Šta je novo?

FIFA 18

Ima tu vise faktora, nije samo tim u pitanju. Ja sam siguran da igras bolje sada nego pre 3-4 meseca, ali 80% casual igraca odavno vise ne igra wl. Ostali su mahom oni hardcore gridneri, a oni su ipak bolji igraci i automatski si prinudjen da igrac protiv boljih igraca.

Na sve to dodaj cudan matchmaking i EAIDS i ostajes u istom ranku kao i pre par meseci. 🙂

Pa mani nije jasno što ste uopšte radili TOTS SBC za svaku ligu. Ako imaš PL tim, šta će ti La Liga untradeable kartica, pa makar bio i Messi.
Ja imam Italijane i čekam kalćo TOTS i zdravo.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Pa ti si ostao veran jednoj ligi a mi smo preletači 😀
Bojane, bukvalno ta priča, pre 3 meseca u WL sa dosta bednijim timom došao u gold 2. Sad sa mnogo jačim timom a i mislim da zaista bolje igram, jedva u gold 3 🙂

Poslednja izmena:
Pa mani nije jasno što ste uopšte radili TOTS SBC za svaku ligu. Ako imaš PL tim, šta će ti La Liga untradeable kartica, pa makar bio i Messi.
Ja imam Italijane i čekam kalćo TOTS i zdravo.

Preskakanje TOTS SBC-a je, po mom misljenju, OGROMNA greska. Relativno je jeftin u poredjenju sa onim sto dobijas.

Ti igras sa celim timom iz iste lige i to je okej, ali uvek su najjaci timovi bili hibridi. Npr proslogodisnji trio Boateng - Alaba - Vidal niko nije mogao da odmeni, a svi su bili na full chem.

Imas ceo italijanski tim i odradis recimo La Liga tots, racunamo da ne dobijes Ronalda, Mesija i drugare, ali neka budu Saul i Alba. Odmah ih ubacis u prvu postavu vezes za npr TOTS Kaljehona levo na 7 chem ili eventualno ikonu (a sada skoro svako vec ima jednu ili vise) i ti nisi samo pojacao svoj tim igracima koji verovatno vise nece izaci iz tvojih startnih 11 vec si i mozda zaradio ili si makar na nuli jer si prodao svoje IF kartice iz prve postave.

Ili npr nisi imao srece i izvukao si Adana i Rodriga. Adan je 92 rated i odlazi u prvi sledeci tots sbc gde ce ti ostatak biti dirt cheap i skoro da radis dva po ceni jednog (ili ga koristis za icon sbc), a Rodrigo je sada jedan od boljih supersubova i svakako bolji od onih koji su nama trenutno supersubovi kao npr Alesandrini, Lozano, Bejli itd.

Eto možda nauk za FIfa 19. Da nisam bacao coinse za pravljenje 6 timova na početku i gubitak koji sam imao sa Nemcima i Englezima, sad sam mogao imati tim sa pola ikona. Početnička greška. Nisam pre igrao FUT. 🙂

Meni je tots sbc promenio užitak iz korena, pošto sam pojačao tim, onda onaj osećaj neizvesnosti i što Bojan kaže, može se preći i na hibridni tim koji je jednostavno najjači a i zarada je tu jer se popuni pozicija sa odličnim igračem i automatski se proda igrač sa te pozicije.
Npr nisam hteo da radim tots La lige pošto sam dobio ok kartice iz tots pl ali mi djavo nije dao mira, odradio i dobio lošeg Aspasa kog sam uložio u sledeći i dobio Krosa koji mi je popunio CM poziciju, gde sam odmah prodao if fernandinja za 150k, a i prešao sam na hibrid tim 🙂

EDIT: izvinjavam se, ali vidim da sam napisao isto što i Bojan 😀 ali razumemo se..

Jel sutra Bundes tots? 🙂

Poslednja izmena:
Nije to bitno, pitanje je kakva je klupa. 🙂

Evo opet razmišljam, tim mi izgleda dobro, ali mi je zarobljeno 3m coinsa i mnogo mi je krivo zbog toga. Prva Fifa pa je nauk. Kartice koje ne mogu da se prodaju, a koje sam radio i to dok su bile jake cene, više NE!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobro, sta je tu je, nemoj se nervirati. I meni je prva i tek sad vidim kakve sam greske pravio. Da padawan nije postovao nesto pre neki dan sa fifa foruma ja tamo ne bi usao. Sad sam naucio dosta toga oko taktike, hemije, super subova za wl dok sam citao inace sam terao onu loptu kao bilmez i nervirao se sto imam los skor a ok igrace [emoji3] danas ide mnogo bolje

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

@Zoki

Eh, neke sam stvari i ja naucio, a nije mi prva FIFA.

- Nikako ne prodaj CR7 prvi put kada ga se dokopas, raste mu cena mesecima kasnije, a ostaje end game kartica
- Opet sam prekinuo sa trejdovanjem u decembru, ogromna greska
- Nisam opet uhvatio foru sa leveridzovanjem velike kolicine novca i krupnim investicijama za ogromne profite, mozda sledeca fifa, ispratio sam sada sve eventove tokom cele sezone
- Nikako ne kupuj i ne prodaj iste skupe igrace jer te na kraju TAX odere
- Liga SBC-ovi se bas isplate, vecina makar

U svakom slucaju, zadovoljan sam ovom sezonom, imam vise coina nego ikada, jace timove, 3 milion za zezanje krajem sezone. Moglo je i mnogo bolje, pre svega u smislu uspeha u online divizijama i WL, al bice bolje sledece godine, mada su male sanse jer mi je forma u silaznoj putanji iz godine u godinu.

Poslednja izmena:
Ma ovo ne vredi. Poludecu. Sto bolji tim napravim i takticki se cimam to mi gore. Imam skor 4 10. Pa to nije bilo sa obicnim zlatnim karticama. Odbrana azpi jang vertongen if aurier. Sredina kros blan i kdb. i napad son larson i bale. Gaze me odreda i to bez ikona.. ocigledno sam los [emoji3]

Nisi, svi igraci Fifie su presli na Fortnite, ostali su samo oni najzagrizeniji i najbolji.

Ja malo probao, odma 0-2, urnisu sa low driven svi igraju nepogresivo.

Treba da izbace taj low driven shot iz igre a u pm.

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Nisi, svi igraci Fifie su presli na Fortnite, ostali su samo oni najzagrizeniji i najbolji.

Ja malo probao, odma 0-2, urnisu sa low driven svi igraju nepogresivo.

Treba da izbace taj low driven shot iz igre a u pm.

Bukvalno, dobri igraci nema sta, ne nerviram se toliko kad su bolji nego mi bedak sto sam konacno sastavio finu ekipicu ali sam nemocan..
Onda cekamo fifu 19 da se vrati narod [emoji3]

I, koga ste dobili?

Ja Kalidjurija. Super mi je sto je italijan i ima dosta dobre statistike, ali nije bas nesto na ceni (sad vidim prelazi malo 100k).

Dobio Torgana Azara. Ide u prvi sledeci sbc jer apsolutno nemam gde sa njim.

Dobio sam Sanea moglo je i bolje.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Hm, izgleda da ce ipak izbaciti zajedno Calcio i Ligue 1. Nema vremena za odvojene jer 29. izlazi WC.

Steta, jer su to 2 lige koje me najvise i zanimaju.

Inace sam ocekam da dropuju cene u prvoj nedelji WC-a i kupujem svoja 2 finalna tima. Opravdace naziv moda Ultimate Team. 😀

Poslednja izmena:
Mene mrzelo da čekam, a već krenule polako da se spuštaju od prošlog petka..
Junska finalna verzija 😀
Šta će biti sa MM sbc-om utorkom, pošto je sve skoro gotovo, dal će preći na reprezentacije? Zgotivio sam sbc mod više nego igru, pogotovo utorkom..

MM je vec nek vreme preskup pa ga ne radim, tj odradim ove samo pojedinacne ako nisu 10k ili blizu.

Nemamo pojma sta ce sve ubaciti u WC mod, verovatno ce biti neki specific SBC-ovi.

Medjutim ipak je sentiment community-a da nema puno smisla investirati u mod koji ce kratko da traje jer ce se brzo vratiti na stacked timove sa TOTS i ikonama.

Ja ispratim onaj preidiction na futbinu pa investiram da ne bi preplaćivao kartice inače ne bih ni ja radio.

Objavio je neki lik klip gde je besplatni sadržaj poprilično tanak, pa ćemo videti. Ni ja ne planiram nešto da se zalećem tu kad sam već dosta vremena i sredstava uložio u tim. Negde sam video da će pekovi stečeni u običnom fut-u paralelno povlačiti i pekove u WC modu, al mi to nešto previše optimistično 😀

To za gratis classic FUT packove su vec potvrdili, a isto je bilo i pre 4 godine.

Totalni promasaj je to sto stavljaju dve lige u istu nedelju zbog WC moda, a zna se da mora da ide i Ultimate tots, pa se svakako potiru.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Dao sam Sanea i dobio njega.
b484ed0b70bb9b414fd6bcd8a75610fc.jpg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Odlican pull.
Ja onog iz augzburga. Bas slabo

Ja dobio Petersena iz Frajburga. Haos, picke, ludilo.

Gregoritsch bitchez 😀 ide prsvo u sledeci sbc

Nazad
Vrh Dno