Hisense H55N5700 - na akciji je 500 evra, 4k, HDR, smart bla bla bla... 55 inča
Sigurno je, jer se produžena garancija daje isključivo za kupovinu u domaćim radnjama.Mislio sam naravno na modele za koje vazi tih 5 godina. Nisam znao da to treba da naglasavam.
Dakle, ako kupim u radnji, tada mogu online da produzim na 5 godina, a ako kupim kod "madjara" tad ne mogu? Jel to sigurno?
.
0 žalbi je bilo za Hisense, barem na ovom forumu.
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Eto resio sam da se ponovim. Gledao sam prvo ove premium kako ih zovu samsung i lg uhd modele, ali posto je razlika izmedju njih i oled i qled modela 200 eura reko bolje da dodam pa da uzmem novu generaciju tv-a.
E sada odgledao sam bas dosta recenzija gde kazu da je lg bolji i meni se realno vise svidja kupio bih na KP znaci cena je oko 1400€ Lg za mene ima vise prednosti zbog garancije koja vazi i kod nas, web os, i magic remota.
Samsung na njega sam navikao imam ga i trenutno i to sto mu zameraju slabe uglove gledanja ja neprimecujem ni na mom 46F6400 da je tako lose iz uglova a kontam da je na q7 jos bolje. Daljinski meni odgovara koristim ga i na ovom ali moji ukucani ipak vole brojke pa bi njima bio zanimljiviji lg. Najveca prednost samsunga je sto nema Burn-in.
E sada se klackam sta da kupim Lg sam video po radnjama i izgleda super , ali nazalost samsung q7 nisam imao prilike da vidim i da se uverim u kvalitet slike
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Ne, dodaj malo za Hisense 55" 4k hdr
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Toshiba je deo Hisense grupeCeo bliski istok ima hisence tvove dugi niz godina. Lično sam prisustvoao zaglupima. Da sad svaki dan daju po jedno zlatno jaje, ne bih ih uzeo. To je samo pitanje vremena. Uostalom, ne verujem daje punoljudi i kupilo hisense
BOT pitam za ovu toshibu i/ili alternativu do 50k rsd u domaćim radnjama koja nije hisense i vox, fox itd...
Villy brate mili koji bi ti 50" 4K TV preporucio?![]()
@nuk, Toshibu za Evropu pravi turski Vestel od 2015 (ili ranije?)., a Hisense je preuzeo Toshibu u poslednjem kvartalu prošle godine.
@Villy_Da_Man, spomenuti Vestel pravi i Vox, Gorenje, itd.
prema ovome, 48L3663DG je Vestel a ne Hisense. nailazio sam na žalbe da je OS na Tošibinim televizorima loš tako da ovu marku nisam uzimao u obzir (ako su lagali mene...)
Nekada sam za dve različite antene koristio sabirnik sa prekidačem na kućištu, pa sam biraš koji signal šalješ na TV.Da li je možda neko imao iskustva oko spajanja kablovske i zemaljske antene, pošto na TV ima samo jedan ulaz?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Imas i hisense full hd 50" koji se uklapa u tu cenu sa panelom prve klase i 5 god garancijeNemam pojma, ali nemoj hisense
Zezov i trolovanje na stranu.
Lepo sam napisao fullhd do 50k, da ima što bolju sliku i da nije fox, vox, hisense ili takave sorte sa bledunjavo-ispranoom slikom. 4K me ne zanima za tv koji će da čuči u sobi za roditelje.
Ne kapiram što je ljudima teško shvate limit 50k a ne u fazonu "dodaj još novca i uzmi to što si isključivo rekao da ti se ne svidja jer ga ja imam i automatski je najbolji".
Imam samusng i sony premium TVove gde treba. Sad mi treba fullhd sa što boljom slikom,da ne povraćam od muke ako nekad moram gledam.
Suma sumarum zaobići.. Takav sam stručan odgovor tražio, hvala
Šta onda imam od full hd na izboru oko te cene?
Jeste i jesu, ne znam za aktuelne modele ali da, prošlogodišnji i stariji modeli jesu Vestel.@nuk, Toshibu za Evropu pravi turski Vestel od 2015 (ili ranije?)., a Hisense je preuzeo Toshibu u poslednjem kvartalu prošle godine.
@Villy_Da_Man, spomenuti Vestel pravi i Vox, Gorenje, itd.
prema ovome, 48L3663DG je Vestel a ne Hisense. nailazio sam na žalbe da je OS na Tošibinim televizorima loš tako da ovu marku nisam uzimao u obzir (ako su lagali mene...)
Kako onda memorise kanale na TV, jesu zajedno grupisani kanali i sa kablovske i zemaljske (C/T).Nekada sam za dve različite antene koristio sabirnik sa prekidačem na kućištu, pa sam biraš koji signal šalješ na TV.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Lutrija sa panelima i burn-in je ono sto vecinu odrvaca od oleda. U uslovima dobre osvetljenosti takodje ne postize dobre rezultate kao qled zbog limita koliko takvi pikseli mogu da obasjaju.
Qled pokriva osetno veci deo sprektra boja i proizvodi bogatije, preciznije nijanse. U mracnim prostorijama i scenama prednost ima oled zbog same tehnologije koja omogucuje iskljucenje pojedinacnih piksela i postizanje neogranicenog kontrasta. Daljinski i tizen su odlicni i tu ne vidim nikakvu prednost webosa i smart remota. Treba izdvojiti i one connect kao odlicnu stvar. Na kraju krajeva sve se svodi na licne preferencije i da li neko zeli da konstantno razmislja da li je slika staticna i da li je logo televizije u nekoj jarkoj boji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari