Šta je novo?

FIFA 18

Inace, ako nekoga zanima kako su prosli na EA forumu (a i kako su igraci klasifikovani), slika govori vise od 1000 reci 😀

2zirfrn.jpg

Ja sam pod ovim zelenim. Lol STOP EA! [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Heh, nista to ne mora da znaci, bar imas 92 igraca za sledeci SBC, pa ce ti biti jeftinije. Jedino sto je bitno je bilans na kraju, nakon sto se zavrse i Calcio, Bundes i Ligue 1...

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Jel probao neko Zahu potm?
Treba mi drugi špic pa ne znam dal da odradim njega ili uzmem if jesusa kako bi uštedeo za crash krajem maja.

Buskets :wall:

Nego sta cu, usao je u prvi tim 😀 😀

Zasto li sam mislio da cu izvuci bili sta drugo...

50781ea41c3ac196654518bb8adc920a.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ja imam Zahu meni je odlican. A nije mnogo skup.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Zasto li sam mislio da cu izvuci bili sta drugo...

Haha, jaooooj. Ma, bice bolje za Calcio TOTS.

Buskets je uzasno trom, krece se kao tenk, al' zapravo je sredina prilicno snazna sa njim pa ne znam da li da ga utapam vec u sledecem kockanju. Umesto Gabija ulazi vec neki s klupe, TOTS Malcom ili Sesinjon.

*mjau**mjau**mjau*, nadao sam se nekom CB-u ili boljem srednjaku makar, ali bar nije J-Adan. 😀

Interesantno da sam ovog nesretnog Markusa Alonsa uzeo samo zbog hemija za Azpija, a prilicno je dobar LB.

2m3n4sl.png

Poslednja izmena:
Meni pade Kroos.
Vidim da je oko 350k ali apsolutno nemam pojma sta cu sa njim 🙂

Ufff, obavezno nadji mesto, bilo gde. Zalepi mu hunter/shadow i dominiraj.

Ufff, obavezno nadji mesto, bilo gde. Zalepi mu hunter/shadow i dominiraj.

Eto, da nisma ovde postovao mislio bih da sam lose prosao 😀 hvala ti..
Jos kad bih smislio gde, dal na cam posto mi tu treba igrac.. opet ne znam gde onda staviti BPL untr sona..
U napadu Larson, Mareza mogu da prodam..
vezi nemam nikog jakog osim Krosa, a odbrana mi je cela iz engleske lige :/
e da , imam 600k i eventualno jos 170k od Mareza u budzetu pa bi mogao neku ikonu da uglavim

Ovo je neka dream varijanta ali sam kratak za beka i nekih 50k ako sam dobro izracunao Untitled.jpg

Poslednja izmena:
Edit: preracunao sam se naravno : bez petita, na beka mozda carvahala pored azpija, na cm bih imao za blanca i balea na krilu 🙂
mozda bude radilo..

Kako funkcioniše promena formacije na startu meca zbog hemije?
da li zadržava takticka podešavanja, instrukcije znam da ne.
Mogao bih da uklopim Krosa ako bih startnu formaciju imao 433 pa se prebacio na pocetku meča u 4222 ili 4231 ali ne znam da li vredi taktika koju namestim u meniju i da li uopšte daje rezultata to menjanje formacije i taktike u meču?

E to ne znam, jedino sto znam je da se zadrzava chem.

E to ne znam, jedino sto znam je da se zadrzava chem.
Proverio sam sad u igri posto danas nisam bio pri kompu, ostaju podesavanja, tako da sam presao na 4231 i funkcionise i hemija i taktika.
Mogu samobreci da je Kros zlo, hteo sam da mu stavim sjadow al sam ga probao prvo na cam i drago mi je, posto je zver, mogu misliti kakav ce biti sa hanter hemijom. Deluje sporo ali sve stize, na trenutke podseca na neku ikonu. Pas mu je nerealan a svaki mec da po gol makar.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Razmisljam da sacuvam 100k coinsa za WC mod i da ostatak od otprilike 1.2 mil sprcam na pojacavanje tima i pokusam da u preostale 2 WL nedelje probam da uzmem elite sto bi mi vratilo minimum 500k.

Sa trenutnim timom vise nisam kompetentan u WL jer Chielini i Bailly ne mogu vise da se nose sa 90+ pace napadacima.

Poceo bih u prvoj varijanti i na pocetku izbacio Smallinga, prebacio Hernandeza na stopera i na beka ubacio ovog Mbabua koji deluje sasvim okej.

577bf134b9e482435fea5e93983e5dec.jpg
990124bd6b9efe708c769643568b8d9d.jpg

Inb4: da, slikao sam tetrisom 😀

Poslednja izmena:
Iskreno ne bih trosio na CB. Bices razocaran jer ces imati isti % pobeda i poraza. Nije problem u igracima nego negde u nacinu na koji igras. Zvuci paradoksalno, ali mozda bi ti zapravo vise pomogao slabiji tim...

Dobio si Ramosa ili kupujes? Koja su ovde pojacanja a sta imas od ranije/untradable?

Moj plan za ovih skoro 3 miliona coina je da pokupujem razne neke ikone dok traje WC mod i to je to za ovu sezonu. Na WC mod nema smisla trositi. Traje 2 meseca i sve kartice se same apdejtuju u toku sp a pack weight je visok (malo igraca u poolu, vecina je bar solidna). Mozda ako bude neki SBC...

Sto se tice WL zaista nemam vise nekih aspiracija.

Poslednja izmena:
Iskreno ne bih trosio na CB. Bices razocaran jer ces imati isti % pobeda i poraza. Nije problem u igracima nego negde u nacinu na koji igras. Zvuci paradoksalno, ali mozda bi ti zapravo vise pomogao slabiji tim...

Ovo je zaista istina, isti skor mi je bio u WL sa tots Azpijem i Vertongenom, i obicnim Boatengom i Baillyem. Ni gore ni dole tako da se odbranom više i ne opterećujem ali za odbranu mislim da je cdm ključan i da se tu treba otvoriti..

Uf i dalje sam u velikoj nedoumici da li da turim Kroosa na cdm sa shadow hemijom ili na cam sa hunter i da u zavisnosti od toga uzmem ili cam ikonu ili cdm :/
u napadu je dobar ali malo sporiji, tu bi pre ADP 87 ili Bergkampa 90.. nisam pametan, napravi mi problem kartica 😀

Poslednja izmena:
Ovaj Aubameyang ne vredi 5 para. Dzabe bacene pare na njega.

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

Znam i ja da nece biti neka ogromna promena, ali sateran sam u cosak. Dodje 70+ minut i Kjelini umire. Skoro cela odbrana vise ne moze da se nosi sa tots igracima jer oni vecinom imaju 99 staminu, a one koji nemaju zamene neki supersubovi tipa Lozano i drugari, pa sam primoran da menjam stopera umesto da i ja pojacavam napad izmenama. Dodje momenat kada obicne kartice vise ne obavljaju posao.

Napadom sam zadovoljan. Firmino me je odusevio, duplo je bolji od starta nego kao izmena. Grizman takodje vise nego dobar, a na Ronalda i Del Piera ne treba trositi reci. Saul untradable, ali nije los za cdm, a Casemira bih kupio kao link za Ronalda jer kazu da je fenomenalna kartica kada mu se stavi shadow.

Alternativa mi je da ostanem sa istim timom i odradim Gullita, ali cu opet biti supalj u odbrani iako ce mi napad biti znatno jaci.

Na kraju krajeva ako ne prodje kako sam ocekivao prodacu ih i pomiriti se sa 50k gubitkom i teram dalje. Mozda i ne bude gubitka ako ih uzmem danas odmah posle nagrada jer ce verovatno biti fin undercuting, a sutra izlaze iz packova, pa verujem da ce drzati cenu neko vreme, mozda cak i skoce malo.

Treba voditi racuna da ce za 2 nedelje biti nagli pad cena verovatno zbog novog moda.

Verujem da ce Ramos da zadrzi cenu jer je end game kartica, Hernandez nece ispod 70k, a sumnjam da ce Casemiro da me odvede u bankrot. 🙂

Gubitak od 50k mi je skroz prihvatljiv. Predugo se mucim sa 70-75 pace stoperima, a vise ne vidim poentu u cuvanju coinsa. Bolje da izgubim 50k i uzivam u igri dok je jos ima smisla igrati nego da je igram na silu i nerviram se sto mi neki random rest of the world tots supersub pretrcava Kjelinija kao da je spomenik. 😀

Verujem da ce Ramos da zadrzi cenu jer je end game kartica, Hernandez nece ispod 70k, a sumnjam da ce Casemiro da me odvede u bankrot. 🙂

Gubitak od 50k mi je skroz prihvatljiv. Predugo se mucim sa 70-75 pace stoperima, a vise ne vidim poentu u cuvanju coinsa. Bolje da izgubim 50k i uzivam u igri dok je jos ima smisla igrati nego da je igram na silu i nerviram se sto mi neki random rest of the world tots supersub pretrcava Kjelinija kao da je spomenik. 😀

Ma da, i ja danas sprčio sve, da imam ok tim za WL. Verovatno bih pozeleneo do Svetskog i omrzeo igru, biće koina 😀
Trebao mi je cam i uzeo De brujnea (93) za 300ka cena je danima 350+, feels good 🙂

Da, pitanje je da li coin management sada uopste ima smisla u ovoj fazi.

Citam sada da mozda cene i nece toliko da padnu ako WC mod bude rudimentaran kao ranije (samo jedan mod, bez marketa, svi ce odma da dobiju najjace timove itd).

Igram isto i sa prvim Englezima i sa Nemcima i sada sa drugim Englezima! U WL mesecima mi je skor 21-25 pobeda. Tako da uopšte ne vidim neke razlike sa ovim igračima. Jedino mi je krivo sto bi sada igrao samo sa ikonama. One vrede više od ovih TOTS kartica koji mi uopšte nisu ništa posebno. Nauk za ubuduce da se ne bakćem sa antredibl karticama, jer sam zarobljen, a vrede jedino ikone.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je tačno Zoki, ja sam samo Larsona odradio i zarobljen mi je špic a opet je ikona. Prosto igru i drži živom menjanje timova i igrača, pošto vremenom sve smori.
Ja sam sad uzeo Blana 85 i De Brujnea 93 po finoj ceni pa i kad budem prodavao vrv ću ok proći i probati nešto drugo a mogao sam De brujnea 94 da odradim i da zaključam poziciju. Mada mi je žealja ADP u bilo kojoj varijanti, još ikona ali skup je i dalje..

Poslednja izmena:
Pa mani nije jasno što ste uopšte radili TOTS SBC za svaku ligu. Ako imaš PL tim, šta će ti La Liga untradeable kartica, pa makar bio i Messi.
Ja imam Italijane i čekam kalćo TOTS i zdravo.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno