To je bilo na starom tv-u nemam pojmaKako onda memorise kanale na TV, jesu zajedno grupisani kanali i sa kablovske i zemaljske (C/T).
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Mozda nece, a mozda ti je lg podvalio tv koji ce za dva meseca imati pecene pikseleSami su priznali da ako ti je zapao los panel vrlo lako dolazi do burn-in. Kakav pink, eno gomila pecenih demo materijalom.
Nego sta, prebacis 3 puta na isti kanal i burn-in na pola ekrana.
Da sam verovao komentarima ljudi koji nemaju tv, jos bih blenuo u matori Samsung.
Hisense H55N5700 - na akciji je 500 evra, 4k, HDR, smart bla bla bla... 55 inča
Hisense H55N5700 - na akciji je 500 evra, 4k, HDR, smart bla bla bla... 55 inča
Sad se setih. Morao sam na daljinskom da menjam digital/analog, i onda je svaki unutar svoje grupe.Kako onda memorise kanale na TV, jesu zajedno grupisani kanali i sa kablovske i zemaljske (C/T).
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zahvaljujem.Sad se setih. Morao sam na daljinskom da menjam digital/analog, i onda je svaki unutar svoje grupe.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Mozes da pojasnis malo kako nije HDR?Samo sto uopste nije HDR. istu zabunu su namerno pravili sa HD Ready, i Full HD. Sve je to HD, ali je ogromna razlika.
Ovo je vec pravo objasnjenje i odgovor. Gde si nasao te podatke samo?Druze, budi malo pristojniji.
Pozivas se na benchmark review koji je (meni bar) pre delovao kao reklama, nego objektivan review:
"U pitanju su paneli sa 8bit+FRC prikazom boja, što bi trebalo značiti da prikazuju nešto uži gamut boja nego da je u pitanju puna 10bit implementacija, a deklarisana je pokrivenost od 56% REC 2020 spektra."
Televizor nudi dosta za cenu, ali kao sto covek rece, to nije "pravi" HDR.
Da li neko primeti razliku ili ne, je vec druga stvar.
Ovo je vec pravo objasnjenje i odgovor. Gde si nasao te podatke samo?
55” 4K Hisense televizori N5700 i N6600 serije nude ne baš potpunu implementaciju HDR standarda, uz nešto uži gamut boja i osvetljenje koje na zakrivljenom modelu taman dodiruje HDR400 zahteve, ali u okviru tih ograničenja nude zaista odličnu sliku, kao i izuzetno kvalitetne panele koji prevazilaze fabričke specifikacije po praktično svim parametrima.
Stigao Lg 55B7v. Da li postoji nacin da preko magic remota koristim Sbb stb?
O cemu ovde pisu ljudi koji nisu culi za kolorimetar...:smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari