvek na B361.Ako nema razlike vise izmedju SS i DS,po ovoj njihovoj logici,da jos uvek ljudi cekaju B361,a oni izbacuju vec B364.B364 bi trebao da stigne kod kolege decembra,a kod mene,sledece godine u ovo vreme.

Poslednja izmena:
Ipak sam resio da cekam OTA apdejt.Stvarno mi je vise muka od ove kompanije.

Kako da podesim i drugu MTS nano sim karticu ? Postpaid mi je na klasično mestu za SIM a hoću da mi prepaid bude na slotu za microSD. Šta treba da radim ?

Pa izbaci SD i tu popreko stavi drugu nano Sim.

Jesam, al mobilni mi prepoznaje samo onu SIM karticu koja je na klasičnom slotu za SIM kartice. Ova što je na SD slotu ne prepoznaje. Inače obe kartice rade, al mobilni prepoznaje samo onu koja je na klasičnom slotu.

Jesam, al mobilni mi prepoznaje samo onu SIM karticu koja je na klasičnom slotu za SIM kartice. Ova što je na SD slotu ne prepoznaje. Inače obe kartice rade, al mobilni prepoznaje samo onu koja je na klasičnom slotu.
Imas dual sim ili single sim model. Moras da imas opciju u podesavanjima za dve kartice.
IMG_20180712_222944.jpeg

Gde u podešavanjima vidim ovo za SIM kartice ?

Kod mene nije tako kada uđem u Podešavanja

WAS-LX1 sa 3 GB RAM

imam samo jedan IMEI kad uđem na "O telefonu"

Wohooo.. upravo stiglo za VIP. Pustam pa javljam kako proslo. 2.60 GB. Screenshot_20180713-145241.png

Nazad
Vrh Dno